artık hiç ümit görünmüyor bu takım düşecek bu gidişle
hoca degişse ne yazar-yönetim degişse ne yazar-futbolcu degişsa ne?
seyirciolarak bizleri kahrettiniz allahta sizleri kahretsin hatta mahvetsin
allahım sen bana ve sivassporlulara sabır ihsan eyle böyle bi hoca varken diyarbakır gibi olmamamıza şükretmemiz lazım bu ne biçim bi hocadır neden hala istifa etmez anlamıyorum yazıklar olsun erman ve agbetu nerde eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy hoca denen adam
Bu Konuda Sivasspor Club'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
sivastaki arkadaslar size sesleniyorum lütfen toplanin sivassporun tesislerine gidin hocayi istifaya davet edin lütfen yarindan tezi yok hikmet hocanin gelmesi lazim bizi ancak o kurtarabilir
Bu Konuda sivaslihakan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
takıma geldi geleli en az 20 mac oldu ama hıc bır macta rahat rahat mac ızleyemedık ne bı mucadele ne bır hırs bnce kesınlıkle hoca degısıklıgı yapıp yerlı lıgı tanıyan bır hocayla devam etmemız lazım gıdısat hıc ıyı degı. getirdigi yabancılarda hıc ıs yok. oyuncu tercıhlerı degısıklıler cok yanlıs böyle gitmez
Bu Konuda yigido_furkan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
hoca Allah aşkına bi söylesene sen geldin takımda ne değişti. hadi devre arasına kadar öyle böyle dedik. getirdiğin topçulara güvendik ama hepsi de kazma çıktı.
patfan topçular alsak onlar daha cesur ve erkek oynarlar. bilmiyorum ama getirdiğin topçuları da alıp gitsen nasıl olur acaba.
bağırın bağırında hocayıda kaçırın kendi kendimizi yakalım düşmeyecemiz varsada düşelim yaw bırakın hoca moca değişsin gitsin hemen ne oldu yerine gelen ne yapacak sanki oynanılan futbolu mücadeleyi görmüyorsunuz sanırım
hocayı tek eleştireceğim kısım elindeki önemli futbolcuları kullanmaması oluyor agbetu yok zita yok kadir pekmezci yok rahman yok takım zaten kötü birde bu oynamanaylara şans vermemesini anlamış değilim zita agbetu faruktan dahamı kötü futbolcular hiç anlamıyorm...