Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum
Alt 22.02.2011, 22:39   #31
ssmh58
Yeni Yiğido

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 ssmh58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum

25 000 olacak sa hıc olmasın dıyen arkadaslar sacmalamayın adam akıllı kapalı gzl bı stad olsunda 25 000 olsun 50 yıl sonra bu sehır 15 mılyon mu oalcakkaı stada sıgmayacız avrupa organızasyonu dıyoruz ıyı hos da o sadece stada verılmıyor raylı sıstemın var mı yok metro var mı yok 10 tane 5 yıldızlı otel var mı yok yanı bura yokların sehrı 25 000 kısılık bır stadın var olsun barı de duzgun bı stadda ızleyelım
ssmh58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ssmh58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.02.2011, 22:41   #32
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ssmh58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
25 000 olacak sa hıc olmasın dıyen arkadaslar sacmalamayın adam akıllı kapalı gzl bı stad olsunda 25 000 olsun 50 yıl sonra bu sehır 15 mılyon mu oalcakkaı stada sıgmayacız avrupa organızasyonu dıyoruz ıyı hos da o sadece stada verılmıyor raylı sıstemın var mı yok metro var mı yok 10 tane 5 yıldızlı otel var mı yok yanı bura yokların sehrı 25 000 kısılık bır stadın var olsun barı de duzgun bı stadda ızleyelım

hocam ben az önce yorumumda da belirttim , ben bu 25 bin kişilik stadın yapılacağından da şüpheliyim daha bu belli bile değilken 30 bin diye umutlanmak bence herkesi hayal kırıklığına uğratır...
Alt 22.02.2011, 22:43   #33
ssmh58
Yeni Yiğido

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 ssmh58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam ben az önce yorumumda da belirttim , ben bu 25 bin kişilik stadın yapılacağından da şüpheliyim daha bu belli bile değilken 30 bin diye umutlanmak bence herkesi hayal kırıklığına uğratır...
sunu kabul edelım kı bu memleket sahıpsız dedıgın 25 000 bile garantı degıl ama yok stadımıza dokunmasınlarda su da bu da ya stad mı 4 eylul kısın kar yazın gunes trıbunler metrelerce gerıde konfor desen 0 dar haksızmıym
ssmh58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2011, 22:55   #34
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

yalan olduktan sonra ... yalandan kim ölmüş.. seçim yaklaştıya deniz bile getirir siyasetciler şeker fabrikasına dönmesin ..bence özelleştirseler daha iyi olur..ingilizler- italyanlar - almanlar gelir oynarlar bizimde liğden düşme korkumuz olmaz hiç olmazsa...
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2011, 22:57   #35
KAMER-ÜL ZEMAN
Acemi Yiğido

KAMER-ÜL ZEMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 KAMER-ÜL ZEMAN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Blinzeln Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum

Alıntı:
küskün 5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
vallahi çok bile yeter san siromu yapaçaklardı biz 14 bin kişilk stadyumu dolduramıyoruz daha arkadaşlar gerçekçi olalım lütfen 35 bin kişilik yapsa ne olacak dolmadıkdan sonra kayserililer gibi olacağız
Kısa vadeli Düşünmeyin. İleriye yönelik, örneğin 50 yıl ve 100 yıl sonrasını hesaba katarak diüşünün ve karşı çıkın . Okey.!! Subjektif bakış açısıyla yorum yapmayınız. Laf olsun Torba Dolsun gibi..
Veesselam.
KAMER-ÜL ZEMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KAMER-ÜL ZEMAN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.02.2011, 23:01   #36
ahmetcelik
Acemi Yiğido

ahmetcelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 94 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 ahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOKahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu haberin kaynagi ney?

TV 58 haberlerinde izledim kapasite söz konusu olmadi.

25 000 diyen kaynak göstersin lütfen.
ahmetcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2011, 23:02   #37
kursad1981
Yiğido

118 Mesajına 242 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 kursad1981 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

secim yaklasıyo yem olarak halka yutturmaya calısılan bi vaat ayrıca 15 bin kişilik stadı dolduramıyoruz yeni stadı nasıl dolduracagız diyen arkadaslarada sunu hatırlatmak istiyorum turkiye de yeni yapılmıs stadlarda dahil kac tane stad doluyor
kursad1981 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kursad1981'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.02.2011, 23:02   #38
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yaklaşık 3 saate yakın bir zamandır bu konu ile ilgili internette araştırma yapmaktayım..Neden mi?Çünkü 1-2 gündür H.Yerlikaya'nın SRT de cumartesi günü yapmış olduğu özel bir röportajın açıklamsını aradım..Ama bulamadım..Malesef Srt sağolsun o kadar gerksiz haberleri sitelerine yüklamelerine rağmen bu önmeli açıklma haberini siteye koymamışlar..Bu konuda o kadar çok mesaj yazdım ki sayısını hatırlamıyorum..Her mesajda yapılacak stat projesi 30 binin altında olursa kesinlikle kabul edilmemeli diye de belirtmiştm..Bundan 1 hafta önce internette bizimlen aynı kaderi paylaşan;aynı bizim gibi mevcut stadını verip yerine modern bir stat yapılması isteyen Malatya'nın protokolunun imzalandığını ve stat kapasitesinin 25 bin olduğunu öğrenince kafamda bazı soru işaretleri olmuştu..Çünkü içimden bir ses Toki bize de 25bin kapasiteli stat yapacak diye de düşünmüştüm..Korktuğum başıma geldi çünkü Toki Malataya ya 25 bin kapasiteli stat yapıyorum eğer Sivas'a 30bin üzeri yaparsam sonra Malatyalılar tepki gösterirler diye düşünerek bence bizim stat kapasitesini 25 binin üzerine özellikle çıkarmadılar..Yine söylüyorum eğer yeni stat kapasitesi 25bin olacaksa kesinlikle 4 Eylül Stadını vermeyelim..Çünkü mevcut stadımız şu an kapasite olarak 2009 daki tadilatla;yapılan yeni tribünle birlikte 17bine ulaşmış durumda..Durum böyleyken sadece 8 bin kişilik bir kapasite için niye şehrin göbeğindeki 4 Eylül Stadını yıktırıp yerine 25 bin kişilik hem de uefa kriteri bakımından oldukça düşük bir kapasiteli bir stat yaptıralım..Madolyonun diğer yüzüne gelince:Peki diğer illeri neden dah yüksek kapasiteli statlar yapılıyor;Trabzona 42 bin kişil stat yapıyorlar;artık yanında 200 Trilyonluk da (Spor Salonları ,kamp Eğitim Merkezleri,Açık ve Kapalı Sahalar,tenis kortları v.b)tesisler yapılıyor..Trabzon tohumluk mu arkadaşlar ?Erzurum'a bir çırpıda 600 Trilyon harcanıyor;nbiye Sivas'a karşı bu kadar cimri davranıyorllar;BU ŞEHRİN SAHİBİ YOK MU?Başbakanımızın en çok sevdiği sporcu olan milletvekilimiz Hamza Bey ağırlığını koyup kapasiteyi 30binin üzerine çıkarmaya gücü yetmiyor mu?Seçim öncesi bu kapasite mutlaka artırılıp 30binin üzerine çıkarılmalı ;ya da mevcut stat yıkılmayıp kullanılmaya devam etmelidir..UMARIM SİVAS TARAFTARI BU KONUDA ÇOK DUYARLI HAREKET EDER;YİĞİDO GENÇLİK VE YENİÇERİLERDEN MANİSA MAÇINDA STATYUM KAPASİTESİ KONUSUNDA HER TÜRLÜ GİRİŞİMİ YAPMALARINI BEKLİYORUZ..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.02.2011, 23:04   #39
KAMER-ÜL ZEMAN
Acemi Yiğido

Alıntı:
ssmh58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hepiniz Küçük hesaplar peşindesiniz. yapılacak yatırımlara, Özellikle eğer Mevzu yeni bir Stadyum'sa neden 25 bin kapasiteliye rıza Gösteriyorsunuz. Neden ? 35 bin 40 bin kişilik olmasın ki. Eğer burada Laf olsun Torba dolsun anlayışı ile yorum yaptıysanız ne ala. Hayır yok diyorsanız.. O zaman Neden ? biraz daha Objektif düşünmüyorsunuz.!! Vesselam.
Alt 22.02.2011, 23:08   #40
KAMER-ÜL ZEMAN
Acemi Yiğido

Daumen hoch Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaklaşık 3 saate yakın bir zamandır bu konu ile ilgili internette araştırma yapmaktayım..Neden mi?Çünkü 1-2 gündür H.Yerlikaya'nın SRT de cumartesi günü yapmış olduğu özel bir röportajın açıklamsını aradım..Ama bulamadım..Malesef Srt sağolsun o kadar gerksiz haberleri sitelerine yüklamelerine rağmen bu önmeli açıklma haberini siteye koymamışlar..Bu konuda o kadar çok mesaj yazdım ki sayısını hatırlamıyorum..Her mesajda yapılacak stat projesi 30 binin altında olursa kesinlikle kabul edilmemeli diye de belirtmiştm..Bundan 1 hafta önce internette bizimlen aynı kaderi paylaşan;aynı bizim gibi mevcut stadını verip yerine modern bir stat yapılması isteyen Malatya'nın protokolunun imzalandığını ve stat kapasitesinin 25 bin olduğunu öğrenince kafamda bazı soru işaretleri olmuştu..Çünkü içimden bir ses Toki bize de 25bin kapasiteli stat yapacak diye de düşünmüştüm..Korktuğum başıma geldi çünkü Toki Malataya ya 25 bin kapasiteli stat yapıyorum eğer Sivas'a 30bin üzeri yaparsam sonra Malatyalılar tepki gösterirler diye düşünerek bence bizim stat kapasitesini 25 binin üzerine özellikle çıkarmadılar..Yine söylüyorum eğer yeni stat kapasitesi 25bin olacaksa kesinlikle 4 Eylül Stadını vermeyelim..Çünkü mevcut stadımız şu an kapasite olarak 2009 daki tadilatla;yapılan yeni tribünle birlikte 17bine ulaşmış durumda..Durum böyleyken sadece 8 bin kişilik bir kapasite için niye şehrin göbeğindeki 4 Eylül Stadını yıktırıp yerine 25 bin kişilik hem de uefa kriteri bakımından oldukça düşük bir kapasiteli bir stat yaptıralım..Madolyonun diğer yüzüne gelince:Peki diğer illeri neden dah yüksek kapasiteli statlar yapılıyor;Trabzona 42 bin kişil stat yapıyorlar;artık yanında 200 Trilyonluk da (Spor Salonları ,kamp Eğitim Merkezleri,Açık ve Kapalı Sahalar,tenis kortları v.b)tesisler yapılıyor..Trabzon tohumluk mu arkadaşlar ?Erzurum'a bir çırpıda 600 Trilyon harcanıyor;nbiye Sivas'a karşı bu kadar cimri davranıyorllar;BU ŞEHRİN SAHİBİ YOK MU?Başbakanımızın en çok sevdiği sporcu olan milletvekilimiz Hamza Bey ağırlığını koyup kapasiteyi 30binin üzerine çıkarmaya gücü yetmiyor mu?Seçim öncesi bu kapasite mutlaka artırılıp 30binin üzerine çıkarılmalı ;ya da mevcut stat yıkılmayıp kullanılmaya devam etmelidir..UMARIM SİVAS TARAFTARI BU KONUDA ÇOK DUYARLI HAREKET EDER;YİĞİDO GENÇLİK VE YENİÇERİLERDEN MANİSA MAÇINDA STATYUM KAPASİTESİ KONUSUNDA HER TÜRLÜ GİRİŞİMİ YAPMALARINI BEKLİYORUZ..
Sizi Yürekten kutluyorum. Çok Objektif bir yaklaşımınız olmuş, Dilerim burada Yorum yapmağa!! çalışan sözde yorumcular da sizin gibi Objektif olmasını dilerim. Sizi tekrar tebrik ederim. Vesselam. H.K. S.S. Eski Yöneticisi.

Etiketler
kararını, kişilik, kınıyorum, stadyum