Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: SORULAR
Alt 14.09.2009, 11:28   #31
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SORULAR

Alıntı:
yigido_sampiyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gel bir gün izmire misafirim olda senle bir göztepe maçlarına gidelim...takım süper liglerden amatör kümeye düştü...ancak taraftarlar takımlarını eskisi gibi destekledi ve destekliyor...bir saniye susmuyorlar maçlarda...

biz ise 5-10 tl lik biletleri almıyoruz...(lafım maça gidenlere değil)...takım kötü gittiğinde ise hepimiz yorumyuz maşallah...
gardaş süperligde çoğu taraftar takımın öyle ateşli bir şekilde desteklemiyor.

mesela trabzon ve bjk taraftarı en ateşli taraftar grubu ama takımları yenilmekten kurtulmuyor.

liverpool taraftarı elinde bira şişesiyle yarı sarhoş hepsi sus pus oturmuş destekliyor ama takımları çatır çatır kazanıyor.

artık taraftarlık bir iş kalmadı...daha önce de yazdığım gibi yönetim rus ruleti oynuyor kendi kafasında ama son kurşundalar haberleri yok.
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 11:38   #32
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Etzel ;
Tespitlerin çok doğru ve zaten herkesin çok rahat görebildiği teşhisler..Ama maalesef herkesin görmesi değil Bülent Uygun'un görmesi önemlyidi.Maalesef göremedi..Bu dakikadan sonra bu soruların cevabını aramaya da lüzu görmüyorum fazlaca...
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 13:17   #33
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
gel bir gün izmire misafirim olda senle bir göztepe maçlarına gidelim...takım süper liglerden amatör kümeye düştü...ancak taraftarlar takımlarını eskisi gibi destekledi ve destekliyor...bir saniye susmuyorlar maçlarda...

biz ise 5-10 tl lik biletleri almıyoruz...(lafım maça gidenlere değil)...takım kötü gittiğinde ise hepimiz yorumyuz maşallah...
SivasSporu sevdigimizi kanitlamak icin küme düsmesininimi saglamamiz gerekiyor? Süper ligde basarili olmasini istemek sevgisizlikmi? Asil sevgisizlik bu takimin basarisini istememektir iki yazini okudum 1. de Traftari sucluyorsun 2.sinde Küme düssün sevin diyorsun ve kendinden baska taraftar yokmus gibi yaziyorsun. ayip ya basarisizlik isteyen taraftarmi olur. ayrica sivasi temsil eden amatör küme hatta mahalle takimlarimiz var simdi biz onlar amatörde diye desteklemiyormuyuz sevmiyormuyuz. Malesefki artik Süper ligdeyiz ve malesefki sizler gibiler bu takimi Bu ligde sevmeyi ve basarisini istemeyi ögrenin eger gercek Sivasli iseniz. Bir iki dogru sözde sen söyle bilelim dogru söz nasil söylenir sanirim bütün stadyuma gelenlerin bilet ve kombinelerini sen aliyorsun. Öyle bir havan var.Takimin basindakiler hocasi,yöneticisi,taraftari herkes islerin dogru gitmedigini söylüyor bir sen halinden menmunsun helal sana......
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2009, 14:08   #34
oquzh4n58
Tecrübeli Yiğido

oquzh4n58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

155 Mesajına 214 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 oquzh4n58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

onur yıne ıı oynuyor mucadele edıyor kadır cıktı sımdı kadır kım ya 90 dk gezıyo sahada allahalla kamanan en ıyı oyuncuy 60 da gırıyor :d bıktım ya kendı halımıze guluyorum tuma yaslı dıyorlar ersenı alıyor lar yazıkk
oquzh4n58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 14:19   #35
ercan_dpinar
Yiğido

ercan_dpinar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

33 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ercan_dpinar ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
özbe öz sivaslıyım, sivasın yerlisiyim ve sivassporluyum...peşinen söyleyeyim dedim bunu, çünkü biz geçmişin ilkel koşullarında stattan stada koşarken kısa pantolonla gezenler bize sivaslılık öğretmeye kalkmasın...eleştiri ile hakaretin arasındaki farkı iyi bilirim...kkimseye de hakaret etmem...bülent hocaya minnet duyanlardanım elbet, geçmişte yaşattıkları için...ama yanlışa da yanlış demek boynumun borcudur...kimseye istifa et bırak git diyemem...bunun çözüm olmadığını da biliyorum..zaten buna karar verecek de taraftar değil yönetim kuruludur...ancak kafama takılan bazı sorular var, ister eleştiri deyin, ister başka bişey...sormasam olmaz...cevaplarımı alır mıyım bilemiyorum tabi...

1- 2007-2008 yılında PAF takımı şampiyon oldu...şampiyon takımdan kaç tane genç yetenek A takıma kazandırıldı?

2- Pilot takım diye Üsküdar Anadolu ile protokol imzalandı, amaç sivasspor a takımına futbolcu kazandırmaktı...acaba bu yolla kaç tane futbolcu kazandırıldı?

3- PAF takımını şampiyon yapan Ahat Kömürlüoğlu'nun görevine neden son verildi, ki kendisi özbeöz sivaslıdır ve sivasspora çok emeği geçmiştir...

4- 2007-2008 sezonunda tekniği ile beğeni toplayan, oynadığı maçlarda da genelde olumlu görüntü veren gurbanov'a ihtiyaç varken bile neden ısrarla forma şansı tanınmamıştır?

5- gene aynı sezon takıma kazandırılan ve hoca tarafından ikinci alex olarak daha gelmeden reklamı yapılan sergio, takımın o tarz futbolcuya şiddetle ihtiyacı olmasına rağmen neden forma şansı verilmemiştir? bu futbolcu bildiğim kadarıyla sivassporun transfer ettiği en pahalı futbolculardan biriydi...ben geçen sene sivasta oynanan fb maçında izlemiş ve de çok beğenmiştim...belki çok koşan bir futbolcu değildi ama orta sahada oyun kurabilen, oyunu yönlendirebilen, teknik bir oyuncuydu...bu tip futbolculardan zaten fazla koşmaları beklenemez...geçen sene sergio tipinde bir futbolcuya çok ihtiyacımız olduğu halde sayın hocamız neden onu oynatmamakta ısrar ederek sakat ve yaşlı muhammet alide ısrar etti? zira bu ısrarı bir antep maçına mal olmuştur...

6- bilicayı anladık, para için verildi fenere, kabul...hiç bir itirazım yok...ama karşılığında bir wederson, bir gürhan yada bir önder değil de futbol olarak hiç bir şey ortaya koymayan yetenekleri sınırlı yasin alındı...ne gibi bir ışıltı gördüler yasinde?

7- ibb takımından ermanın alınmasını anlarım...takım geçen sene kasasını doldurdu...e bilicadan da kazandı...para var yani...madem çok istiyorsun ermanı, basarsın parayı alırsın...teknik kapasitesi yüksek bir futbolcu alınması doğal, çünkü ihtiyaç var...iyi de geçen sene takımın omurgasını oluşturan ve olağanüstü oynayan tum ve syllayı vermek niye...yattaranın kadroya alınmadığı gine milli takımının direkt oyuncusu sylla...diyelimki ibb takımı onlar olmazsa transfer olmaz dedi, varsın olmasın ne olacak yani...sanki aldığımız oyuncu messi mi?

8- tum ve syllanın ibb ye verilmesine karşı çıkanlara hocamız dediki "siz o adamların yaşını biliyormusunuz" bakıyorum sylla 29 tum 30 yaşında...yani bir futbolcunun en verimli çağları bu yaşlar...diyelimki yaşlı, o zaman 30 yaşındaki uğur ile 32 yaşındaki erseni almak niye??? hani gençleştiriyordunuz takımı???

9- bilica olmayınca onun yerine diallo oynardı ve ben diallonun bugüne kadar kötü oynadığı tek maç seyretmedim...bilica gittikten sonra diallonun onun boşluğunu dolduracağını düşünürken üstelikte hazırlık maçlarında takım 3 ten aşağı yemezken, üstelikte dialloya çok ihtiyaç varken bir duyduk diyarbakıra satılmış...üstelik gine milli takımının değişmez oyuncusu ve 24 yaşında...gerçekten, diallo neden satıldı, bunun bir tek izahı var mı?

10- mbemba alındı yerine, evet çok genç...ama risk, uyum sağlar mı sağlamaz mı bu bir sorun? oysa elinde hazır diallo var...buna da tamam diyelim o halde neden mbembayı oynatmıyorsun? agbetuyu neden oynatmıyorsun? maksat gençleştirme demiştin, o halde neden gençlere şans vermiyorsun hocam...ve hiç şans vermediğin agbetuyu neden diyarbakıra göndermek istedin?

11- uğur kavuk un hangi özelliğini beğendin de transfer ettin...bir tek sebep göster, onuda kabul edelim...

12- şampiyonlar liginde 2 adet ön eleme oynayacaksın...lig zaten haziranda bitmiş...topu topu 1 ay zamanın var hazırlanman için...neye güvenerek tutup sistemle, takımın omurgasıyla oynuyorsun? 1 ayda yeni bir sistemi mükemmel bir biçimde oturtman mümkün mü? fatih terim bile uefa şampiyonu gs yi 4 yılda oluşturabildi...sen bunu çok iyi bilecek kadar futbolu bilirsin...o halde neden bu radikal değişiklik? ben iddia ediyorum, eğer takımın omurgası bozulmayıp 2-3 takviye yapılsaydı biz en azından anderlehti elerdik...var mı aksini düşünen...

13- namuşi ismi ilk kez geçen sene devre arasında gündeme gelmişti...eğer alınsaydı çok faydası olurdu...ama onun yerine murat erdoğan alındı...peki o zaman namuşi bu fransız okulu sevdasından bahsetmedi de son dakikada sürpriz mi yaptı? hem neden devre arasında alınmadı...sakın alt yapı binasını yaptık gerekçesine itibar etmemizi bekleme? o zaman 1 numaralı soruyu tekrar sorarız haklı olarak...

13- neden omotoyossi 100.000 euroluk bir ek ödeme için alınmadı...bir süperlig takımı için 100.000 euro para değilki...

14- murat erdoğan ve farukun da son saniyede gitmesi bir risk değil midir?

başka sorusu olan varsa buyursun...taraftar olarak bunları bilmek hakkımız diye düşünüyorum...maksadım kimseyi üzmek değil sadece şu sorulara cevap bulabilmek...herkes gelip geçer ama sivas ve sivaslı baki kalır...

herşeye rağmen sivassporumun sonuna kadar yanındayım...
öncelikle çok güzel bir yazı yazmışsın sorularına katılmamak elde değil kardeş sivasspor malesef fenerin sanki pilot takımı gibi yönetim fenerli yanlış anlaşılmasın başkan kişilik olarak on numara insan ona kise laf edemez ama bülent bey öyle sivasta maç saati iki takımın futbolcularının aynı otobüsle maça gelmelerini unutmadım yani kardeşim nedir bu fener sevgisi anlamadım bilica açıklama yapıyor türkiyede sadece fb de oynarım diye önce kendi ayaklarımızın üstünde duralım takım olarak sivasın hiç bir takıma ihtiyacı yok
Alt 14.09.2009, 14:26   #36
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
elbeylii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADASLAR ARKADASIMIZIN YAZDIKLARINA KATILIYORUM BİR DUYUMA GÖREDE BİR TEKNİK ADAM MENJERLİK YAPTIGI SÜRECE İYİ OYUNCULAR MENEJERLİK HAKLARINI VERMEDİĞİ İÇİN KADROYA ALINMIYOMUŞ NE DRECE DOGRU BİLMEM

Cok ilginc demek Sivassporun icindeki en büyük sorun bu olsa gerek........

Birde etzel1967 Arkadasin dediklerine katiliyorum tespitleri cok dogru.
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda effenberg'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2009, 16:47   #37
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[QUOTE=yigido_sampiyon;561252]bende bi soru ekliyim...bence bu soru en üstte olması gerekiyor...

Soru: Sivasspor tatarftarı neden takımını tam olarak desteklemedi ve desteklemiyor??? (Şampiyonlar ligi maçlarında bile stadta boşluklar vardı!!!)
[/QUOTE

taraftarlık kursları aç bir ara senden taraftarlık öğrenelim...aramızda 50 yaşını geçmiş baban yaşındaki abilerimiz de var...hepimiz sayende adam gibi taraftar nasıl olur öğrenmiş oluruz...

öyle anlaşılıyor ki okuduğundan hiç bir şey anlamamışsın...tartışılan konu taraftarın yeterliliği ve yetersizliği değil...bu başka yerlerde bol miktarda tartışılıyor zaten...istersen ayrıca onu da tartışırız...

şunu da söyleyeyim, eğer bu taraftardan palalı kılıçlı insanlık dışı mahluklar olmasını bekleyen varsa daha çok beklerler...

bülent hocayı gerçekten sever ve sayarım...bize kazandırdıkları karşısında kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır...ama ortada bir yanlış varsa bunu söylemeyeceğiz mi yani...şakşakçılık yapma kolaycılığına mı kaçacağız...şakşakçılığın muhatabına fayda getireceğini mi sanıyoruz?

o sebeple kimse yukarda yazılanların altında abuk subuk saçma sapan sebepler aramasın...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2009, 17:00   #38
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

birader senin sözünün muhatabı ben miyim? eğer bensem beni nerden tanıyorsun da bu kanaate vardın...ermişmisin evliyamısın sen? ha tanımadan sallıyorsan boşa sallıyorsun...senin doğduğun yılın ilk onbirini sayarım sana...lafını bil ona buna taraftarlık öğretmeye kalkma...göztepe taraftarına hayranlık duyuyorsan kimse tutmuyor seni...göztepe ile ksk arasında oynanan maçlarda bunların ne halt ettikleri günlerce manşetlerden inmiyordu...senin taraftar diye hayranlıkla bahsettiğin adamların neler yaptıklarını izliyoruz...bu futbol teröristleriyle sivas taraftarını bir tutyorsan en baştan yanlış yapıyorsun demektir...5 yaşından beri gidiyorum maçlara, bir tane ciddi olay çıktığını görmedin 4 eylülde...git bi de bunların statlarına bak bakalım...mesele eğer can vermekse bu taraftarın izine yetişemez kimse...44 tane gencecik canı feda etti bu taraftar...sivas taraftarına laf edip 44 tane gencecik fidanın ruhlarını rahatsız etme...

hem şunu unutmayın, sivas taraftarının antreman basıp futbolcu dövmek gibi bir tepki biçimi yoktur...tepkisini maça gitmeyerek gösterir...en güzel, en olgun ve en medeni tepki şekillerinden birisidir bu...neden böyle yorumlamıyorsun o maçlara taraftarın gitmemesini...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 17:00   #39
kadir0911
Tecrübeli Yiğido

kadir0911 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

197 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 kadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISI

Sivas'in Tribün Kültürü Farkli!
Taraftar/Seyirciye laf atanlar anlayin bu degismeyecek!
kadir0911 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 19:15   #40
sabanoh
Tecrübeli Yiğido

sabanoh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

92 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 sabanoh FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu sorulari cevapliyacak kimse kalmadimi?
Bülent beyy bu kadar hatayi bir senede nasil yapar?
Inanamiyorum.
sabanoh isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
sorular