Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın ardından
Alt 13.09.2010, 22:32   #31
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçın ardından

takim denilmez 6 gol yiyene
Alt 13.09.2010, 22:32   #32
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ya bugün; maçı başından sonuna Tv'de izlediğim bir maçı ancak bir hakem bir takımı bu kadar ezmek için tüm takdir haklarını Sivasspor aleyhine kullanmıştır..
İşte o ktitik kararları ve sonrası;

1-Bir sivasspor atağında Mehmet olan Egemeni geçiyor, egemen son adam ve Egemen Mehmet'in formasından çekip indiriyor.. Harekete faul çalıyorsan Egemen'i orda atmalısın Bülent ..............iiiiiiiiiiii ne yapıyor faul var sarı kart bile yok..

2-Ceyhun orta sahadan kaptığı topla rakiplerini birer ikşer geçiyor; topla hiç alakası olmayan Giray Ceyhunun önüne geçip engelleme yapıyor, Dünyanın her yerinde bu pozisyon net endirek serbest vuruş.. Ama Bülent .........iiiiiii faul çalmıyor ve dönen topta aynı hareketi ceza alanımızın yayı üstünde sedat yapıyor zırt faul ve ardından Sedat'a cırt sarı kart.. ne kadar kolay bir faul ve ne kadar kolay bir sarı kart.. frkiği Yattara kullanıyor ve uyuyan Trabzonspor'u uyandıran Bülent .............iiiiiiiiii aynı hareketlerde bizim hakkımız neden vermiyorsun.. ........iiiiiiii Bülent.

3- Ceyhun yine Trabzon ceza sahasına topla dripling yapıyor ve Colman arkadan eliyle ayaklarıyla durumunu bozuyor ceyhun yerde, top Giray'a geliyor ve uzun bir top ile Yattara kaleci ramoviç ile karşı karşıya ve Skor 2-0 Nerdesin Bülent efendi..

4-Üçüncü gol resmen kalecini uyuması.. İlk yarı 3-0

5- İkinci yarı hasbel kadar bir umut ve hızlı başlıyoruz.. Ayağa yine sağlam oynamaya çalışıyoruz ve nitekim ikinci yarının ikinci dakikasında golümüz geliyor..

6- Fim zaten 3-0 dan sonra kopmuştu.. Ama filmde yeteri kadar rolü olmadığını düşünen Bülent'i Yıldırım çarpıyor, (Allah'ta bir gün ona çarpacaktır mutlaka) Çek elini oyundan artık yaa.. Bırak futbol oynansın.. Ama yok illa burnunu bo....... sokacak iiiiii....... Tüm takdir hakları ve kartlar bizim hep ama hep aleyhimize.. Bir tane bize düdük çalmazmısın be hey hırsız..

7- Zaten takım 4-1'den sonra abondone olmuş, mehmet taç çizgisi üstünde topu rakibinde çalıyor, mehmet'e faul yaptın diye komik bir karar, Mehmet hakemin yanına giderek diyor "ya hoca bana birde kart göstersen cuk oturacak diye feveran ediyor artık... ve oda utanmadan çıkarıp kartını çıkarıyor..!!!!!!

8-maç başından beri Trabzonspor'a verdiğin faullerin hiç biri yerinde kullanılmazken; bize hasbel kader vermiş olduğun bir faulü yerinden kullanmayan ceyhun'a o kadar kolay kart gösteriyorsun ki.. daha ne denir ki yazıklar olsun..

Eeee arkadaşlar.. futbolcularda bizim gibi etten kemikten o kadar mücadele edeceksin o kadar koşacaksın ve bir ne idüğü belirsiz hakem müsvettesi çıkacak akıttığın terin verdiğin mücadelenin içine edecek.. elinizden ekmeğiniz haksız yere alındığını görürseniz siz hiç bir şey yapmazsınız değil mi ??

9- SEDAT.. evet Sedat aslında yaptığının altında Sivasspor formasına yada Sivasspor camiasına yapmış olduğu bir art niyetlilik yokturdur.. Buna adım gibi eminim.. O kart posizyonundan önce yine kendisine iki kez faul yapılmasına karşın çalınmayan yada kaldırılmayan bayrağa artık oda isyan etmiş ve yan hekeme hakaret etmiştir. Ee bu kadar olaydan sonrada bazı güzel şeyleri yada iyi niyet temennilerini mi beklyorsunuz..beklemek özellikle futbolcularımızdan beklemek haksızlık olur.. Biz oturduğumuz yerden kendi kendimizi yerken.. Aslında Sedat o formayı atmakla hakemin gelmişine geçmişine iyi niyetlerini sunmuştur ve ne güzelini yapmıştır bence.. .. Bu olayın en güzel açıklaması budur.. Ben sedat'ın yerinde olsam birde gider o ........iiiiiii herifin yüzüne tükürürdüm..

25-30 yıldır her sene en az 20-25'i yerinde canlı olarak ve 40-45 maçıda tv den izliyorumm.. Bu zamana kadar ben böyle rezil bir hakem ve hakem tayfasına(pardon mafyasına) denk geldim..

Trazonsporûn gücü belli ve zaten senin düdüklerinede ihtiyacı yok.. Çıksın adamlar kora kor oynasın .. Sen neden maydanoz oluyorsun ......iiiii herif.. Bize çalmadığın eş değer faulü neden Trabzon'a çalıyorsun.........iiiiiiiiii. b......... herif..
yazdıkça hiddetleniyorumm.. Artık varın siz düşünün nasıl bir hakemle maçı bitirdiğimizi..

İşin özü biz bugün farklı yenildiysek bu maçtaki hatalarımızdan değil, önceden yaptığımız yada yapamadığımız hareketlerden yenildik.. geleceği görebilmek adına bu yenilgi ile birşeyler kazandığımız düşünüyorumm..

Herkese selam ve saygılar...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2010, 22:32   #33
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
halilim5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
muhsin hoca bizi en kötü oynatan hocaydi o bile hic bir takimdan 6 yemedi sen geldin ne degisti hangi takimi ilk 10 icine soktun hangi takimda ses getirdin ama bugün bizde ses getirdin 6 yedik yaziklar olsun sadece
Sevgili Kardeşim;
yenilgiden dolayı en az senin kadar üzgünüm..bunu bilmeni isterim..yanlız yazdığın yoruma istinaden bir şey söylemek isterim..ben mesut bakkalı iyi takip eden ve taktir eden biri olarak söylüyorum..bir takımı ilk 10 a sokmak(dikkat et şampiyonluğa oynatmak demiyorum) küme düşürmemeye oynamaktan daha kolaydır yani ilk 10 dan sonra küme düşmemeye oynamak çok daha zordur...çünkü ilk 10 dan sonraki takımların bütçeleri halleri ortadadır yani bir fb bir gs bütçesi ve onlarınki kadar iyi topçuları hiç bir zaman olmamıştır ..böyle takımların başındaki hocaların işleride her zaman zor olmuştur..işin özeti wersinler rijkaard efendiye bucasporu versinler daum efendiye karabüksporu şampiyon yapsın veya ilk 10 soksun ...bunun en basit örneğini vereyim mustafa denizli 5-6 yıl ewwel hatırlarsan vestel manisasporun başına gitti bank asyaya ...kaldıki manisa da o zaman manisaydı süper transferleri vardı ama nooldu manısayı süper lige cıkartamadı...umarım ne anlatmak istediğimi anlamışssındır ..saygılar..
Alt 13.09.2010, 22:38   #34
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

IYI BIR TAKIMI NE YANLIS KARARLAR NE DE HAKEMLER YIKAR , ANLASILIYORKI SIVASSPOR NE MOTIVE OLMUS,NE RAKIBINI CÖZMÜS VE RUH YOK TAKIM OLAMAMISLAR, 3 CÜ LIG TAKIMI GIBI 2 GOL YEDINMI MACI BIRAKMAK TOPARLANAMAMAK COK YAZIKKK VE HAKSIZ REKABET MACI ISIMLER DEGIL FORMAYI HAK EDENLER KAZANIR
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2010, 22:38   #35
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1493 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Maçın başlarında berabere giderken o taktir haklarını TS den yana koyunca işin rengi değişti. Özellikle bir kaç çekmeleri es geçmesi o düdüğü taşıyamadığını gösterdi Lanet hakem. Ama kardeşim bizde top oynamıyoruz. Bir kez daha görüldüki sol kanadımız bitik vaziyette. Hayrettin denen o büyük insanın yokluğu fazlasıyla bizi zorluyor. Bazen çok eleştirirdim kendi kendime Hayrettini neden bu kadar hata yapıyor diye. Adam ne yapsın önünden yardım gelmez her tarafa yetişmeye çalışır can siperane bir şeyler yapmaya çalışır diye aklımın ucundan geçmezdi. Zavallı meğerse ne kadarda haklıymış biz ne kadarda haksızmışız... Maç giderken de belirttiğim üzere bu takımın gidişatı çok parlak değil. Tümüne yakın oyuncularımız vasat futbol stiline sahip. Artık devre arasında Tshabalalayıda alamayız. Ben hangi takıma geliyorum yahu demezmi adam. Vahki ne vah. Biz bu sonuca kaza diyemeyiz. Geçen seneyi hatırlıyorum. Bizim takımımızın kırılgan bir yapısı var. Kötü gitmeye başladığımızda herşey tersine dönüyor toparlanamıyoruz bocalıyoruz ve maalesef bu böyle devam ediyor. Haa Trabzonun bizden çok kaliteli bir takım olduğuna hem fikişriz ama birde işin dalga boyutu var. Resmen rezil olduk 6 yedik 7 yi atmadılar. Bunu görünce utanıyorum. Artık hiçbir platformda adamlara lafımız kalmadı. 61 ledik sizi demeye başladılar. Eyvaaah eyvaaah çok fena canımız sıkkın. Sinirden saç baş tırnak kalmadı.
Yazık 3-5 fazla vermediğimiz oyuncular uçtu gitti, perişan bir futbolcu topluluğumuz var. Sakatlanan yaşlı topçularımızın düzelmesi de yaşları gibi uzuyor. Dayanamayacağım artık yazacak ne mecalim var nede moralim. Kalın sağlıcakla...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2010, 22:39   #36
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
kiNgSiZe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
takim denilmez 6 gol yiyene
Kardeşim sen böyle dersen başkaları neler demez ?
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda DoomsDay58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.09.2010, 22:48   #37
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 996 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

BU KADAR FARK HİÇ YEMEMİŞTİK HOCA,TAKIMDAKİ AÇIKLARI KAPAT,MİLLİ TAKIM ARASINDA BOL BOL TATİL YAPTINIZ HİÇMİ TRABZON DERSİNİZE ÇALIŞMADINIZ AYIP YA O KADAR FARKI NASIL YİYEBİLİYOSUZ,BUNUN ACISINI ES ES MAÇINDA UNUTTURURSUNUZ İNŞALLAH YOKSA İSTİFA ÇANLARI ÇALMAYA BAŞLAYACAK BENDEN SÖYLEMESİ....
Alt 13.09.2010, 22:51   #38
01011984
Acemi Yiğido

42 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 01011984 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yazikkkkkkkkkkkkkk oldu yazikkkkkkkkk
01011984 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2010, 22:55   #39
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Nerde NOKTA ATIŞI transfer ?? bumu sedat yeşilkayamı nokta atışı.zita keita tamam yok yerıne oynatıcak adam yok saidou yu ne dıye aldın hoca ozaman.?

Taraftar bagırdı bıtarafını yırttı sol kanata transfer die almadın? bak bugun durum ortada. TSHABALALa yı ınat ettın almadın.sedat larınıda gördük. SEN BU TAKIMA FAZLASIN ADAMLARINIDA AL GİT DAHA DİBE GÖTÜRME BİZİ
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2010, 22:55   #40
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
merekum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
II.TİMUR VAKAASI ÜZERİNE;

Çok özür dilerim arkadaşlar, ama yukarıdaki başlık bu Kara formanın giydiği isli, iğrenç gecenin başlığı olarak atıldı...

Sivaslı olmaktan hayatım boyunca hiç utanmadım hep gurur duydum, lakin bu gece M.bakkal efendi? denen arkadaş ve onun kukla ekibi bu acıyı bize yaşattı...

Sayın bakkal, bu Trabzon denen kültürsüz kentin öfke dolu spor severleri!!! ne öyle bir şenlik seyrettirdin ki, bu kara lekemiz, bu zavallılar ordusunun dil torbalarında turşuluğa çıktı....

Bugün fanatik gazetesinin sayfasına girdiğim de Sivasspor düşmanı bir psikopat aunen şöyle diyordu: """Şenol Hoca, bu maş 5 ten az olamamalı hatta 7 tane atarlarsa çok iyi olur""", bu ürpertici ifadelerin geçekleşeceğini pek sanmıyordum, ama sayın Bakkal sana da pek güvenmiyordum doğrusu: Niye mi?, sen Cihan ı, Ceyhun u ilk onbirde oynatacak kadar, Keita yı Sivas sanayisinin deposuna kilitleyip hapsedecek kadr bilinçsiz bir teknik adamsın, oyunu iyi okuyamıyorsun ki, M.Sözgelmez i sol bek e alıp 6 ya doğru giden otobanın temellerini bizzat attın, Sayın bakkal bu gece var ya, bu gece değil Sivasspor Teknik direktörlüğünden, Teknik direktörlükten istifa etmelisin... Ha diyeceksin ki, Ferhat Sakatlandı, ya adam bende sana bir şey söyleyim mi; Bu akşam maç sonrası gözyaşlarıyla konuşan benim değerli abim Sivasspor aşığı "MAHMUT TANIŞMAN" ABİM ne diyor bak Faruk neredeydi? Hocam, ben bilmiyorum nerede bu adam..., Keita, Taider i biliyoruz rafa kaldırdın,,,,

Hoca, u.kavuk, cihan, erman, m.sözgelmez gibi futbolcular bu takımın oyuncuları değil, değil, değil,,,
yorgun bitmiş ceyhun ve sen hoca; Trabzonlu a.dereli, i.şahin, sedat ve hepiniz ve diğerleri bu utanç gecesini hatırlarmısınız bilmem, bize yangın yaşattınız, yaktınız Sivas ı, Timur gibi acı yaşattınız bize, herkesten altı yeseydiniz de ŞU GERÇEK SİVASSPOR TARAFATARININ NEFRET ETTİĞİ TAKIMDAN YEMESEYDİNİZ...Bordo ve Mavi bizim en sevmediğimiz renkler...

Sivas ın denizi de yok Mavisi de... onurlu Kırmızısı ve beyazı var kıvrım kıvrım akan Kızılrmağı var çorak dağları var, onuru var....Yaktınız bizi...

BU SİYAH FORMAYI BURADAN GİDENE KADAR, O TRABZON A SİVASTA BEŞ-ALTI TANE ATMADAN ÇIKARMAYIN BUNU YAPAMIYORSANIZ, GİDİN, GİDİN, GİDİN...

bu akşam bu şakşakçı takım trabzon 4eylül belediyeyle oynasa ancak bu kadar gol atabilirdi....gerisi laf
Ben dahil pekçok Sivas'lının üzüntüden dile getiremediği ifadeler.Üye olduğum günden beri avatarım hep aynı."Trabzon'un Rum takımı Anarthosis'e yenildiği maçın haberi".Nefretim bu derece ama bu gece Sivasspor tarihini kömürle yazılmış bir gece maalesef!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın