Musayı severdim imzalı formasını halen saklarım ama bu olmadı bülentin askeri.Ayıp ettin ayıp 3-4 sen burada oyna sonra iyk golünü sivasa atacakmış yenilsek bile bu adama gol attırmamalıyız ekmek yediği kaba pisliyen adam ne olacak
SEVDİM SENİ BİRKERE
BAŞKASINI SEVEMEM
DELİ DİYORLAR BANA
DESİNLER DEĞİŞEMEM
profosyenel futbolcu böyle bir açıklama yapmaz ne demek ilk golümü SİVASSPOR'a atmak istiyorum çık sahada konuş ne konuşacaksan. SİVASSPOR ve taraftarı sana ne yaptıda böyle bir açıklamada bulundun onlar seni zamanında bağrına basmıştı ama sen kalleşlik ettin bülentin peşinden gittin. sana bize karşı kötü futbol oyna demiyoruz sen işini yapacaksın profosyenellik bunu gerektirir ama sen böyle bir açıklamada bulunursan haytta profosyenel olamazsın. adem sarıya küfür edip eleştirenler işte musa karşınızda gösterin marifetinizi...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Bulut@ğlu'a Teşekkür Ediyor...
__________________ Edep ile gelen Saygı ile karşılanır...
Sivasspor'da en çok sevdiğim futbolculardan biriydi ama bu ne düşmanlık böyle sanki kapı dışarı edilmiş gibi bu yorumu yerine böyle konuşmasını beklerdim "Eğer gol atarsam sevinmeyeceğim" unutma seni bu takım adam etti