Borç olmamasının sebebi pahalı transfer yapılmaması, beleş oyuncusu alınması falan Geçen sene hariç bu sistem başarılı oldu inşallah bu senede başarılı olur
yönetimim para politikası gayet yerindedir. başarıya aç yetenekleri kadrosuna katması lazım.sivassporun bir beş sene daHA BU ŞEKİLDE YÖNetilip iyice kurumsallaşması lazım.başarıların kalıcı olması için şart. başta mecnun başkan olmak üzere bütün yönetime teşekkürler.
BASKANA VE YÖNETIME TESKKÜRLER SİVASTAKİ ORTAM HİÇ BİR YERDE YOK.BU YÖNDEN ŞANSLIYIZ,AMA BİRDE TRANSFER KONUSUNDA MUTLU OLSAK ÇOK İYİ OLCAK...BIR NUSUBET BIN NASIHATTAN IYIDIR onuda gecen sezon hayirlisiyla atlattik bundan sonra daha tetbirli ihtiyatli olurlar insallah
Ayağını yorganına göre uzatan bir yönetimimiz var.Böyle dürüst bir yönetimimiz olduğu için ne kadar gurur duysak azdır.Klubümüzün ne kadar adaletli yönetildiği borcumuz olmadığından belli oluyor.Başta Mecnun Başkanımız olmak üzere tüm yönetimimizi tebrik ediyorum.Klubün nasıl yönetilmesi gerektiğini çok iyi biliyorlar.
Başkan anlamında Sivasspor çok şanslı gerek Osman SECİLMİŞ gereksede Mecnun Başkan ile Sivasspor çok büyük ivme kazandı. Yönetimimiz de büyük çaba gösterip takımımızı çok iyi yönetiyorlar. Sadece transfer komitesi anlamında biraz aksaklık var gibi görünüyor.
Yönetimde eski oyuncularımıza da yer verilse çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
kulüp iyi yönetiliyor ona bişey demiyorum da transfer komitesi nasıl yürütülüyor
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor