Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bakkal: "İyi yoldayız"
Alt 14.04.2010, 09:11   #31
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bakkal: "İyi yoldayız"

Alıntı:
ÇATAYAZBUZGIŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mesut hoca nabil taider ile van herden i de oynatsan iyi olur hayrettin erman yasin bu adamların takadı feri kalmamış bizim sivasta böylesi adamlara böcüğü ölmüş denir . kayseri maçını seyrettim kayserispor gol atmamak için elinden geleni yaptı makakula nın attığı golün pasını veren adam aslında kaleye doğru atmamak için elinden geleni yaptı top makakulaya gidince oda mecbur istemeyerek dangur dungur vurdu gol oldu, adamlar bile bile defalarca pas hatası yaptılar kayserililer.yalnız herkes kayseri gibi oynamaz acımazlar valla.
şu ligde kalabilirsek eğer bu takımın yarıdan fazlasını yollamak lazım.birde defans madem çok açık veriyor defansa 3 adam yerine 5 adam koyabiliriz.şu anda yine de çok kuvvetli bir şekilde küme düşme adayıyız.gerçek bu malesef.
Hayırlı çalışmalar.
Bu nasıl yorum gardaşım , hiçbir kelimesine katılmıyorum.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Kafkas: Sivasspor'u tebrik ederim
Alt 18.04.2010, 22:19   #32
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Kafkas: Sivasspor'u tebrik ederim

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar ammada kişilere kafayı takıyorsunuz.Neymiş o SİVASSPOR u sevmezmiş.Allahaşkına herkes SİVASSPOR u sevmek zorunda mı.Tolunaya Trabzon Köpeği diyorsunuz adam ts yi yenip darbe vurdu.Ne yani kimse SİVASSPOR a karşı oynamasın.mücadele etmesin SİVASSPOR a yatsın öylemi.Kendimize istediğimiz bu ayrıcalığı diyara,manisaya yapsalar eleştirmezmiyiz.Gayseri diye dalga geçtiğimiz takım bu hafta diyarı yenerse ne olacak.Yine Gayseri diyecekmisiniz.Geçen haftalarda yine Antep için aynı şeyler söylendi adamların ne teröristliğini bıraktınız ne kürtlüğünü ama adamlar diyarı yendiler.Yazılarımızı yazarken SİVASLI ve SİVASSPOR luya yakışmayacak kelimeler yazmayalım.
Ben demiştim demek istemiyorum.Ancak herkesi düşman ilan etmenin ne kadar boş olduğu ortaya çıktı.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bakkal, İyi yoldayız