Cevap: Rıza Çalımbay'ın Maç Sonu Açıklaması
beyler yorumlarınızı okuyorum da nasıl insalarsınız siz ya..kardeşim bi kere de köstek olmayın ya..elinzi vicdanınıza koyun öyle yazın..evt haklsınız kötü goller yedik ve 4 maçta sadece 1 puan aldık dogurdur..ama oynadgmız futbola bi bakın..ligin lideri denen..türkiyenin barcelonası denen..sürekli top tutup pasa yapan rakibini boğan denen takımı adeta perişan ettik..ilk dakkadan itibaren adamları sahasına yıktık..nefes aldırmadık..collman ve jaja denen adamlar sürekli kendi cezasahlarında defans yapmak zorunda kaldı..ilk 10 dakkayı bi hatırlayın..sağdan groscki soldan erman nasıl bastırdık..stopperlerimiz ta orta yuvarlakta beklyordu..sonuc ne diyceksiniz..evt 3-2 yenildik..ama ben şampyonluga oynadgmız yılı hatırlyorum...maçları 1-0 ,1-0 kzanıyorduk ama nasıl..defansa çekilyorduk..uzun bi topla mehemt gol atıyosa atyıodu..maçta 1-2 poziyonumz oluyordu 10 kişi defans yapıyorduk...ama futboldan eser yok..ne bi çalım...ne uzaktan şut..ne orta..ne bişiy...ben şahsen böyle zevksiz futbol oynayıp kazancmıza iyi futbol oynayıp rakipi bogup rakipe ecel terleri döktrürp şansız bi şekilde kaybetmeyi yeğlerim...tek sorun şuan da kümde düşme potasında olmamız ama şunu bilin ki bu takım zaten küme düşmez..buca,konya ve kaımpaşa küme düşecek..bizim oynadgmız futbolla bundan sonra nasıl olsa puanlar gelicektir..yeterki tarfatar sakin olup takımı ve hocamızı anlamsız baskı yapıp hataya zorlmasın