Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bakkal'dan transfer sinyali
Alt 30.07.2010, 17:38   #31
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bakkal'dan transfer sinyali

Alıntı:
58^SiVaS^58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ohh bu haberi duyduktan sonra rahatladim Orta Saha icin bunlardan birisini alabiliriz
Kanfory Sylla,Murat Erdogan,Engin Baytar,Ceyhun Gülselam,Ayhan Akman
saçmalamanın da bi sınırı olması lazım arkadasım ceyhun gülselam dedğin adam genç ve yetenekli büyük takımlar istiyo sivas gibi sadece bedava oyuncu alan bi takım bu oyuncuyu alamaz ayrıca ayhan gs den ayrılmaz ilk 11 olmasa bile orda yedek bekler gsden aldığı parayı sivas veremez sylla ve murata gelince zaten yedektiler bizde bizim 11 oyuncusuna ihtiyacımız var
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sawyer5892'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.07.2010, 17:57   #32
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

orta sahaya murat erdoğan gelse iyi olur forvetede mutlaka iyi olması lazım
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cılgınsivas58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.07.2010, 18:13   #33
museboy
Acemi Yiğido

museboy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 554 museboy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

orta saha için fink harika olur bence zaten şuan kulüp arıyor kendine. başkan da süper lig tecrübesi olan birini istiyor zaten.. fink sivasa büyük ihtimalle gelmez mütevazi bir şehir sonuçta ama kesenin ağzı açılırsa neden olmasın
Alt 30.07.2010, 18:38   #34
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Sivaslibey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Emre sagol yazin güzel.

Simdi Volkan Babacan'dan baslayalim. Volkan'i ben 16 yasindan beri takip ediyorum daha dogrusu etmeye çalisiyorum. Neden çünkü o zamanlar yetenek olarak ilan ediliyordu. Fenerbahçe'de pek göremedik maalesef. Ama milli takimlarlar maçlari çok var. Ayrica Volkan demirel cezaliyken hem superligde hem sampiyonlar liginde maçlari var. Ve o maçlari tesadufte olsa izleyebilmistim. Kaleci demek oraya buraya ziplayan adam degilki. Kurtaris dedigin ney eger kaleci nerede ve ne zaman duracagini bilirse o zaman iyi bir kalecidir. Akin çok güzel kurtarislar yapiyor MasAllah ama hiç bir teknik adam onu ilk kaleci seçmiyor neden çünkü duracagi yeri bilmiyor.
Her neyse bu benim sahsi fikrim, bence gelecek zamanda görücegiz insAllah.

Gökhan Fener'de tutunamadi, çünkü o pozisyonda oynayan oyuncularin hiç birinden yararlanamadi Fener, Devid orda oynadi olmadi, Kazim olmadi, Gökhan olmadi, simdide Mehmet Topuz onuda bitirdiler. Ahlakini bilemem ama ben sunu duymustum. Ben sadece oynamak istiyorum maçlara çikmak istiyorum. Kayip edecek bir seyin yok, yetenekli bir genç muhakkak bize yararli olurdu.

Aydin'in yetenegi tartisilmaz. Hem sol kanatta hem orta sahada oynayabilen bir isim. Öyle Istanbul'daki gibi gece hayati sag sola da çikamazlar güzel Sivas'imda. Korkuyormusun fos çikacagindan, bir seneligine kirala. Teknik direktör egitmendir egitimcidir, bu her ne kadar bizim Tûrk hocalarina uzak kalsada onu egitmek senin görevin.

Ben aklima o an geldigi için bu isimleri saydim mesele o isimlerde de degil zaten. Saya bilecegim bir çok isim var. bunlari vaktinde degerlindiremezsen, ya senin yerine degerlindirecek birileri çikar yada piyasadan silinip giderler, yazik bu çocuklara !!!

Bu ülkede Arda Turan'lar kolay çikmiyor, çikincada bir Lionel Messi olmasini bekliyoruz hemen.

Mesut Özil Türk Milli takimin seçseydi, bu geri zekali Fatih Terim onu oynatmaz sans vermezdi bilem, Nuri Sahin'e yaptigi gibi. Ama bak Almanlar güvendi ve formayi verdiler, sonuç dünya kupasinda üçüncülük ve simdi adamin pesinde Real, Manchester, Liverpool, Barcelona, Inter ve AC Milan savas veriyor kapmak için.
Öncelikle size katıldığım konuyu söyleyeyim; Fatih Terim'e zekası ile sıfat takmak bence pek kibarlık olur. Bu adamın acilen bir tomografi çektirmesi gerek zira merak etmekteyim bir beyne sahip mi?

Şiddetle karşı olduğum konu ise Arda Turan denen ukalanın bu ülkede topçu yerine konmasıdır. Bu ve buna benzer sığırlar için bakınız Colin Kazım, Emre Belözoğlu v.d.

Bu konun temeli aslında teknik direktörümüzün öngörü darlığıdır. Bu takımla yatıp kalkan birinin eksikleri yeni farketmesi ve bizim de bunu hayra yormamız bence hiç te normal değil.

Muhsin hocaya Musa Aydın ve arkadaşları komplo kurmasa idi, şu an Ertuğral başımızda olabilirdi. Bakın onun devre arasında getirdiği adamlara. Mesut hocanın yüzüne bakmadığı Taider, Ceyhun denen ahlak yoksulunu arka cebinden çıkarır. Bonservisini almadıkları ya da alamadıkları Van Herdeen ise 50 tane Ceyhun eder. Mesut hoca yaptığı yabancı transferlerden memnun ise hayırlı olsun ne diyelim.

Bu şehir ve bu taraftar 3 hafta kazanıp 10 hafta kaybetmeyi, ligte kalmayı başarı saymaz, Bakkal'ın bunu bilmesi gerek. Bizne Manisa ne de G.birliği taraftarına benzeriz. Korkum budur benim işte. Yoksa solda genç Ferhat var, cesur olsun da oynatsın Mesut hoca. Yine Muhsin hoca zamanında profesyonel yapılan bi genç vardı; alsın 18'e pişsin çocuk ama maalesef yapmadı yapmayacak hoca.

Kısaca bize kim gelirse gelsin, Bakkal at gözlüklerinden kurtulmamışsa bizden bi cacık olmaz. İlk hafta cinconu yenebiliriz bu kimseyi aldatmasın. Puan Anadolu'da asıl maharet onları içeride dışarıda yenmek. Ama bakalım bu sene her maç canlı, para da iyi; kim bilir Mesut hocanın başarı kriteri de yükselmiştir. Bekleyip göreceğiz....
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda emre41'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.07.2010, 18:40   #35
28 EYLÜL 2009
Yiğido

65 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 28 EYLÜL 2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Demekki bir bomba patlayacak transfer bakımından. Sürpriz yapabilir yönetim biz Yiğidolara...
28 EYLÜL 2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 28 EYLÜL 2009'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.07.2010, 19:00   #36
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Bu Eskisehirspor olsun deniz Barisi kapti zapatocny Es yolunda neden yildiz alamiyoruz ayni eskisehirspor gibi?????????????
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Elbeyliliyiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.07.2010, 19:28   #37
fthgrbz
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fthgrbz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

takım yerine oturmuş hemen hemen, alınacak yeni oyuncuların takıma konsatre olamaları, oturmuş takımdan adam çekip yeni oyuncuları oynatmalar falan takımı zorlayacak, sütten dilimiz yanınca yoğurdu üfleyerek yemek ne kadar doğru tartışılr tabi.
fthgrbz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fthgrbz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.07.2010, 20:12   #38
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ya ankaragücünden aydını yada cenk işleri alalım..................
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda savaş2'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.07.2010, 21:16   #39
ssfatihss
Acemi Yiğido

36 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 ssfatihss FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

3 büyükler dediğimiz takımlar dünya yıldızlarını transfer ediyor uefa kupasında durum ortada sanki bu işin sırrı transferde değil gibi geliyır bana........
ssfatihss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ssfatihss'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.07.2010, 22:07   #40
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
museboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
orta saha için fink harika olur bence zaten şuan kulüp arıyor kendine. başkan da süper lig tecrübesi olan birini istiyor zaten.. fink sivasa büyük ihtimalle gelmez mütevazi bir şehir sonuçta ama kesenin ağzı açılırsa neden olmasın
beişktaşta kontenjan sıkıntısı var olabilir ucuza bırakır ama finke yıllık ücreti fazla veremez bizim kulüp o sorun olabilir yoksa iyi bir transfer olur defansımızı rahtlatacak bir orta saha oyuncusu
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sawyer5892'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
bakkaldan, sinyali, transfer