Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bilica transferi yattı!
Alt 25.12.2010, 14:00   #31
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Bilica transferi yattı!

az önce ligtv.com.tr de BILICA icin resmi teklifler beklendigi bir haber izledim.

haber yeni eklenmis.

iste linki, izleyin:

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=84475
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2010, 14:10   #32
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 925 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

çokta önemli değil
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2010, 14:46   #33
birolsvs58
Yiğido

47 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 birolsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hiç şaşırmadı bu şansızlık bizdeyken bizi gören ırmaklar bile kuruyor anlamadım papaz büyüsümü yaptı dallamalar
birolsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda birolsvs58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.12.2010, 16:25   #34
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

varya mikroskop ta gorunmeyecek kadar ufak bır virus bu fener .
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karyola'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.12.2010, 16:28   #35
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1198 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
karyola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
varya mikroskop ta gorunmeyecek kadar ufak bır virus bu fener .
........................
Alt 25.12.2010, 17:29   #36
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

BİLİCA şartlar uygun olsaydıda gelse iyiolurdu ,artık yeni birstopere bakmak lazım ,bilica olmasını istememin nedeni uyum sorunu olmazdı,şimdi kimsenin uyum sorununu bekliyecek vakit yok,gelen çuk takıma. şehre uyum sağlamalı,karim saidi sartlar uygunsa ,gelse iyi olur,hem topu geriden iyi sokuyor hemde iyi stoperdi,100 000€ vermemek için kaçırıldı elden.artık yönetimdeki bu küçük kafaların temizlenmesi gerekir,50 000 €vermemekiçin otomoyossi gibi santroforu almadılar.inşalh hayırlı olur,40 yasında stoper bulurlar .
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2010, 17:34   #37
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt

Cok kötü oldu bu ya
burak58as553 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2010, 17:58   #38
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bilica Sivasspor´a gelirken ,Sivas´i bir amac degil ,bir arac olarak gördü.Ilerlemis yasina ragmen kendisini üc takimdan birine atmayi basardi.Pazarlama isinide Bülent Uygun yapti.Bu saatten sonra Bilica´nin Sivasspor´da basarili olmasi zaten beklenemez,kaldiki gelmekde istemiyormus.Bilica Sivasspor tarihinde bir ani olarak kalacak bunu bu sekilde kabul etmek lazim.Bu dosya kapanmistir.
bilica top oynamayi sivasda ogrendi veyada ogrenmis gibi yapip dedigin gibi buyuk takima giderek hayalini gerceklesdirdi... sana hak verdigim nokta bulent in bunun uzerinden kazandigi kazanc ... bilicayi her zaman seven biri olarak sivasa gelse iyi olur faydali olur diye dusunuyorum.. fakat simdi donup bi bakiyorum 3 yil gecmis aradan o sivasda oynarken ronaldinho 1 numara idi aa simdi oda bitti ayni bilica gibi;;; gercekci dusuncelerinde dolayi kutluyorum hemso seni hic olmazsa ruyadan uyandirdin beni,,,, bencede yeri degil artik bunu hayal etmenin
Alt 25.12.2010, 20:01   #39
redbull58
Acemi Yiğido

redbull58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 59 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 redbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISI

ARKADASLAR LIG TV DE OUDUM YENI PAYLASAYIM DEDIM

Fenerbahçe yönetimi, teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda transfer içir düğmeye bastı.

Devre arası transfer yapıp yapmama konusunda yaşanan kararsızlık sonu ererken, bir veya iki yabancı oyuncunun kadroya katılması için maddi kaynak yaratılması adına çalışmalar başlatıldı.

Aykut Kocaman'ın yapmış olduğu ilk yarı değerlendirmesinin ardından defansın soluna ve orta sahada oyunun iki yönünü oynayabilecek oyuncu olmak üzere toplam iki yeni oyuncu istediği öğrenilirken, takımdan ayrılacak isimlerde kesinlik kazanmaya başladı.

Kazım'ın ardından Bilica içinde gelecek resmi teklifler beklenirken, bu sezon sadece 4 maçta forma şansı bulabilen Gökhan Ünal'a Bursaspor ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un talip olduğu belirtildi. Fenerbahçe yönetiminin Gökhan'ı İstanbul ekibine vermeye sıcak baktığı ve kulübün oyuncuyla görüşmesine izin verdiği kaydedildi.

Dış transferde rotayı bir kez daha Fransa'ya çeviren sarı lacivertliler, Kocaman'ın hazırladığı oyuncu listesindeki isimlerle temaslara başladı.

Fransa medyası Lyon'un orta saha oyuncusu Makoun'un İstanbul'a gideceği yönündeki haberlere ısrarla devam ederken, Lyon kulübünün bu oyuncuyu 5 milyon Euro'dan daha düşük bir fiyata elden çıkartmak istemediğine dikkat çekildi.

redbull58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2010, 20:21   #40
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
redbull58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADASLAR LIG TV DE OUDUM YENI PAYLASAYIM DEDIM

Fenerbahçe yönetimi, teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda transfer içir düğmeye bastı.

Devre arası transfer yapıp yapmama konusunda yaşanan kararsızlık sonu ererken, bir veya iki yabancı oyuncunun kadroya katılması için maddi kaynak yaratılması adına çalışmalar başlatıldı.

Aykut Kocaman'ın yapmış olduğu ilk yarı değerlendirmesinin ardından defansın soluna ve orta sahada oyunun iki yönünü oynayabilecek oyuncu olmak üzere toplam iki yeni oyuncu istediği öğrenilirken, takımdan ayrılacak isimlerde kesinlik kazanmaya başladı.

Kazım'ın ardından Bilica içinde gelecek resmi teklifler beklenirken, bu sezon sadece 4 maçta forma şansı bulabilen Gökhan Ünal'a Bursaspor ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un talip olduğu belirtildi. Fenerbahçe yönetiminin Gökhan'ı İstanbul ekibine vermeye sıcak baktığı ve kulübün oyuncuyla görüşmesine izin verdiği kaydedildi.

Dış transferde rotayı bir kez daha Fransa'ya çeviren sarı lacivertliler, Kocaman'ın hazırladığı oyuncu listesindeki isimlerle temaslara başladı.

Fransa medyası Lyon'un orta saha oyuncusu Makoun'un İstanbul'a gideceği yönündeki haberlere ısrarla devam ederken, Lyon kulübünün bu oyuncuyu 5 milyon Euro'dan daha düşük bir fiyata elden çıkartmak istemediğine dikkat çekildi.

gardas ben bunu yazdim, 4. sayfanin basinda bulabilirsin, hatta izlemek icin linkde verdim. yinede sagol
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bilica, transferi, yattı