Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Keşke Siirtspor'la oynasaydık
Alt 06.09.2010, 17:24   #1
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Keşke Siirtspor'la oynasaydık

o maca zaten bir giden pisman bide gitmeyen pisman
ben gidemedim o kadar uzuluyordumki hemde fb maci yenecegimizi bir futbol sovu beklerdim ama malesef internetten izledigim kadariyla bencil ceyhun beceriksiz forvet ve surekli kosan takim ama kazanirmi yok sadece kosmaya odakli iyiki gitme imkanim olmamis dedim
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.09.2010, 17:35   #2
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

iftardan sonra arabalar yarım saat keyif yapıyor nasıl geleceksin iftardaydım 7 20 de duraktaydım 8.15 araba geldi kümmet mevki ordaki taraftarlar okursa benide tanırlar maçı konuştuk sohbet ettik yarısıda maç başladı diye evine döndü mustafa ateş size her yol beleş biz o saatlerde ne zorluklarla geldiğimizi ne bilecek yemin ediyorum şu havuz sistemi olmasın 7.30 statdaydım ama maalesef 8.30da geldim bunları araştır m ateş
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 4eylül'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.09.2010, 18:01   #3
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

mustafa ateşin bu yazısına katılmıyorum.mübarek ramazan ayı içerisinde olduğumuzu da düşünürsek taraftara kızmak çok da doğru olmaz.zira ligde geride kalan 3 haftada bakın lig maçlarında stadlar boş kalırken biz hep dolu tribünlere karşı oynadık.birazda taraftarı anlamak onlara hak vermek lazım. veya da her zaman yönetimimize destek veren biri olarak burada onların yanlış yaptığını da düşünüyorum. bu maçı ligden bir hafta önce belediyeyle oynadığımız sezon açılış maçı yerine cumhuriyet kupası diye duyursaydık ve belediyespor yerine fenerbahçeyi davet etseydik yada programı uygun olan başka bir süper lig takımını çağırsaydık bakın stad nasıl full çekiyordu. o zaman cumhuriyet kupası nasıl daha anlamlı oluyordu.
Alt 06.09.2010, 21:45   #4
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 995 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
buraks58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mustafa ateşin bu yazısına katılmıyorum.mübarek ramazan ayı içerisinde olduğumuzu da düşünürsek taraftara kızmak çok da doğru olmaz.zira ligde geride kalan 3 haftada bakın lig maçlarında stadlar boş kalırken biz hep dolu tribünlere karşı oynadık.birazda taraftarı anlamak onlara hak vermek lazım. veya da her zaman yönetimimize destek veren biri olarak burada onların yanlış yaptığını da düşünüyorum. bu maçı ligden bir hafta önce belediyeyle oynadığımız sezon açılış maçı yerine cumhuriyet kupası diye duyursaydık ve belediyespor yerine fenerbahçeyi davet etseydik yada programı uygun olan başka bir süper lig takımını çağırsaydık bakın stad nasıl full çekiyordu. o zaman cumhuriyet kupası nasıl daha anlamlı oluyordu.
Kendide Katılmıyor Zaten Biraz Önce Benim Yukardaki Yazdığım Yorumun AYnısını Söyledi Siteyi Takip Ediyor Her Halde
Alt 06.09.2010, 20:32   #5
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1191 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

mustafa ateş doğru söylüyor stad beyoğlu nun kuytu sokaklarını aratmıyordu

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidomustafa58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.09.2010, 22:21   #6
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1212 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

İftarın hemen ardında maç koyarsanız,milletin yarısının konsere gittiği saatlerde maç koyarsanız bu durum kaçınılmaz olur.
Alt 06.09.2010, 22:26   #7
deli_yigido
Yiğido

deli_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 deli_yigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Mustafa Ateş haklı !
Ve Sivasspor Taraftarına her bi serzenişte haklılı kpayı var !
Şu stadyumda ki bi tarafında minder elinde çekirdek olan kişilerini eleştirmekten geçtim, artık nefret ediyorum !

Ama Allahtan bu anlayışı değiştirmek için Yeniçeriler olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Cefa çekiyoruz! Bize iade-i itibar elzemdir. Zamanında bizi eleştirenler tarafından, hatırlarsanız "-Otururun La Maçı Göremiyorum" ..
..
..
deli_yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda deli_yigido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.09.2010, 22:58   #8
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

arkadaşlar cumhuriyet kupasının açılımı nedir yukarıda yazar seneye siirt sporu çağıralım derken sanırım sivasspora mahsus bi olay...yani her yıl sivas herhangi bir takımımı çağırıyor...açıklarsanız sewinirim teşekkürler..
Alt 06.09.2010, 23:23   #9
FHiKKO58
Yeni Yiğido

10 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 FHiKKO58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yaaaaa böyle isteee... 15 bin kisilik stadi ( BEDAVA BILET ) dolduramiyoruz , ama 30 bin kisilik stad istiyoruz ? birakin su sacmaliklari ozaman...

oyunculardan yönetimden takimdan basari bekleniyo , ama seyirci hic bise yapmiyor, fb gs ts bjk + bursayla kiyaslarken kiyasliyorsunuz takimi... ama stad da mac izlemeye gelince bi 5,10 tl cok görüyorsunuz... bursa veya eskisehirin bilet fiyatlarina bakin bide ?

yazik bizim taraftarimiza... bi takim SADECE arkasinda TARAFTAR varsa TAKIM olur bunu unutmayin bütün iyi takimlar , arkasinda TARAFTARLARLA yükseldiler
FHiKKO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda FHiKKO58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.09.2010, 00:05   #10
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
FHiKKO58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaaaaa böyle isteee... 15 bin kisilik stadi ( BEDAVA BILET ) dolduramiyoruz , ama 30 bin kisilik stad istiyoruz ? birakin su sacmaliklari ozaman...

oyunculardan yönetimden takimdan basari bekleniyo , ama seyirci hic bise yapmiyor, fb gs ts bjk + bursayla kiyaslarken kiyasliyorsunuz takimi... ama stad da mac izlemeye gelince bi 5,10 tl cok görüyorsunuz... bursa veya eskisehirin bilet fiyatlarina bakin bide ?

yazik bizim taraftarimiza... bi takim SADECE arkasinda TARAFTAR varsa TAKIM olur bunu unutmayin bütün iyi takimlar , arkasinda TARAFTARLARLA yükseldiler
ağzına sağlık...3 paragrafta 300 sayfalık kitabın anlatacağı durumları özetlemişsin..işin bir başka boyutuda war..ben siwas bursa maçından önce burada sivassporlu kardeşlerimi hep uyardım...dedimki takımın özü taraftardır bir an önce siwasspor taraftarı kendi içerisindeki polimiklerden kurtulup birleşmelidir..ilk yapılacak iş budur diye...bakın göztepe amatörde 5.000 kişiye oynuyor..eskişehirspor dernek başkanının bir cümlesi varki ölsem unutmam..biz deplasmana bir kasabaya gittik kasabayı zor bulduk içinde stadı bulamadık böyle yerlere deplasmana gittik takımı asla bırakmadık demişti...sizin maç belki ramazan dolayısı ile boş geçmiş olabilir ama siwasspordaki en acı gerçek şudur ki normal bir maçta bile kemikleşmiş seyirci kapatisesisini bir türlü geçememesidir...geçse bile bu kiişilerin taraftardan ziyade seyirci olarak kalmasıdır...tekrar söylüyorum siwasla en ufak bir bağlantım olmamasına karşı gönlü siwassporun şampiyon ve taraftarının da bizim taraftar gibi olmasını arzulayan bir bursasporluyum..taraftardaki kopukluk takımı negatif anlamda etkileyecektir kaldıki bu yıl süper lig bir kaç takım dışında taş gibi takımlarla dolu..ilk iş siwassporun taraftarının en kısa sürede hızlı bir şekilde organize olmasıdır....saygılar

Etiketler
keşke, oynasaydık, siirtsporla