Alıntı:
karşıyakalı Nickli Üyeden Alıntı
KARDEŞİM GETİRDİGİ TOPÇULARIDA GÖRDÜK BAŞKA SÖZE NE HACET.AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ
|
Maç sonucuna göre yorum yazmak alışkanlık olmuş! Yahu, Elrio van Heerden geçen maç kahraman ilan edilmedi mi? Ya Aubey? İyi maç çıkarınca, vay be savunmayı ne güzel toparlıyor demedik mi? Keita= Youla+Abdulkader diye methiye dizilmedi mi? Daha sayayım mı? Ara transferde az parayla bu kadar oluyor.Hoca ne yapacak, kendi cebinden mi harcayacak?
Topçular oynadı mı, yaşşa Muhsin hoca, oynamadı mı İsstifaa!
Bırakın bu işleri beyler!
Gelelim maç yorumuma. Maçtan evvel yazmıştım,Akın-Uğur-Aubey-Murat(Yasin)-Hayrettin-Dağaşan-Kadir(Cihan)-Keita-Erman(Kamanan,Agbetu)-Elrio(Musa)-Mehmet Yıldız kadrosuyla oynamalıyız diye. İlk kez Muhsin Hoca doğru kadroyla maça başladı ben de şaşırdım. 4-3-3 oynadık. Orta sahada Dağaşan ile Cihan savunmaya dönük görevlerde, Keita ise hücuma destek olacaktı, Elrio ve Erman hareketli oynayacak, Mehmet ise ilerde dirençli olacaktı.
Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Kadro doğru olmasına rağmen ve biz orta sahayı kalabalık tutacakken,tersi oldu. Oyuncularımız maça motive olamamışlar. Öyleki ilk 10 dakika 2-0 geriye düşebilirdik,maça kötü başladık. Hayrettin ,biraz Aubey ve azıcık da Mehmet gayretliydi, kalanlar tanınmaz haldeydiler. Allahtan Bursa 3-0 ı yeterli gördü, çok aşırı yüklenmedi, yoksa 5-6 olurdu, koca maçta iki şutumuz var topu topu , onun da biri isabetli.
Futbolcuların bir kısmı ligi kafasında bitirmiş, seneyi düşünüyor. Bilmedikleri şey, bizim henüz ligde kaldığımızın belli olmaması. Biraz üst sıraya çıkınca işi boşladılar hemen.
Her neyse, suç hocada değil. Hocaya istifa demek yapılması gereken son şeydir. Önümüzde Belediye maçımız var. Burada istifa yorumları artarsa bir kendini bilmez çıkar, maçta da hocaya istifa diye bağırır,takıma ihanet olur bu.
Futbolcuların derhal dikkati çekilmeli.
1) Mehmet Yıldız kaptanlık yapmıyor, halen hakemle uğraşıyor, maçtan sonra kötü futboldan dolayı özür dileyeceği yerde hakemi eleştiriyor, yediği cezayı unutuyor. Biz saygılı,efendi,topuna bakan, kimseyle uğraşmayan Mehmeti geri istiyoruz. Olmadı kaptanlığı kim layıkıyla yapacaksa o alır!
2) Keita,Elrio ve Erman oynayamıyorlar.Takımda sanırım oynadıkları yerle bir problemleri var. Bence nerede en fazla verimli olacaklarsa orda oynatılsınlar ya da hiç oynatılmasınlar, eksik bırakıyorlar.Zaten seneye kim öle kim kala. Futbolcular bu maçlarda nasıl oynadıklarını biz taraftarların unutacağını sanmasınlar. Kim yüreğini ortaya korsa gelecek yıl biz de onu isteriz.
3) Yediği goller Akına yakışmadı, süper lig kalecisi o golleri yememeli.
4) Muhsin hocayla da lütfen uğraşmayalım. O mu çıkıp oynayacak?
Son söz. İyi haberi sona sakladım. Takım olarak kötüydük. Bu ilk başta olumsuz gibi duruyor ama değil. Takımın hem ciddi biçimde uyarılıp hem de bir yandan moral verilmesiyle yine TAKIM olarak çok daha iyi oynayacağına inanalım ve güvenelim. Bursa takımdı ve kazandı, biz de takım oyunuyla İ.B.B.yi yenelim.