Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 26.10.2005, 18:34   #31
XErkanX
Yeni Yiğido

XErkanX - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 XErkanX ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sebahattin abi çok seviyorum ama bence bu işi yapamıyor taraftara bakıyorum sebahattin abiyi hiç umursamıyor bile
XErkanX isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Gerçek Taraftar
Alt 26.10.2005, 18:45   #32
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Blinzeln Gerçek Taraftar

Sivasspor sağlam bir zemin üzerinde başarıdan başarıya koşarken, taraftarda elinden geldiği kadar bu takımı destekliyor. Fakat bu tabiki zamanla düzelecek birşey. Çünkü tarfatarlık öyle kolay şey değil, bu iş ne internet sayfalarıda fink atmaya nede stada gidip çekirdek yemeye benzer. Aslanlar gibi stada gidip sonuna kadar takıma desteklemektir taraftarlık. Ancak yer yer bölünmelerin gözlendiği Sivasspor taraftarının öncelikle birleştirilmesi ve organize bir şekilde taraftarın tezahürat yapmasını sağlamak için taraftarı ateşleyecek kişilerin önce kendi aralarında organize olması gerekir. Ayrıca gerçek taraftarlığı bilmeyen Sivasspor tarftarınıda itham etmemeliyiz. Sadece gerçek taraftarların taraftar olmaya çalışan bu Sivasspor sevdalılarını eğitmesi gerekmektedir. Buda zamanla olacak birşey kimse ayıplayıp tarftarı rencide etmesin... Saygılar
Alt 27.10.2005, 09:50   #33
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1313 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
spainloco Nickli Üyeden Alıntı
kaldıramasın!!!!! bjk maçında alen elindeki tokmakla bagırmadıkları için numaralıya saldırdığını hatırlıyorum.ben amigomuzun dan sikayetcide değilim. sadece ona yardımcı olacak arkadaşlarında görev almasını istiyorum...sizlerde organize olarak aranızdan arkadaşlarla diğer tribünlere daha da organize bagırmak için dağılabilirsiniz.

Kardeşim gerçekten iş bildiğiniz gibi değil...senin dediğin taktiği biz her hafta yapıyoruz...Hatta Diyarbakır maçında tribünde bizim çocuklarla seyirci arasında bir arbede oldu...Sebeb yine bu...Neden bağırmıyorsunuz siz Sivaslı değilmisiniz sorusunu yönelttiğimizde bir maça kombine alıp para verip giriyoruz edasını takındılar sanki biz bedava giriyormuşuz gibi...Yani bu tribüne Bir Alen değil Bin Alen getir aynı yani hepsi kabadayı...Valla ne yapacağız halen çözüm bulamadık...Bunu yapan sadece 35 yaş üstü insanlar değil gençlerde aynı sadece maç izliyorlar...Bunun tek açıklması var...Sivasspor sevgisini insanların kalbine kazımak lazım yoksa kimse bağırmaz...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2005, 10:13   #34
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 945 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

inanın kızmıyorum seyirciye, vallahi tam bir ingiliz, alman futbol izleyicisi gibi izleyicimiz varmışta haberimiz yok kıymetini bilin, aslında her sivasta maç izleyeni bir hafta fener, bjk stadlarına götürüp canlı izletip seyircinin ne işe yaradığını göstersek iyi olacak, en güzeli dört tribüne sırasıyla kırmızı beyaz şampiyon sivas bağırtmak zamanla tribünde belirli bir tezahürat kültürü oluşur, bir iki maçta ısrarla deneyin, her tribüne 10 ar 20 şer adam koyup deneyelim sürekli , elbette denemişsinizdir ama ısrar edelim
Alt 27.10.2005, 10:22   #35
serrkann58
Tecrübeli Yiğido

serrkann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serrkann58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ya bu nekadar karamsarlık lütfen arkadaşlar daha ilk senemiz süperligde tamam herşey çok zor ama zamanla hepside gerçekleşicek İSTANBULDA maçlara gelenler daha önce istanbul takımlarını tutanlardı ve bu kişiler maçlara gidiyordu az olsada sesimiz çıkıyordu olimpiyatta ts maçında tribünün baskısı olmasa serdar tatlı buz gibi golü vermeyecekti ne kadar kızsanızda ist daki seyirci potansiyeli şu anda sivastakine göre daha iyidi belki beklentilerden daha azdı ama yaz sezonunda oynadık burda maçları bunu unutmayalım.. SİVASTA taraftar potansiyeli yakalamalıyız ( SERHAN ) kardeşimin dediği söz çok anlamlı
Sivasspor sevgisini insanların kalbine kazımak lazım yoksa kimse bağırmaz...
Alt 27.10.2005, 10:25   #36
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 986 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı
BU BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDER...10 YIL DEĞİL SÜRESİZ ...

Sevgili Mustafa Bey sen dernek mensubu bir kişi olarak bu tarz ifadeler kullanırsan ve bu derece umutsuz olursan, tribünlerde taraftar kültürünü kim oluşturacak? Kim bu taraftara öncülük edecek? Sizin dernek gibi bir oluşum içinde oluşunuzun en temel hedeflerinden birisi de tribünde taraftar kültürü oluşturmak değil miydi?

Sizden daha ümitvar ve coşkulu ifadeler bekliyoruz. Hoşça kalın....
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
ben diyorum ki...
Alt 27.10.2005, 10:25   #37
hemso58
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 hemso58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Blinzeln ben diyorum ki...

BEN DERİM Kİ ÜNVERSİTEDEKİ ÖĞRENCİLERLE BAĞLANTIYA GEÇELİM ONLARI MAÇA GELMELERİ İÇİN KONUSALIM.
BU SIRALAR UNIVERSITEMIZDE KONUSULAN TEK TAKIM SIVASSPOR.TABI BUNDA TAKIMIMIZIN BASARISININ ONEMI BUYUK.TAKIMIMIZ BASARILI OLDUKCA MACA GELMEK ISTEYENLERIN SAYISI ARTACAKTIR.
OZELLIKLE BUYUK MACLARDAN ONCE OGRENCILERLE IRTIBATA GECILIRSE IYI OLUR.
TABIKI BURDA GOREVIN BUYUK BIR KISMI YONETIME DUSUYOR.YONETIMLE DE KONUSUP BU DUSUNCEMIZI ACIKLARSAK ONLARDA BU OGRENCILERE BELKI BILETLERI YARI FIYATINA VERIRLER.BUNU HER MAC YYAPARSAK YONETIMDE ARTIK ALISIR VEDE BIZIM VERECEGIMIZ SAYIYA BINAEN UYGUN FIYATA BILET AYARLARLAR.
BU DUSUNCEMI YONETIME BILDIRECEK BIRILERI OLURSA SEVINIRIM...
hemso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2005, 13:23   #38
Siir_Misali
Acemi Yiğido

Siir_Misali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Siir_Misali ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch

Alıntı:
hemso58 Nickli Üyeden Alıntı
BEN DERİM Kİ ÜNVERSİTEDEKİ ÖĞRENCİLERLE BAĞLANTIYA GEÇELİM ONLARI MAÇA GELMELERİ İÇİN KONUSALIM.
BU SIRALAR UNIVERSITEMIZDE KONUSULAN TEK TAKIM SIVASSPOR.TABI BUNDA TAKIMIMIZIN BASARISININ ONEMI BUYUK.TAKIMIMIZ BASARILI OLDUKCA MACA GELMEK ISTEYENLERIN SAYISI ARTACAKTIR.
OZELLIKLE BUYUK MACLARDAN ONCE OGRENCILERLE IRTIBATA GECILIRSE IYI OLUR.
TABIKI BURDA GOREVIN BUYUK BIR KISMI YONETIME DUSUYOR.YONETIMLE DE KONUSUP BU DUSUNCEMIZI ACIKLARSAK ONLARDA BU OGRENCILERE BELKI BILETLERI YARI FIYATINA VERIRLER.BUNU HER MAC YYAPARSAK YONETIMDE ARTIK ALISIR VEDE BIZIM VERECEGIMIZ SAYIYA BINAEN UYGUN FIYATA BILET AYARLARLAR.
BU DUSUNCEMI YONETIME BILDIRECEK BIRILERI OLURSA SEVINIRIM...
CANIM KARDEŞİM MUSTAFA SANA AYNEN KATILIYORUM
Bu taraftarla nereye kadar?
Alt 06.11.2005, 17:34   #39
muRTix1
Yiğido

muRTix1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muRTix1 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Bu taraftarla nereye kadar?

arkadaşlar fenerliler 90 dk oturmadı bağırıyorlar bizim sesimiz çıkmıyor lütfen uyanın artık bu takımı desteklememiz gerekiyor...!!biz ayağa kalkıp sivas sivas diye bağırıyoruz arkamızdakilerde tempo tutmuşlar OTURUN OTURUN diye sivasspor tribününde fenerbahçeyi tutuyolar fenerbahçe sevgisini dinderemeyen gider fenerbahçe tribününe..hep söylediğim gibi bu maçtada amigo yetersizliğimizi gördük bu iş artık amatör şekillerde olmuyor her dalda en iyiyi yakalamamız gerekir o taraftar orada bağırsa o fenerde oradan çıkamazdı inanın fenerbahçe kendi sahasında gibi oynadı..arkadaşlar lütfen kulak verin uyanalım artık bişeyler yapalım...benim önerim bağırmak isteyen seyirciler havuz tarafı kale arkasında buluşalım veya başka biyerde orada öyle bi imaj bırakırsak bir kaç maçtan sonra bağırmak istemeyen seyirci orayı seçmeyecektir..
muRTix1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.11.2005, 17:46   #40
dj_sado_88
Yiğido

dj_sado_88 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dj_sado_88 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bunların alayı istanbul yalakası olmuş halbuki bizler sivas spor müptelasıyız yeter artık inceldigi yerden kopsun ve emanet taraftar yuvasına geri dönsün
dj_sado_88 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla