Alıntı:
yigido_sampiyon Nickli Üyeden Alıntı
unutmamak gerekir ki fenerbahçe bank asyada şampiyon olduğumuz yıl bedelsiz bize can aratı ve gürhanı yolladı...süper ligde serveti çok düşük bir paraya bize verdi ve bizde 3-4 katı fiyatına gs ye sattık...yiğidi öldür fakat hakkını ver!!!
|
İçimizdeki şu fenerbahçe aşkını bırakın artık. Verdi ise verdi ne kadar büyütüyorsunuz. Aynı fenerbahçe Sivaslı Rıza Çalımbay'a maçta "rıza efendi iki ekmek bir süt" pankartı da açtı.
Maziyi sadece olumlu yönden görmeyin olumsuzluklarını da görün ki tarafsız olduğunuz anlaşılsın. Çıkıpta tepki verdin bu pankarta? onu merak ediyorum.
Gelelim rızanın Sivas'a gelmesine.
Babaocağına adım atması sevindirici.
Yıllarca Bülent Uygun'u milyoner ettik, parası olmayana para kazandırdık. Başarı da yakaladık ama dün maçta bülent uygunda dahi herkese ana avrat sövdük!
Yeni teknik adam yeni bir kandır.
Rıza yeni bir heyecan getirecektir. Başarılı olacağına da inanıyorum.
Umuyorum ki, takımdaki Mehmet YIldızları, Hayrettinleri Sedatları, Abdurrahmanları vs. gönderirse devre arasında ve yönetim doğru düzgün transfer sözü verir futbolcular alırsa güzel bir çıkış yakalar ligi de orta sıralarda bitiririz.
Her gelen hocaya çatıyor, Mesut Bakkal'da kötü bir hoca değildi. Çok ta iyi idi.
Geçtiğimiz yıl Muhsin Ertuğral'ın yaşadığı sorunları bu yıl Mesut Hoca'da yaşadı.
Peki ne sorun oldu ?
Denizlispor maçı
Diyarbakırspor
Manisa maçı iyi bir seri yakalamışken sanki uzaktan kumanda ile futbolculara sinyal gönderildi, hiç biriside doğru düzenli oynamadı. Kandırmayalım birbirimizi.
Geçen yıl Mesut Hoca geldi yine iyi oynadık. Geçen yılki futbol güzeldi ve heyecanlı idi.
Sezon başında da Galatasaray'ı yenmişiz hepimiz burada "şampiyon olarak" takımı alkışladık hocayı göklere çıkardık.
Antalya'da beraberlik aldık. Zorlu deplasmanda sıcak havaya rağmen çok iyiydik yorumlarını yaptık.
Gelelim
1. hafta hayrettin sakatlandı
trabzonda sedat 4 maçoynamadı
Zita adalesi yırtıldı formundayken.
Kamanan ceza yedi.
bilmem ne oldu.
Hoca tüm bu aksiliklere rağmen Ziya gibi genç birini takıma kazandırdı. Canavar gibi de top oynadı dün. Ben çokbeğendim.
Rıza ile daha iyi olacaktır. Ama yönetimin de bazı oyuncuları vs. göndermesi gerekir. Artık Sivasspor'da çirkef diye tabir edeceğimiz oyuncuların olmaması gerekir.
Ayrıca cezalı olan oyunculara da af çıkacaktır emin olun.