ligde durmasının bir mantığı yoktu ankarasporun.ilk yarı düşmemeyi garantiler sonradan şikenin kralını peşkeşin kralını çeken bir kluptü.çok iyi oldu harika bir karar.
ben düşürülmesi pek doğru bulmuyorum aslında Ankaraspor adının ve taraftarlarının ne suçu var tek suçlu bence Yönetimdir onlara ağır cezalar verilmelidir....diye düşünüyorum...
ankara takımları birleşip adam akıllı bir takım çıkarsınlar bizi şu üç şımarık büyütülmüşlerden de kurtarsınlar .biz olamadık bari onlar şampiyon olsun.
başta Cemal Aydın olmak üzere Melih Gökçek ve oglu Ahmet Gökçe ginde ligden düşürülmesini istiyorum.Kene gibi adamlar ya.Ankara yı soydunuz yetmiyormu şimdide takımlaramı el attınız.Ankaraspor küme düşürülüyor.Ankaragücüne tık yok niye?Asıl ceza alması gereken bana göre Ankaragücü ama bu takım bilerek küme düşürüldü bakmayın Melih Gökçek in açıklamalarına.Herşey planlı.Yani ben öyle görüyorum.Dışardan öyle görünüyor.Futbolcu satan kulüp haksızda alan kulüp neden haksız olmuyor.Ankaraspor dan Ankaragücü ne giden futbolcular kaç liraya gitti?Niye kimse bunları yazmadı?
ayrıca melih gökçek in tiyatro oynadığına inanıyorum ankaragücü nü aldılar, yeni takımı orası ve ankaraspor dan elini çekmek hiç de fena olmaz kendileri için.. takımın düşüp ligin karışması da umrunda olmaz ee ne de olsa tüm zamanların en iyi ortalık karıştıran ismi
yerinde bir karar sivasspor maddii sikintilar cekerken melik gokce belidiyenin paralariyla futbolcu aliyor gecen sezon bjk den 4 yedi sivassporla oynarken olumune oynadilr bunu untmadik