Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ertuğral: İyi Yoldayız
Alt 30.11.2009, 11:26   #31
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 901 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ertuğral: İyi Yoldayız

oyuncular ruhsuzsa hoca neyapsın madem iyi yoldayız nezaman galibiyet alcaz önüne gelene yeniliyo artık bişey yapmak lazım
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2009, 11:38   #32
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1472 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
aslanefe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam size ilk devre için kimse bi şey diyemez. ancak lütfen devre arası transferlerine çok dikkat edelim. elimizde patlayacak bi kaç bombaya daha tahammül edecek durumda değiliz. takımımız kötü takım değil. bize gelene kadar düşecek çok takım var bu ligde.
bakın ikinci devre evimizdeki maçlar;
fener, denizli, manisa, ist. belediye, gençler, galatasaray, ankara, kasımpaşa, ankaragücü.
şu takımlardan hadi fener ve gs yi çıkalım hiç biri yenemeyeceğimiz takım değil. kendi evimizde 21 puan eder. devreyi 16 puanla bitirirsen hocam önümüz açık demektir. adam gibi adamsın başarılar senin ve bizim olsun
Çok doğru yerlere parmak basmışsın gardaş... Sayın Bülent Uygun'un bir hoca ( öğretici, işinde eğitim sahibi ve karşısındaki kişi veya kişilerden daha çok bilgili ulema) olmadığı ve işine menajer olarak başladığını herkesin hatırlaması ve bunun böyle bilinmesi gerektiğinin farkında değiller. Tamamdır yapılan ve edinilmiş bir başarı söz konusudur Lakin futbol o kadar nankör bir meslektir yada oyundurki bu başarıların devamı söz konusu olmadığında bir anda yerden yere vurulursunuz. Fakat burada bizim takımımızın bulunduğu konum nedeni ile hiç bir şekilde ne Yönetim kurulumuz nede Sevgili Başkanımız Sayın Mecnun Odyakmaz tarafından hiç bir şekilde kapı önüne konulmamış aksine görevini idame etmesi için telkinlerde bulunmuştur. Baştada dediğim gibi ve yaklaşık 1.5 yıldır söylemlerimde dile getiriyorum. Bu iş Özellikle Gaziantep ve İstanbul Belediye maçlarında iyiden iyiye ayyuka çıkan takımın içindeki takviye değil Revizyon yapma isteği Sayın Bülent Uygunun iştahını kabartmış ve tam yetkisini kullanarak Cebini doldurma yönünde en büyük adımı atmıştır. Adını bile unuttuğum ama nerden baksanız (gelip gidenlerden bahsediyorum) 10-15 gibi futbolcu arkadaşların hepsini tekrar yeniden başka takımlara satarak Sivassporumuz üzerinden kazançlar sağlamış, hem takımın kimyasını bozmuş hemde ne idüğü belirsiz afedersiniz gıldır gıcık aoyuncularıda takımda bırakarak adeta bombanın pimini çekmiştir. Şimdi gelelim Uzun yıllardır takip ettiğim değerli Hocamız Sayın Ertuğral'a.... Şimdi bomba hocamızın elinde bıraktığı anda patlayacak bir bomba ama karşısında bir duvar var. (Kasımpaşa-Diyarbakır-Denizli-vs.) Bu duvarı geçmemiz için bir şeyler yapmak zorunda. Yapıyorda; Bunu çıplak gözle gözlemliyoruz onda bir sorunumuz yok. Söylemleri ilede teyit ediyor ama o potansiyelimiz yok. Bir şeyler düzelmiş (ayağa pas yapma basit hatalaraın en aza indirgenmesi gibi) ama şimdi iş hedeflenen puan barajını aşmakta. Yani o bombayı duvarın arkasına atmakta yada o duvarı yanındaki futbolcu kardeşlerimizin gayreti ile tekmeleyip yıkarak o bombayı elimizden zarar görmeden elimizden çıkarmakta... Artık bizim enkazımızı Sayın ErtuğraL hocamızın bilgili!!!! ulema!!!! kişilikli!!!! meziyetlerinden başka kurtaracak bir durumumuz yok... Artık Bir Bülent var. Oda ErtuğraL hocamız.
Saygılarımla.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2009, 12:23   #33
FoRzA SiVaS58
Acemi Yiğido

FoRzA SiVaS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 582 FoRzA SiVaS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

artık sendende ümidimi kestim muhs,n efendi bülentten betersin hiç olmazsa adam hücumu düşünüyodu bence biran önce istifa et......................
bide iyi yoldayız diyo nası oluyo acaba şut çeken yok,orta açan yok,pas yapan yok OOOOOOOOOOOOOOOOOOF OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOF
FoRzA SiVaS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2009, 14:21   #34
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

hoca ne yapsın işi zor çıkp kendimi oynasın.
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2009, 14:22   #35
вαЯon™
Acemi Yiğido

вαЯon™ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 вαЯon™ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

muhsin hocaya laf atanlar dün bülent gitsin diyenler değilmi.. bırakın bu işleri, ben sonuna kadar güveniyorum muhsin hocaya.. adam enkazın içine geldi toparlamakta okadar kolay değil. devre arasında yapacağı takviyelerle takım düzelecektir.. burası ringonun ahırı değil, biri gitsin biri gelsin..
вαЯon™ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı вαЯon™'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.11.2009, 14:28   #36
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Artık ten güvencemiz sensın hocam devre arası ne yap et bu takımı düzelt. ne olursa olsun Muhsin Hocaya destek olmalıyız Sivasın geleceği bu adama bağlı. Türkiye böyle bir hoca görmedi göremezde
Alt 30.11.2009, 14:37   #37
Melisa
Acemi Yiğido

40 Mesajına 65 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Melisa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Muhsin hoca elinden geleni yapıyo...Dün maçta gördük.
Çırpınıyodu....Her şey takımın elinde....
Melisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Melisa'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.11.2009, 15:09   #38
tuffi5819
Acemi Yiğido

27 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 tuffi5819 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BU TAKIM DA MI GELISME VAR BIRAKIN ALLAH ASKINA ADAMLAR TOP OYNAMAYI BILMIYOR SIZ NE DIYOSUNUZ YA NERDE O ESKI SIVAS OLUMUNE BI TOP PESINDE KOSAN SIVAS ABI BU TAKIM ARTIK COKMEYE BASLADI CILDIRDIM DUN ADAMDA AZ INAT OLUR INANC OLUR KOSMAK OLUR
NEREYE KADAR IYI GIDIYORUZ DIYECEZ HA SOLUYORUM SIZE bank asyada oldumuzdami uyanacagiz YAZIKLAR OLSUNNNNN !!!!! cimri kardesim bu yonetim para yok diyolar ne parasi olmicak para cok islerini gelmiyor saglam futbolcu almak
tuffi5819 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2009, 15:19   #39
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

15 gün ara verildi hergün çalışma haberlerini izledik ve duyduk.Lakin Sivasspor'da değişen hiç bir şey olmadı beklenen oyunu izleyemedik
''Ligi 2. bitiren Sivasspor camiasını birtek Mehmet Yıldız'a bağlayan bir. anlayışla karşı karşıyayız.
Bunu anlamakta güçlük çekiyoruz farzedin yok, Mehmet Yıldız zaten yokta ee o gelene kadar, bu dibe vuruşun seyircisi kalmaktan taraftar olarak rahatsızız.
Her yenilgiyi birilerinin olmamasına bağlarsak işimiz zor.
Giden gitmiştir bırakın onları artık şöyleydi böyleydi iyi oyalandık taraftar olarak.
Bu laflara doyduk daha gitmiyor.İnandırıcılığı kalmadı bu konuşmalarınızın.

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.11.2009, 15:22   #40
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

http://www.youtube.com/watch?v=SeoDNunYoxg
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ertuğral, yoldayız, İyi