Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Küfür yemediğim sürece sorun yok.!
Alt 05.09.2009, 14:51   #31
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1293 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Küfür yemediğim sürece sorun yok.!

Alıntı:
Ayşegül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben Sivasspor taraftarlarından hiç beklemezdim 3 maçta istifa diye bağırmalarını ve konuk takımın teknikdirektorune küfür etmelerini...hepsini geçtim Ziya Doğan'a neden küfrediliyor
Şimdide bu çıktı....

Ziya hoca macın sonlarına doğru Yılmaz VURAL vari hareketler yapınca hemen arkasındaki VİP türübününden biraz tepki aldı ama tüm stad halinde küfür olmadı.

Senelerdir maç izlerim nerdeyse her şehirde bir çok takımın maçını izledım şimdiye kadar küfür edilmeyen bir stad görmedım. Bizim 4 Eylül Stadı küfürün nerdeyse hiç olmadıgı bir stad. Tabi hiç olmazsa daha güzel olacak ki bu da zamanla mutlaka olacaktır.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2009, 14:54   #32
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

olay sivas olayı olarak görmeyelim. olayı futbolda küfür olarak görelim.malesef tüm stadlarda küfür var.hatta dikkat edin çevrenize adam bir söz söylemeden önce anasının bilmem nesini söyleyerek söz söylemeyi alışkanlık haline getirmiş.böyle küfürcü ve şükürcü bir toplum yapımızla sadece işi sivasa yıkmak doğru değil.
sivassspor yönetiminin en büyük eksikliklerinden birisi de taraftar eğitimi ve disiplini konusunda herhangi bir çalışma yapmamalarıdır.
bülent uygun bey efendi.efet sizin konumunumuzu ve yaptıklarını kimse inkar edemez.birkaç haddini bilmezi bahane edipte koskoca camiayı suçlamayınız.
ama sizde şu basınla aynaşmayı bırakın.işinize bakın.sivassporada,oyuncuların ıza da inanıyoruz.hepsi genç ve inançlı insanlar.bir süre sonra onlar kendilerini gösterecekler.bu 34 haftalık bir süreç.
üçbeş çapulcunun cılgınlıkları ile ezilmiş bir topluluğun yaptıklarını önemsemeyiniz.sivasspor sizden iyi hoca bulamaz sizde sivasspordan rahat takım bulamazsınız.
bu tür inişler çıkışlar olacaktır.avrupa takımları sivası gördüler.tanıdılar.gönül isterdiki biraz daha yol alabilse idi.daha yolun başındayız.ne derler 49 var ki 50 olalım
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2009, 15:07   #33
Ayşegül
Acemi Yiğido

55 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 Ayşegül FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdide bu çıktı....

Ziya hoca macın sonlarına doğru Yılmaz VURAL vari hareketler yapınca hemen arkasındaki VİP türübününden biraz tepki aldı ama tüm stad halinde küfür olmadı.

Senelerdir maç izlerim nerdeyse her şehirde bir çok takımın maçını izledım şimdiye kadar küfür edilmeyen bir stad görmedım. Bizim 4 Eylül Stadı küfürün nerdeyse hiç olmadıgı bir stad. Tabi hiç olmazsa daha güzel olacak ki bu da zamanla mutlaka olacaktır.

Ziya Doğan hareket yaptıysa o onun terbiyesizliği ayrıca neredeyse hiç küfürün olmadığı stad diyerek diğer stadlarla kıyaslama yapmanıza anlam veremedim...ne demek ne yani kardeşim küfür edilmeyen stad yok diye 4 Eylül'dede küfür olması normal birşeymi...bakın bir çok bayan taraftar bu yüzden maçlara gelemiyor ...en ufak derecede küfür edilse bile biz yerin dibine giriyoruz...hiç olmasa daha güzel olacak diye birşey kabul etmem ben zaten olması gereken budur...
Ayşegül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2009, 15:21   #34
fatih3558
Acemi Yiğido

fatih3558 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 fatih3558 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

futboldan anlamıyosunuz bide yorum yazıyosunuz bülent uygun ne yapsın sivassporu sivası sivasyapan adam helal olsun tek kelimeyle onun hakkında kötü söz yazan hakaret eden olmasın lütfen
fatih3558 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fatih3558'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.09.2009, 15:40   #35
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

sezon sonu ayrılcağını resmen şimdiden söylüyor.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyupk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.09.2009, 15:43   #36
SiVaS oLeY
YASAKLI ÜYE

SiVaS oLeY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SiVaS oLeY FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hoca efendşi sivas taraftarı her taraftara benzemez sivasspor taraftarı asla küfür etmez aam sende düzel yoksa küfür yemene gerek kalmaz
SiVaS oLeY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2009, 16:16   #37
hacialicelik58
Acemi Yiğido

hacialicelik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 hacialicelik58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

gercek sivasli sana asla kufur etmez hocam seni cok seviyoruz.cunku sen devrim yaptin ve bugun rusyada bile sivaspordan basdiliyo ins ben inaniyorum bu takimi sen yine sahlandiracan RUSYA
hacialicelik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2009, 16:18   #38
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bagzi yazilar Sivasliyi SivasSporuluyu tahrik eden yazilar bu yazilari yazanlar Sivas Camiasini Tahrik ederek ve onlari hiclestirilerek yaziliyor.Güya Hocayi destekliyorlar.Sen olmazsan olmaz senden.. Önce hicti...Sen varsin diye hersey var tarzinda yazilar bu camianin cikarina degildir. Bir tarafi Kendini begenmislige Kimseyi takmamaya astigim astik kestigim kestige...Kisacasi kendini camia üzeri görmeye götürür. Bu durumun sonuclari olarak söylenen kelimeleri yazmiyacam sonucta herkes biliyor bu duruma gelenin agzindan cikanlari...Diger tarafi(Taraftar) Hiclestirme adam yerine koymama.Sehri ve takimin sahip oldugu olanaklari kücük görme basarisizliklari buraya baglama bu kesimde tepkileri büyütmekden baska bir ise yaramaz. Bagzilari Hoca seni destekliyoruz derken bile bu tip asalayici yöntemlere bas vurarak güya destekliyoruz dedikleri Hocaya Camiadan tepkiyi cogaltiyorlar.Bu camia icinde Kimsenin haddine olmamali Camianin bir bütününü bir kenear koy kötüle icinden birini al sen her herseysin sen olmazsan olmazde ....Bunu yapanlar bilincli veya bilincsiz en büyük kötülügü bu camiaya yapiyorlar. Ha surdanda su sonuc cikmasin Hocaya sdahip cikmak yanlis mi? hayir sahip cik ama sahip cikarkan camianin diger kesimlerini(Taraftar,Futbolcu, Yönetim) yerin dibine sokma Sehrini kötüleme... Yazilari yazanlar ya bilincli karisiklik olsun tepki cogalsin diye yaziyor.Yada bir akli evvel bu tip yazilari yazarak yada yazdirarak destegin cogalacagini düsünüyor.Sivasliyi SivasSpor Taraftarini ve SivasSpor camiasini asalayarak yazilan her yazi tepki ve nefreti gelistirmekten baska bir ise yaramaz..

O cok destek veriyoruz... Hocamizi seviyoruz diyenler bu tip yazilar yazanlar hocalarina en büyük zarari veren tepkiyi gelistirenlerdir.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.09.2009, 16:19   #39
hacialicelik58
Acemi Yiğido

--------------------------------------------------------------------------------

futboldan anlamıyosunuz bide yorum yazıyosunuz bülent uygun ne yapsın sivassporu sivası sivasyapan adam helal olsun tek kelimeyle onun hakkında kötü söz yazan hakaret eden olmasın lütfen
Alt 05.09.2009, 16:22   #40
hacialicelik58
Acemi Yiğido

Alıntı:
hacialicelik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
--------------------------------------------------------------------------------

ben bu yaziyi yazan arkadasa tesekkurediyorum

Etiketler
burdayım, edilene, kadar, küfür, sorun, sürece, yemediğim