Cevap: Mehmet Yıldız Gitmesin İsyanı
MEHMET YILDIZI sevenlerimizde ,sevmeyenlerimizde mutlaka vardır,ben seven taraftayım,sivasspordaki ilk maçınıda ,son maçınıda biliyorum,belki eleştirebileceğimiz hepimizin bildiği oyun tarzı vardır,[topla gereğinden fazla oynaması,basit pozisyonlarda gol yapaması,zamanında pas vermemesi,top atılmazsa arkadaşlarına bağırıp çağırması,vs]yalnız hemşerilerimizin bilmediği bazı şeylerde vardır,2.ligde yine düşmeme mücadelesi verirken,tek mehmet yıldızın rakip defansları bunaltması sonucu 1 puan alıp ligde kaldık,[adıyaman hatay düştü]sonra şampiyonluğa oynadık,mehmet yıldız vardı,sonra şampiyon olduk yine mehmet yıldız vardı,sonra yetersiz deyip gönderdiler takım düşme hattındayken getirildi,hızla yukarı tırmandık,şampiyonluğa oynadık 2 yıl o yine başroldeydi,sonra düşüyorduk azdaha ,takıma girdi son haftalarda yine ligde kalmamıza çok fayda etti,buyıl bekleneni veremedi,bazen futbolcuların başına böyle dönemler gelebilir,diyeceğim şuki mehmet yıldızı sivasspor parlattı,oda sivasspora çok emek verdi belki o olmasa sivasspor burda olmazdı,yedek kalmaya alışık değil ondan isteksiz olabilir,giderse belki kendi içinde iyi olabilir sivasspor içinde ,ben futbolu sivassporda bırakmasını ve alt yapıda sorumluluk verilmesini temenni ederim .
|