Kadir atılana kadar oyunun kontrolü bizdeydi 10 kişi kaldık diye 3 puan gitti. Deplasmandan alınan 1 puanda önemlidir hiç değilse biraz moral oldu. Bursa maçını alacağımızı düşünüyorum ne kadar zor bi rakip olsalarda.
Hocama bi eleştiri forvette Ersen yerine Kamanan-İbrahim ikilisiyle başlasak daha verimli oluruz. Kamananın bu takımın en iyi oyuncusu olduguna inanıyoruz ve onu 90 dakika sahada görmek istiyoruz.
öncelikle 1 puan deplasmanda iyidir tabi.ama 3 puanda imkansız değildi.
ersen konusunda sana kesinlikle katılıyorum.ersenin yeri 4 eylül değildir...
BursaSpor Yenmemız Lazım Bursayı Yenersek Konusulurz ve Toparlanırız dıye Dusunuyorum Kamanan ılk11 de ıbrahımle oynanmalı ersen oynarsa %1000 hata olur denızlı o kadar possıon da atmadı hadı bakalım gorcezz
yine berbattı sivasspor 72 dakikada kadir kırmızı kart görüyor ve hocamız halen forvette ersen martin le devam ediyor adam koşmaktan top oynamaktan aciz 81 dakikada erseni alıyor kamananı oyuna dahil ediyor ben kamananın yerinde olsam oynamam kamanan 10 dakikalık oyuncu değil arkadaşlar bülent hoca eğer sen bu futbolu biliyorsan bende futbol profesörüyüm yazık çok yazık bu sivaslıya ve sivasspora
Her şeyin bir başlangıcı var 1 puan bozulan moralleri biraz olsun düzeltti.ileri uç konusunda arkadaşlar doğru söylemiş Kamanan-İbrahim çok daha verimli olur.defansımız yine iyi sinyaller vermedi ama yediğimizden 1 fazla atmak zorundayız bu yıl en azından sağlam bir kaç transfer yapana kadar..
Ne diyelim Hakemler zaten belli zihniyette
Zaten küme sonunda olan Sivasspor'a birde böyle yapmaları heralde puan alsa ne almasa ne diye düşünülmüş olabilir...
Ama yalnış tabiki sonuçta yapılanlar iyi günümüzdede yolumuzu kesmeye çalışan aynı zihniyetti.
Hiç şaşılacak bir durum deği. Önemli olan bir punanı aldık haneye yazdırdık, bakalım diğer maçlarad ne gibi bir değişme olur bekleyip göreceğiz....
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
Büyüksün Sivasspor şeref puanımızı aldın ve buna sevinen arkadaşlar 5. haftada 1 puanla ilk 5e oynucaz dimi yazdıklarınızı hatırlayın ve matematik istatistik vs vs vs okuyun biraz.... Bu takım gayta gibi hocasından tut futbolcusuna yönetimine kadar kimse iplemiyor takımı kimsenin umrunda değil bu takım... 1 puana sevinecek ve verilmeyen penaltıya üzülecek kadar aciz olmuş taraftar...