Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor'dan Yıldız'a uyarı
Alt 27.01.2011, 17:43   #1
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor'dan Yıldız'a uyarı

yorumların hepsini okudum herkesin görüşü ortak 2 kişi degişik düşünüyor bence onlarda duygusal davranıyor.beyler m yıldızın sivasspora verecegi bişey kalmadıgı gibi bide takımda huzursuzluk çıkarıyor.2 senedir ne yaptı herkes biliyor buda yetmedi diger 3 oyuncumuzuda ayartıp adam dövmeye kalktı.şimdi kim hangi hakla bu adamı savunuyor.yönetim bir ona birde ermana çok aşırı tölerans verdi halende veriyor.ikiside takımın en kötüleri.yok efendim 3 kişi tutuyormuş mehmeti ya kardeşim onu ben bile tutarım kaleye dönemiyorki topa vursun.kaldıki her forveti defans oyuncusu tutar bu iş böyle siz bakmayın serveti kimse tutmadı bizim kazmalardan.oda görevini yaptı.aklımızı başımıza getirdi.rıza hocayı kutluyorum ama çooook geç kalınmış bir karar en dogrusu yedek bekletmeli forvette ihtiyacımız olursa oyuna katılmalı kaptanlık filanda alınmalı.yeni oyuncularımız çıo isabetli allahtan bunlara çokta mahkum degiliz artık.bunlardaki kastım sedat mehmet erman ve birazda apo.hayrettini bunlardan ayrı degerlendireceiz sonuçta o bizim bir parçamız...
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda pover58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.01.2011, 08:56   #2
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yorumların hepsini okudum herkesin görüşü ortak 2 kişi degişik düşünüyor bence onlarda duygusal davranıyor.beyler m yıldızın sivasspora verecegi bişey kalmadıgı gibi bide takımda huzursuzluk çıkarıyor.2 senedir ne yaptı herkes biliyor buda yetmedi diger 3 oyuncumuzuda ayartıp adam dövmeye kalktı.şimdi kim hangi hakla bu adamı savunuyor.yönetim bir ona birde ermana çok aşırı tölerans verdi halende veriyor.ikiside takımın en kötüleri.yok efendim 3 kişi tutuyormuş mehmeti ya kardeşim onu ben bile tutarım kaleye dönemiyorki topa vursun.kaldıki her forveti defans oyuncusu tutar bu iş böyle siz bakmayın serveti kimse tutmadı bizim kazmalardan.oda görevini yaptı.aklımızı başımıza getirdi.rıza hocayı kutluyorum ama çooook geç kalınmış bir karar en dogrusu yedek bekletmeli forvette ihtiyacımız olursa oyuna katılmalı kaptanlık filanda alınmalı.yeni oyuncularımız çıo isabetli allahtan bunlara çokta mahkum degiliz artık.bunlardaki kastım sedat mehmet erman ve birazda apo.hayrettini bunlardan ayrı degerlendireceiz sonuçta o bizim bir parçamız...
Bu topraklarda olaya objektif bakan ve futbol denen şeyden anlayanın olması sevindirici. Size sonuna kadar katılıyorum.

Yahu en son Gs maçında bile bu adam aldığı her topu rakibe verdi. Yüzde 15 isabet ortalamsı yoktur bile. Groski'nin getirdiği topta yanlış pozisyon aldığı için golü atamadı. Takıma zerre katkısı yok ya. Adam sadece cüssesinin nimetlerini kullanıyor. Allah aşkına bu adam futbolcu diyerek, ekmeğini futboldan kazananlara hakaret etmeyin.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2011, 18:06   #3
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu kadar bencil bir oyuncu hala ilk 11 de oynuyor ya pes doğrusu
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2011, 18:34   #4
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1305 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Ne kadar saçma uydurma bir haber Mehmete bu uyarının yapıldığını kim söylemiş haberin kaynağı nedir. Diyelimki bu haber gerçek Rıza Hoca Kaptana böyle bir uyarıda bulundu eee bunu da sokakta yada kahvede yapacak hali yok tesislerde yapmıştır o zaman takımda köstebek var olanı biteni medyaya yansıtıyor...

Bu haberin asılsız olduğunu düşünüyorum çünkü mantıken bi tutarlılığı yok Mehmet forvet oyuncusu nasıl takımı organize edecek bu adam 10 numara oynamıyor ki ? Organize edilmesi gereken Mehmet...

Son yıllarda kaptanı yıpratmak için bazı gruplar ellerinden geleni yapıyor ama bilmeliler ki Mehmet YILDIZ demek SİVASSPOR demektir...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.01.2011, 18:57   #5
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne kadar saçma uydurma bir haber Mehmete bu uyarının yapıldığını kim söylemiş haberin kaynağı nedir. Diyelimki bu haber gerçek Rıza Hoca Kaptana böyle bir uyarıda bulundu eee bunu da sokakta yada kahvede yapacak hali yok tesislerde yapmıştır o zaman takımda köstebek var olanı biteni medyaya yansıtıyor...

Bu haberin asılsız olduğunu düşünüyorum çünkü mantıken bi tutarlılığı yok Mehmet forvet oyuncusu nasıl takımı organize edecek bu adam 10 numara oynamıyor ki ? Organize edilmesi gereken Mehmet...

Son yıllarda kaptanı yıpratmak için bazı gruplar ellerinden geleni yapıyor ama bilmeliler ki Mehmet YILDIZ demek SİVASSPOR demektir...
Dostum bende haberi Fanatik`ten aldım.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2011, 23:34   #6
58müco58
Acemi Yiğido

26 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 548 58müco58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

çok haklısınız kardeş mantıklı bir düşünce
58müco58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2011, 08:50   #7
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:

Ben öyle bir Sivasspor tanımıyorum. Sanırım sizin ütopyanızdaki, varlığı benim nezdimde tanımlı olmayan bir cisim bu Sivasspor.
Olaya düz mantık bakarsak eğer, Mehmet Bey futbolu bırakınca sizin Sivasspor'unuz da ortadan kalkıp kaybolacak sanırım.

Bence hiç bir futbolcuyu kutsamayın. Hele ki bu adam, çetesi ile beraber bu takıma 2 yıldır zarar veriyorsa hiç kutsamayın.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2011, 18:50   #8
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

ohhhh bea gözü maçı da gören ilk hocamız kontataklarımızı defan oyuncusu gibi kesti yhaw
ozledımeskıyı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2011, 18:57   #9
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI

eski ruhun geri gelmesi için önce mehmet yıldızın kendısıne gelmesı gerekıyor ınsallah kısa zamanda toparlanırlar...
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2011, 19:09   #10
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hala Pedriel diyen arkadaşlara şaşıyorum doğrusu, o da önümüzdeki sene Bank Asya'daki bir takıma gidecektir, SivasSpor gibi bir takıma Pedriel gibi bir oyuncuyu yakıştıranları kınıyorum, son Galatasaray maçında onun yüzünden ilk yarı 10 kişi oynadık.

Ayrıca Mehmet Yıldız'ın uyarılmış olması kadar normal birşey yok, en kaliteli futbolcu diye bildiğimiz Messi'yi de yeri gelince hocası uyarıyordur, bundan daha doğal birşey yok, ancak Mehmet'i eleştiren arkadaşlar maçları biraz daha dikkatli izlesinler bakalım Mehmet'i kaç kişi birden tutuyor, genellikle 2 bazen de 3 oyuncu birden ablukaya alıyorlar, böyle bir oyuncumuz olduğu için çok mutluyum, Eneramo ile çok iyi anlaşacaklarına inanıyorum.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
sivasspordan, uyarı, yıldıza