Alıntı:
Yigido58_NL Nickli Üyeden Alıntı
COK HAKLISIN GARADSIM ALLAH BU BASININ BELASININ VERSIN.
BENDE SAATLERCE BEKLEDIM SIVASSPORUN MAC OZETININ GORMEK ICIN AMA NERDEEEEEE ,YOK GS,YOK FB,YOK BJK,BU NE BE SUPER LIG UC TAKIMDAN IBARETMI???
EN COK PARAYI VEREN DE BU UC SEREFSIZ KULUP ONLARI YAYINLAMAYACAKTA ANADOLU TAKIMINIMI YAYINLAYACAK ADI HERIFLER?
|
Merhaba arkadaşım.
Bu basının allah belasını versin demişsin. Bencede versin de sen öyle deyince aklıma bir fıkra geldi. Onu anlatayım hem gülelim hemde konuşalım.
Hocanın biri bir kadına asılıyormuş. Kadının 7 yaşlarında bir oğlu varmış. Görüyormuş hocanın annesine asıldığını.
Babasına: "Baba hoca annemle oynuyor" demiş.
Babası: Oğlum Allah onun belasını verir. Demiş.
Çocuk bir kaç kez görüyor babasına her söylemesinde. "Oğlum Allah onun belasını verir" Diyormuş.
Çocuk bakıyor olmayacak böyle.Aklına bir fikir geliyor.Çıkıyor gece gizlice hocanaın ezan okumak için çıktığı merdivenlere baştan aşağı arap sabununu sürerek bir güzel kaygan bir hale getiriyor.
Hoca sabah ezanı için minareye çıkarken,ayağı kayınca düşüyor başını sert biryere çarpıp,hakkın rahmetine kavuşuyor.
Baba oğluna diyorki: Oğlum ben sana demedimmi Allah onun cezasını verir. Bak verdi işte.
Oğluda babasına diyorki: Baba ben o merdivenlere kaygan şeyi sürmeseydim hoca daha çok anamı şeydecekti.

)))
Bizde bunlara birşeyler yapmazsak,bizleri dahaa çokk gözardı eder bu satılmış medya grupları.
saygılar