Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı
Ben şahsen şu Anadolu dayanaşmasına falan inanmıyorum.Hemde olmamalı zaten ne demek yani ben olamıyorum ama şu takım olsun bari.Banane kardeşim ben olamadıktan sonra kim olmuş beni ilgilendirmez.Zaten Anadolu dayanışması olsaydı hersene 5 İst. takımı oluyor gerisi anadolu birlik olsunlar hersene biri şampiyon olurdu.Şu an bizi destekleyen Tokat,Yozgat ve diğer takımların taraftarlarının kişisel tavırlarıdır.Kulüpleri bağlamaz.Bu arkadaşların takımları alt ligde olduğu için bizi destekliyorlar.Takımları süper ligde olsa onlarda kıskançlık yaparlardı.Sivassporluların şu Bursa sevdalarını da anlamıyorum kardeşim.Adamlar bizi kupadan eledi.Ligde duman etti 4-5 gol attı bize eee hani dostluk.Ben şimdi Bursa şampiyon olsun diyeceğim öylemi.
|
Ayni görüsteyim senin ile Arkadasim,
Her zaman derim yazarim yine yaziyorum bu mesle yalandan ibaratir Anadolu birligi gibi bir sey olmaz olmadida..........
Örnegin simdilik Bursaspor sampiyonluga oynuyor rakipi ise ya biz Sivasspor veya diger Anadolu külüplerinden bir olsa ne olacak O zaman bu denilen yalan Anadolubirligi meselesi???
Bu islerin Milliyetcilik ile alaksi yoktur istanbul takimlari da ve diger Anadolu takimlarida bu ülkenin bu topraklarin takimi..
Futbol zaten bir rakabet oynunudur rakabet olmasa futbol yasamaz onun icin her takim rakipdir.........