Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ''Sivas, Bursa el ele, hep beraber tribüne"
Alt 30.08.2010, 20:01   #31
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt
Standart Cevap: ''Sivas, Bursa el ele, hep beraber tribüne"

Yaa Zaten Volkan Şen in o hareketi kötü niyetli olarak yaptıgını düsünmüyorum.Maca gelince 2 net pozisyonu degerlendirebilseydik belkide su an baska seyleri konusuyor olurduk.Bursasporu Tebrik Etmekten baska yapabilecegimiz bir sey yok !
burak58as553 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2010, 21:37   #32
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

aradakı curuk volkan sen dı bır anda ortam buz kestı sayesınde
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2010, 00:03   #33
efendigardaş
Yiğido

77 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 efendigardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HOCA Keita ,, surarez,, diallo,, nabil ,,neredeler her maç aynı kadro biraz çalış
efendigardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2010, 02:19   #34
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerli Kardeşim:
admin sıfatıyla kiminle konustuğunu bilmiyorum lakin sivassporla bursaspor taraftarının ebedi dostluk içerisinde olmalarını herkesten çok ben isterim...bursadaki herkesde aynı düşünüyor...ama ankaragücü olayına gelince o işler öyle değil..bursasporun bir çok dostu vardır göztepe sivas es es antep giresun gibi ama kardeş olarak tek bir taraftarı wardır bu karşılıklı olarakta teyit edilmiştir zaten değişmez ..ve bunun bir hikayeside vardır bu konulara girmeyeceğim..adamların bize küfür etmesi olayına inanmıyorum acıkcası ankarada bunun olma ihtimali yoktur ama ankaragücünün kapalı tunalı diye çok ufak bir grubu vardır ki bunlar bursaya düşman değildir ama kardeş olarakta kabul etmezler bunlarmı küfür etmiştir diye düşünürsek sanmıyorum derim kapalı tunalı böyle bi oluşuma girmez..şunuda unutmamak gerekir şampiyonlukta ankaragücünün bursaya çok hatta hiç faydası olmamış olabilir ama onlarda düşmeye oynarken bursaspor çok kritik bir noktadayken ağır bir darbe vurmustur bizim ankaragücüyle takım olarak değil taraftar anlamında kardeşliğimiz vardır ama şunu itiraf etmeliyimki sivasspor ve taraftarı bursada öyle bir benimsenmiştir ki çok kısa bir sürede bir çok dost dediğimiz takımlara bir çırpıda solllamıs ankaragücünün ardındaki yerini almıştır ...önemli olan anadıluda müttefik olmamızdır ..saygılar
degerlı dostum mesajın ıcın tesekkur ederım..bursa sıvas kardeslığını kendı ıcımızde çekemeyenler ve bu guzel duyguyu yasayamayanlar nedenıyle kotu yorumlardan dolayı bursa kulubu ve taraftarına sızın aracılıgınız ıle özur borcluyuz..kendı taraftarımız ıcınde bıle dostluk kavramını bılmeyenler var hersey mac sonuc değildir..ama sorun yok ogrenecekler bu donemlerı yasaya yasaya alısacaklar hazmedecekler..konu hakkında aydınlattıgın ıcın saol..bahsettıgım kısı bursaspor fan admını oldugunu soledı adı nıhat sanırım soyadı bursalı..isimler önemlı değil netıce de yasanacaksa bu dostluk teksas taraftarının baslatacagı organızasyona kendı grubumuz tarafından uyarız ve devam ettırırız..ayrıca bu dostlugu savunan benımseyen tum yıgıdolara saygılar
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2010, 18:47   #35
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sibur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
degerlı dostum mesajın ıcın tesekkur ederım..bursa sıvas kardeslığını kendı ıcımızde çekemeyenler ve bu guzel duyguyu yasayamayanlar nedenıyle kotu yorumlardan dolayı bursa kulubu ve taraftarına sızın aracılıgınız ıle özur borcluyuz..kendı taraftarımız ıcınde bıle dostluk kavramını bılmeyenler var hersey mac sonuc değildir..ama sorun yok ogrenecekler bu donemlerı yasaya yasaya alısacaklar hazmedecekler..konu hakkında aydınlattıgın ıcın saol..bahsettıgım kısı bursaspor fan admını oldugunu soledı adı nıhat sanırım soyadı bursalı..isimler önemlı değil netıce de yasanacaksa bu dostluk teksas taraftarının baslatacagı organızasyona kendı grubumuz tarafından uyarız ve devam ettırırız..ayrıca bu dostlugu savunan benımseyen tum yıgıdolara saygılar
öncelikle buradaki bu güzel oluşumları desteklemeyen kardeşlerime saygı duyarak şunu bilmelerini istiyorum.birçok kişi zannediyorki bursaspor taraftarı sivasspor taraftarını kardeş ilan ediyor..böyle bir şey yok bu taraftarın bi kardeşi var..buda ankaragücüdür..haa gelelim sivasspor taraftarına ..bursaspor taraftarı istanbul takımlarından hangisi olursa olsun otomatikman düşman kabul eder anadoludan her kim gelirse gelsin eğer önceden yaşanmış çok önemli bir şey yoksa bunuda otomatikman dost kabul eder dikkat edin kardeş demiyorum ...siwasspora taraftarı ile bursaspor taraftarı arasındaki diyaloğa gelince teksas siz yiğidolarla yakın zamand atanıştı önceden gelen bir tatsız olay olmadığı için ve anadolu takımı olduğunuz için sivassporda otomatikman dostu olmuştur bursanın..ayrıcaaaa bu güzel şehrinizin takımı iki yıl şampiyonluğu kowalamış bizansın hegomanyasına son wermeye çok yaklaştığı için texasın sewgi we saygısı inanın dahada artmıştır..işte olan biten her şey budur ama sewinerek görüyorumki siz yiğidolarda texasın bu tawrına aynı şekilde cewap werdiniz her nekadar tek tük çatlak sesler olsa dahi(bu her taraftarda olur)..bu dostluk çoktan başlamıştır isteyen kahrolsun isteyen bu olayı perçinleştirsin kendi adıma konusuyorum bursasporum şampiyon oldu şimdi en büyük hedefim siwassporu şampiyon görmek....ister inanın ister inanmayın
Alt 31.08.2010, 19:04   #36
Caner POLAT
Tecrübeli Yiğido

Caner POLAT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 Caner POLAT FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
öncelikle buradaki bu güzel oluşumları desteklemeyen kardeşlerime saygı duyarak şunu bilmelerini istiyorum.birçok kişi zannediyorki bursaspor taraftarı sivasspor taraftarını kardeş ilan ediyor..böyle bir şey yok bu taraftarın bi kardeşi var..buda ankaragücüdür..haa gelelim sivasspor taraftarına ..bursaspor taraftarı istanbul takımlarından hangisi olursa olsun otomatikman düşman kabul eder anadoludan her kim gelirse gelsin eğer önceden yaşanmış çok önemli bir şey yoksa bunuda otomatikman dost kabul eder dikkat edin kardeş demiyorum ...siwasspora taraftarı ile bursaspor taraftarı arasındaki diyaloğa gelince teksas siz yiğidolarla yakın zamand atanıştı önceden gelen bir tatsız olay olmadığı için ve anadolu takımı olduğunuz için sivassporda otomatikman dostu olmuştur bursanın..ayrıcaaaa bu güzel şehrinizin takımı iki yıl şampiyonluğu kowalamış bizansın hegomanyasına son wermeye çok yaklaştığı için texasın sewgi we saygısı inanın dahada artmıştır..işte olan biten her şey budur ama sewinerek görüyorumki siz yiğidolarda texasın bu tawrına aynı şekilde cewap werdiniz her nekadar tek tük çatlak sesler olsa dahi(bu her taraftarda olur)..bu dostluk çoktan başlamıştır isteyen kahrolsun isteyen bu olayı perçinleştirsin kendi adıma konusuyorum bursasporum şampiyon oldu şimdi en büyük hedefim siwassporu şampiyon görmek....ister inanın ister inanmayın
Öncelikle iyi dileklerin için tşkkrler.Tek tük çatlak sesleri çıkartanlar çift takımlı boculardır.
Alt 31.08.2010, 21:37   #37
58^SiVaS^58
Tecrübeli Yiğido

58^SiVaS^58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 410 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI

SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
58^SiVaS^58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2010, 01:20   #38
bulutbey27
Tecrübeli Yiğido

bulutbey27 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

268 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 bulutbey27 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivas tarftarı çok centilmende bazı arada çatlak hazımsız insanlar var onlarda zaten bencillikten başka bir şey bilmezler
bulutbey27 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2010, 09:36   #39
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch Cevap: ''Sivas, Bursa el ele, hep beraber tribüne"

Alıntı:
sevgılı kardesım yorumundan anlasılıyorkı bızı yanlıs anlamıssın.evet yorumlarında destekledıgım seyler var ancaakk hiçbir sıvasspor taraftarı bırısı bızı dostu kabul etsın bıze ılgı sevgı sefkat gostersın dıye bıseyı aklından gecırdıgı yokk..eger konu bu sekılde algılanırsa sevınırız..bursaspora gelınce bızım yarıda bıraktıgımız yarısı zırveye tasıyarak sampıyon oldular sevındık bagırdık bızde eglendık,hatta ve hatta sıvas caddesınde bursa ıcın bır otobus duragını sampıyon duragı yaparak yesıl beyaza buruduk..biz sıvassporlular olarak bıseyı yaparsak karsılık beklemeden yada bırı bızı sevecekmıs dıye yapmayız YAPMAMIZ gerektıgı ıcın yaparız..ayrıca SIVASSPORLULAR OLARAK:sessız sakın bır taraftarsak .(kavga anlamında)kımseyle bır sorunumuz yoksa tırstıgımız ıcın değil ASALETIMIZDEN VE YİĞİTLİĞİMİZDENDİR..sahsınıza ve teksas a tum bursa camıasına saygılar sunarızz..
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sibur'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.09.2010, 01:00   #40
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sibur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sevgılı kardesım yorumundan anlasılıyorkı bızı yanlıs anlamıssın.evet yorumlarında destekledıgım seyler var ancaakk hiçbir sıvasspor taraftarı bırısı bızı dostu kabul etsın bıze ılgı sevgı sefkat gostersın dıye bıseyı aklından gecırdıgı yokk..eger konu bu sekılde algılanırsa sevınırız..bursaspora gelınce bızım yarıda bıraktıgımız yarısı zırveye tasıyarak sampıyon oldular sevındık bagırdık bızde eglendık,hatta ve hatta sıvas caddesınde bursa ıcın bır otobus duragını sampıyon duragı yaparak yesıl beyaza buruduk..biz sıvassporlular olarak bıseyı yaparsak karsılık beklemeden yada bırı bızı sevecekmıs dıye yapmayız YAPMAMIZ gerektıgı ıcın yaparız..ayrıca SIVASSPORLULAR OLARAK:sessız sakın bır taraftarsak .(kavga anlamında)kımseyle bır sorunumuz yoksa tırstıgımız ıcın değil ASALETIMIZDEN VE YİĞİTLİĞİMİZDENDİR..sahsınıza ve teksas a tum bursa camıasına saygılar sunarızz..
sanırım ben anlatmak istediğim şeyi açamadım anlatamadım...anlatmak istediğim tırsma kowalama kawga gürültüyle ilgili bişi değil...burada birçok arkadaşın olumsuz yorumlarının içinde geçen şeyleri yazdım sadece bursadan kardeş mardeş olmaz diyen kişiler var...onlara istinaden yazmıştım ve ayrıca ben siwassporun bizlere karşı vermiş olduğu destek dostuk sevgi ve saygı bizim göstermiş olduğumuz güzelliklerin boşa çıkmadığının bir göstergesidir...ben siwas taraftarlarının tutumundan oldukça memnunun ..bak burada bursaspor logosu altında bursasporluyum diyorum..sewgi ve saygı görüyorum eksik olmasın bütün arkadaşlar...inanırmısın olumsuz yorumları olan arkadaşlar bile güzel üsluplar içerisinde konusuyor ve şunu samimiyetle söylüyorum siwassporun başarısı en az bursasporun başarısı kadar onemli benim için...bundan sonra siwasspor futbol takımı içinde yorumlarımız eleştrilerimiz olacakki eksikleri daha iyi görelim....saygılar