Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı
Ne kadar saçma uydurma bir haber Mehmete bu uyarının yapıldığını kim söylemiş haberin kaynağı nedir. Diyelimki bu haber gerçek Rıza Hoca Kaptana böyle bir uyarıda bulundu eee bunu da sokakta yada kahvede yapacak hali yok tesislerde yapmıştır o zaman takımda köstebek var olanı biteni medyaya yansıtıyor...
Bu haberin asılsız olduğunu düşünüyorum çünkü mantıken bi tutarlılığı yok Mehmet forvet oyuncusu nasıl takımı organize edecek bu adam 10 numara oynamıyor ki ? Organize edilmesi gereken Mehmet...
Son yıllarda kaptanı yıpratmak için bazı gruplar ellerinden geleni yapıyor ama bilmeliler ki Mehmet YILDIZ demek SİVASSPOR demektir...
|
Ben öyle bir Sivasspor tanımıyorum. Sanırım sizin ütopyanızdaki, varlığı benim nezdimde tanımlı olmayan bir cisim bu Sivasspor.
Olaya düz mantık bakarsak eğer, Mehmet Bey futbolu bırakınca sizin Sivasspor'unuz da ortadan kalkıp kaybolacak sanırım.
Bence hiç bir futbolcuyu kutsamayın. Hele ki bu adam, çetesi ile beraber bu takıma 2 yıldır zarar veriyorsa hiç kutsamayın.