Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Taraftarlarımızdan Son Talep !
Alt 04.02.2010, 09:34   #31
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Taraftarlarımızdan Son Talep !

aslında o kadar çok inanmak istiyoruzki. kafamız allak bullak. bütün yarumcular sivassporun transferini futbolcuya benzetmiyor. takım iyi top oynamıyor. hocanın yaptığı transferler iyi değil. defans çok kötü. takımdan kovduğumuz futbolcuya bile muhtaç haldeyiz. gelde üzülme. gelde ümidini yitirme. neyapalım yani..
Alt 04.02.2010, 10:08   #32
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bir gerçeği kavramalıyız.sivasspor sahipsiz olduğundan,ilgisizs kalındığından bu hallere düşmüş değil.istanbul büyükşehirin ne kadar taraftarı var ki?
bu takım geçen yıldan bu kadar farklı ise birincil sorun takımın dağıtılmış olması mı,yoksa sivasspor üzerindeki bir baskı mı onu bilmek lazım.Belki bu bilinmezin anahtarı sivasspor yönetecilerindedir.
yöneticilerin görevi bırakmasından yana olnlardan değilim.elbetteki sporda başarıda başarısızlıkta olacaktır.Yanlız aradaki bu büyük uçurum endişeye sevketmektedir.
sivasspor yönetimi kendisi de dahil bu noktaya gelinmesinde ne tür yanlışlar yapıldı onu sorgulayabilme ve özeleştirisini yapabilme cesaretini gösterebilmelidir.
Sivas insanı elbetteki her ne olursa olsun değerlerine sahip çıkacaktır.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2010, 10:14   #33
hasan5884
Acemi Yiğido

hasan5884 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 hasan5884 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takımın taraftar desteğine ihtiyacı var bizlerde sonuna kadar desteğimizi esirgemeyeceğiz...
hasan5884 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2010, 10:24   #34
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BEN BOZUK ARABAYLA YOLDA KALACAGINI BILE BILE YOLA CIKMAKTANSA BIR SANAYIYE UGRAYIM VAR OLAN ARIZAYI TAMIR EDIP OYLE YOLUMA DEVAM ETMEKTEN YANAYIM BU HOCADA GETIRDIGI FUTBOLCULARDA ARIZALI YONETIM AYNISI ONLARINDA ELINDEKI SAGLAM ISLEYEN ARABANIN TEKERLERINI VE SAGLAM PARCALARINI ARABAYI PARCALAYIP SATMAK YERINE DAHA UCUZ IKINCI EL MALZEMELERI GETIRMEKLE YAPTIGI BIR HATADIR SEYIRCININ YANI YONETIM TARAFINDAN HICE SAYILAN SIVAS HALKININ KULLLANILMASINA BIR SIVASLI OLARAK BENIM GONLUM EL VERMIYOR USTUNE USTELIK SIZLER TARAFINDAN SANKI TAKIMINA SAHIP CIKMIYORMUS GIBI SUCLANMASINA HICMI HIC GONLUM RAZI DEGILDIR AKSINE SIVAS SEYIRCISI HER MACTA TAKIMINI DESTEKLEMEKTEDIR SIZ BASKA BIR MACAMI BAKIYORDUNUZ FENER MACINDA TRUBUNLER GAYET DOLUYDU
TABIKI SIZLER BU SOZLERI SARF AT GOZLUKLERNI CIKARIP SEYIRCININ NE DURUMA DUSTUGUNUDE GORURSENIZ DAHA IYI ANLASILIR HERSEY PARA VERIP SAYIN BASKANIN GOZ BEBEGI FENERBAHCEDEN VE GELEN GECENDEN 5 YEMESINI IZLEMEK BENCE COK AGIR NASIL BIR DESTEK VERELIM TAKIMA BRAVOOOOOOOOOO IYI GOL YIYORSUNUZ FALANMI DIYE TEZAHURAT YAPALIM FUTBOLCULAR DA GOL YEMEKTEN YADA YENILMEKTEN UTANMAK GIBI BIR YUZ KALMAMISSA BUNUN SUCLUSU ASLA AMA ASLA TARAFTAR TUTULAMAZ
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2010, 12:23   #35
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SEVDAMSIN58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN BOZUK ARABAYLA YOLDA KALACAGINI BILE BILE YOLA CIKMAKTANSA BIR SANAYIYE UGRAYIM VAR OLAN ARIZAYI TAMIR EDIP OYLE YOLUMA DEVAM ETMEKTEN YANAYIM BU HOCADA GETIRDIGI FUTBOLCULARDA ARIZALI YONETIM AYNISI ONLARINDA ELINDEKI SAGLAM ISLEYEN ARABANIN TEKERLERINI VE SAGLAM PARCALARINI ARABAYI PARCALAYIP SATMAK YERINE DAHA UCUZ IKINCI EL MALZEMELERI GETIRMEKLE YAPTIGI BIR HATADIR SEYIRCININ YANI YONETIM TARAFINDAN HICE SAYILAN SIVAS HALKININ KULLLANILMASINA BIR SIVASLI OLARAK BENIM GONLUM EL VERMIYOR USTUNE USTELIK SIZLER TARAFINDAN SANKI TAKIMINA SAHIP CIKMIYORMUS GIBI SUCLANMASINA HICMI HIC GONLUM RAZI DEGILDIR AKSINE SIVAS SEYIRCISI HER MACTA TAKIMINI DESTEKLEMEKTEDIR SIZ BASKA BIR MACAMI BAKIYORDUNUZ FENER MACINDA TRUBUNLER GAYET DOLUYDU
TABIKI SIZLER BU SOZLERI SARF AT GOZLUKLERNI CIKARIP SEYIRCININ NE DURUMA DUSTUGUNUDE GORURSENIZ DAHA IYI ANLASILIR HERSEY PARA VERIP SAYIN BASKANIN GOZ BEBEGI FENERBAHCEDEN VE GELEN GECENDEN 5 YEMESINI IZLEMEK BENCE COK AGIR NASIL BIR DESTEK VERELIM TAKIMA BRAVOOOOOOOOOO IYI GOL YIYORSUNUZ FALANMI DIYE TEZAHURAT YAPALIM FUTBOLCULAR DA GOL YEMEKTEN YADA YENILMEKTEN UTANMAK GIBI BIR YUZ KALMAMISSA BUNUN SUCLUSU ASLA AMA ASLA TARAFTAR TUTULAMAZ
Söyledikleriniz doğru ama hani 'Her doğru her yerde söylenmez' deriz ya tam oradayız şimdi. Takımın en kritik üç maçındayız. Bu maçlarda yapacaklarımız düşüp düşmeyeceğimizi belirleyecek. Kendi göbek bağımızı kesebileceğimiz, kendi işimizi halledeceğimiz zamanlar. Yenilgiler alırsak kozları onlara veririz ve emin olun bizim bizden başka dostumuz yok. Kimse bize acımaz, bizim için ekstradan da oynamaz. Aksine Sivassporu diğer takımların nasıl kıskandığını , fırsat kolladığını geçen yıl gördük. Hoca, yönetim ve takımla ilgili eleştirilerimizi yapalım ama belli bir sınırı aşmayalım, takımın iyiliği için. Sonra maçta takımı veya topçuyu protesto falan olursa hepimiz kaybederiz. Şahsınıza söylemiyorum , ... istifa, ...gitsin diyenlere sözüm.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2010, 12:54   #36
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

arkadaşlar artık destek ve morelli mesajlar gonderelim takımdakı eksiklerı belirtelim...deplasman maclarına kalabalık gıdelm...evimizdekı maclaırı dolduralım...şuankı kadro cok iyi..biraz zamana ihtıyacımz var.hazırlık macları oynamlyız..artık bırlık destek zamanı....daha once buyuk taraftar destegıyle cok maclar kazanıldı....ben ankaradan tum deplasmanlara gıdıyorum...taraftar iyi,gunde kötü gunde belli olur ...gaza gelmiyelm... diyarbakırımıza da gidelım....kırmızı.beyaz en büyük sivas....
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2010, 13:02   #37
sivasliyigidooo
Acemi Yiğido

sivasliyigidooo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 sivasliyigidooo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

aslına bakarsanız taraftar konusu benım canımı sıkıyor helede maraton trıbunu vok kotu destek ıcın ayaga kalkıyoruz arkadan adamın bırı ''oturun ya macı goremıyoruz''dıye bagrıyo fenerbaçe macında evımızde 10000 bılet satılmıs 800 ü fenerlı taraftar onların sesı bızden cok cıkıyo buna bı cozum bulmalıyız acılen arkadaslar taraftar olarak destekte bulunmalıyız takıma takım gol yıyınce bızım daha cok bagırmamız gerekırken bız sus pus oturup bıde 10 dk kala stadı terk edıyoruz yiğidolara hıç yakışmıyo bu ...
sivasliyigidooo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2010, 13:27   #38
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yazı Hakkaten çok güzel takımın arkasında olalım ama bu haliyle değil ben onu eleştiriyorum Aslan gibi Ceyhun daha bikaç gün önce denizliye gitti Afrikadan hoca getirdik Kız voleybol takımın hocası gibi futbol oynatıyor zaten taraftar olarak yeterince destek vermedik mi sonunda ne oldu gene aynı gene aynı artık bişeyleri eleştirelimde artık doğru yolu bulsunlar bu takıma stoper alınacagını bu siteden binlerce kişi yazdı sonunda aldılar ama oda tostopak bişey.Şimdi gene diyorum Buradan binlerce arkadasım Muhsin Hocanın mantalitesini oyun şeklini begenmiyo bunu içimize atar söylemezsek hiçbir değişiklik olmayacak ben derimki Taraftar saygı çerçevesinde takımını eleştirsin başka türlü daha kolay düşeriz...Denizlispor Maçını ya alacaz ya alacaz artık kemik seslerini duymak istiyorum trübünden
Alt 04.02.2010, 15:14   #39
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 996 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

BİZ BU TAKIMIN SADECE KAZANINCA DEĞİL KÖTÜ ZAMANDA YANINDA OLMAK İÇİN BURDAYIZ.....KÜME DÜŞSENDE TERKEDEN KAHPEDİR......
Alt 04.02.2010, 15:46   #40
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 937 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

çok güzel bir yazı. bu yazı Fikret Ünsal'a iyi bi cevap oldu.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
talep, taraftarlarımızdan