Cevap: Çalımbay: ''Puanla ayrılabilirdik..''
Dikkat ediyorum da, bu sitede açılan her yeni konu başlığının hemen altındaki bir kaç yorum nasıl başlamışsa ondan sonraki yazanlardan destek görürüm, yazdıklarıma itiraz eden olmasın endişesiyle benzer şeyleri yazmaya gayret ediyor.
Ama ben bu maçı izledim ve kusura bakmayın kimsenin hakkını yememeliyiz. Özellikle değinmek istediğim konu Mehmet Yıldız Konusu, ben dün mehmet'i çok beğendim, çok çalıştı, çok koştu, hiç beklenmeyecek olmayan pozisyonları bile tehlikeli bir atağa dönüştürebildi, Mehmet Yıldız kötü oynadı diyenler ya maçı izlememişlerdir ya da Pedriel Mehmet'ten daha iyi polemiğine girmiş arkadaşlardır, dün Pedriel'i gördük, sahada varlık gösteremedi, Kamanan varlık göstermeyi bırakın koşmadı bile, defanstan hücüma çıkmış Servet'in peşine takılıp o adamı tutmak varken seyretti.
Herşeye rağmen, takımımız fena değildi ancak bu uyum süreci teranelerine ben katılmıyorum, profesyonel bir futbolcuda böyle uyum süreci gibi hikayeden mazeretlerin olmaması gerekiyor, zaten yıllardır hangi mevkii de oynadıkları belli, futbolun kuralları bizde de aynı, topun ağırlığı, sahanın büyüklüğü de aynı, çıkıp adam gibi oynamaları lazım, uyum sürecini de bekleyecek olursak Bank Asya'da oturturuz bu takımı.
Kamil süratli ve ayağına hakim, kaleye dikine ilerleyebilen bir oyuncu, çok beğendim.
Eneramo, gol atma hırsıyla yanıp tutuşan, ipi çözülünce arenaya fırlayan bir boğa kadar hırslıydı dün, kendini dünyaya ispatlayıp daha iyi takımların dikkatlerini çekmeye çalışıyor olması sevindirici.
Defans oyuncularımızın da yer yer zaafiyetleri oldu, Antalya Maçında herşey çok daha net belli olacaktır, ancak transfer sezonu bitmeden bir orta saha daha alabilirsek faydalı olabilir, zira dün BursaSpor, KonyaSpor'dan bir puan alabilmek için ecel terleri döktü, son dakikalarda Bursa kalecisi topu tutup zaman geçirmeye bile uğraştı. Rakibimiz de güçlendi
|