Cevap: Kombineler satışta
Malesef olanlar oldu;Sivassporun bu yıl satışa çıkrılan Kombine Kartlara fazla ilgi yokmuş..Bu resmi ağızlardan yapılan bir açıklamaymış..İnternette bazı sitelerde ve bugünkü yerel gazetelerde gecenin bu saatinde buna benzer haberleri okudum..Hiç de hoşuma gitmedi...Taraftaren azında fazla değil 1-2 tane kendilerine heyecan verecek,tribünleri ayağa kaldıracak tarnsfer istiyor..Malesef bu dünyanın her tarafında böyle,sadece Sivas'ta değil..Eğer yönetim o kulübe 1-2 tane bomba transfer denilen tranasferler yaparsa taraftar da bir anda heyecana kapılıyor ,takımına olan güveni artıyor ve bu takım ligde en azından orta sıraların üstünde yer aalır,belki de kupada yarı final,final oynar diyerek kombinelere ilgi gösterir..Tersi olusa yönetim o yıl istenilen transferleri yapamazsa o zaman da taraftar da aynı oyunculara izleyeceğinden dolayı bir isteksizlik içine girer ve kombine alıp almamakta kararsızlık yaşar...Sivassporun bu yıl işi çok zor;taraftar bile yapılan transferleri hiç beğenmemiş durumda...Bu şartalarda hangi taraftar kombine almak isterki;küme düşmeyeyim,ya da orta sıralarda bu takımı tutup işimden olmayayım diye düşünen,geleceği ise hiç düşünmeyen bir hocaya sahip olan bir takım tarftarı da tabiki kombineye ilgi göstermez..Sivasspor yönetimi bu yıl kombine kartlar için daha cazip teklifler getirmeli;en azından kredi kartına 2-3 tane taksit yapılmalı,kombine alanlar eistedikleri koltuklara oturabilmeli,kombine alanlar için ayrı bir kapı ayarlanmalı;otopark sorununda onlara öncelik verilmeli gibi ayrıcalıklar verilerek bu iş daha cazip hale getirilebilir..Ayrıca kombine fiyatları Maraton için 200 Bin,Vip için 300 Bin oarak belirlenirse satışlarda olan durgunlukta giderilmiş olur...
|