Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TFF'den F.Bahçe'ye şok!
Alt 24.08.2011, 22:23   #31
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: TFF'den F.Bahçe'ye şok!

ÖNCE herzaman olduğu gibi şunu diyimde beni sadece SİVASSPORUN geleceği ilgilendirmiyor başka takıma sempatim varsa burda 2 kelime yazı yazmak nasip olmasın fb nin şampiyonlar liginden ihraç edilmesi açık şekilde suçlu oldunun vurgu edilmesidir eğer böyleyse kurallar işletilmesi gerekir bunun ucu bizede dokunur yalnız göndermezler fb nin yerine ts nin şampiyonlar ligine gönderilmesi daha büyük skandal madem soruşturmada adı geçenler katılamıyor ts de katılmamalıydı şimdi ts şampiyonlar liğinde nal toplasa bile öyle olacağı aşikar 15 milyon euroyu cebine indirecek havasınıda atacak biz temiz takımız diyede böbürlenecek eğer tff 2 yıl hiç takım yollamıyacağız aramızda bi durum değerlendirmesi yapacağız temizleneceğiz öyle geleceğiz deseydi ts de bu işten kazanç sağlamazdı yazık koca sezon çalış didin öyle yada böyle şansla hakemle neyse şampiyon ol birileri biyerlerini yırtsın siyasilerini devreye soksun sonra sahada haketmediği halde masada kazanarak şampiyonlar liğine gitsin içime sinmiyor sakın fb avukatlığıyla kimse suçlamasın beni gerçekler böyle futbol gerçekten bitti türkiyede düşüründe herkesi milletde rahatlasın yoksa çok kan dökülecek benden demesi
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.08.2011, 22:26   #32
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 923 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: TFF'den F.Bahçe'ye şok!

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen hayal aleminde yasamaya devam et ya da habertürk kanalini ac ve aydinlar'i dinle
evet şuan kelimesi kelimesine aydınlar'ın dediklerini okuyorum sen merak etme. ben birebir birinci ağızdan takip ediyorum herşeyi.

aydınlar diyor ki uefa müfettişi bile tek bir belge görmedi, ben de görmedim diyor, sadece uefa söylentisi olsa bile şikeye çok karşı, bu kararı tedbiren aldık diyor. eğer suçsuz olduğu ortaya çıkarsa fener'e tazminat ödenecek diyor.

ama siz ne diyorsunuz? aman herkes yandı bitti, fener küme düştü, sivas da düşecek, vs vs. sanki bütün belgeler masanızdaymış gibi. yargısız infaz yapıyorsunuz. medyanın büyük çoğunluğundan farkınız yok. sadece sansasyon olsun, heyecan olsun. istediğiniz bu. fener, sivas veya başka bir kulüp haksız yere zarar görmüş, yöneticiler, futbolcular hayatları karartılıyor umurunuzda değil. milyonlarca taraftar hüsran yaşıyor yine umrunuzda değil.

hatta eminim sivas düşse zil takıp oynayacak kişiler var. yorumlarından anladığım kadarıyla sen de bu guruptasın. umarım sevinciniz kursağınızda kalır. ben sivassporumuzun da mecnun başkanımızın da bu süreçten alnının akıyla çıkacağına inanıyorum

saygılar
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.08.2011, 22:27   #33
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1105 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

ts nin zırlması işe yaradı demek ki zırlayınca bişeyler alınabiliyormuşş, helal olsun iyi zırladılar...

bir sözüm de bazı civciv beyinlilere...onlar kendini bilir...şikeyle ilgili takımı sonuna kadar savununca fener yalakası oluyorsun, başkanı savununca fener şak şakçısı oluyorsun...o kuş beyinliler şunu göremiyor ya da anlayamıyor: eğer sen baştan bu suçları kabul edersen ve fener suçlu bulunursa bu ne demek? SİVASSPOR un da düşmesi demek...Başkalarına şak şakçı veya yalak diyenler asıl sizler Gs yalakalaığı yapmayın tamam mı u1an???

Nerdeyse Sivasspor düşünce kına yakacakalr var bu sitede! Hala kalkmış birilerini suçluyorlar...Düne kadar nefret ettiğiniz ts şampiyonlar ligine gidiyor diye neredeyse göbek atacaksınız reziller sizi!
Alt 24.08.2011, 22:33   #34
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 923 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

maalesef insanların büyük kısmı düz mantık. olayları derinlemesine incelemek ve analiz etmekten aciz. adam diyor ki tff fener'i göndermedi, vayyyy demek ki fener suçlu, ooo fener suçluysa bizi de kesin düşürürler.

yani şimdi böyle diyen adamla neyi konuşacak neyi tartışacaksın. adam kafa olarak bir alt ligde mücadele ediyor.

tekrar edeyim. tff başkanının da söylediği gibi uefa sadece medyada şike haberi çıkmış bile olsa o takımın şampiyonlar ligine katılmasını istemiyor. tff ve uefa tedbiren bu yol girdiler. dünden bugüne değişen birşey yok. somut bir gelişme yok. yeni bir belge yok.

haaa tedbiren ligden de düşüreceğiz derlerse o ayrı.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.08.2011, 22:34   #35
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet şuan kelimesi kelimesine aydınlar'ın dediklerini okuyorum sen merak etme. ben birebir birinci ağızdan takip ediyorum herşeyi.

aydınlar diyor ki uefa müfettişi bile tek bir belge görmedi, ben de görmedim diyor, sadece uefa söylentisi olsa bile şikeye çok karşı, bu kararı tedbiren aldık diyor. eğer suçsuz olduğu ortaya çıkarsa fener'e tazminat ödenecek diyor.

ama siz ne diyorsunuz? aman herkes yandı bitti, fener küme düştü, sivas da düşecek, vs vs. sanki bütün belgeler masanızdaymış gibi. yargısız infaz yapıyorsunuz. medyanın büyük çoğunluğundan farkınız yok. sadece sansasyon olsun, heyecan olsun. istediğiniz bu. fener, sivas veya başka bir kulüp haksız yere zarar görmüş, yöneticiler, futbolcular hayatları karartılıyor umurunuzda değil. milyonlarca taraftar hüsran yaşıyor yine umrunuzda değil.

hatta eminim sivas düşse zil takıp oynayacak kişiler var. yorumlarından anladığım kadarıyla sen de bu guruptasın. umarım sevinciniz kursağınızda kalır. ben sivassporumuzun da mecnun başkanımızın da bu süreçten alnının akıyla çıkacağına inanıyorum

saygılar
biraz relax kardesim.
bizim burada ne yazdigimiz önemli degil cünkü biz karar mercihi degiliz.
herkes olumlu bakma zorunda da degil. bazilari senin gibi hayal kurar (optimist) bazilari olaylara daha gercekci yaklasir (sana göre pesimist, sivasspor düsmani)
ben kendi adima konusayim sivasspor küme düsünce zil takip oynayacak olsam aylardir/yillardir bu forumu takip etmem.
sivasspor küme düsüntüklen sonra üye olur burda sallardim.
daha öncede sana tavsiyede bulunmustum bu kadar paranoya olma.
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Çılgın Türk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.08.2011, 23:06   #36
:cool:
Yiğido

:cool: - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 :cool: FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aramızda öyle adamlar da varki Mehmet Ali Aydınlar kapısına gidip güzel kardeşim Sivasspor düştü dese yanlış anladım heralde deyip kapıyı suratına kapatacak.Herkesi kendi bakış açısından baktırmaya çalışacağına başkalarının düşüncesine de saygı duy.Sitenin yarısını hemen düşünce olarak bir alt lige gönderdi vatandaş.

Uefa feneri suçlu bulmuş biz de yanabiliriz diyoruz,korkumuzu bile doğru dürüst dile getiremiyoruz arkadaş.

Sitede bir düşünce hegomonyası sarmış gidiyor.
Alt 24.08.2011, 23:30   #37
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Tek kelimeyle rezalat arap sacina donmus bir durum artik futbol konusmak degil dusunesim bile gelmiyor lanet olsun icimdeki futbol sevgisine turk futbolu yerlerde o yunan takimi gs ise ortaligi karistirmak icin elinden geleni yapti artik futbol bakarsam gsnin yenildigi takimlara bakacam ben fbli degilim anti istanbulluyum ama su durum icler acisi lanet olsun
Alt 24.08.2011, 23:45   #38
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

fenerin küme düşecek olması yada başına gelenler burada insanları niye üzüyor anlayamıyorum
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda astaravisa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.08.2011, 23:51   #39
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Fenerin küme düşmesi demek Sivasspor'un da küme düşmesi demek.
Alt 25.08.2011, 00:28   #40
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Soru: UEFA neden TFF'den Fenerbahçe'yi şampiyonlar liginden çekmesini istedi?
Cevap: Çünkü eğer FB şamp. ligine başlasa, maçlar oynasa ve bu arada Türkiye'de şike davası sonuçlanıp ceza alsaydı, FB'nin oynadığı takımlar UEFA'yı dava edecekler ve paralarını UEFA'dan alacaklardı. Oysa, UEFA TFF'yi sıkıştırıp ondan FB'yi Ş. Ligine göndermeyeceğini açıklamasını sağlayarak TFF'ye topu attı. Şimdi, UEFA tazminat ödemekten kurtuldu. FB , eğer şike davasından aklanırsa, borsaya bildirdiği 25 milyon avroluk zararını TFF'den tahsil edecek. Yani, ortada yalnızca UEFA'nın uyanıklığı var. Bundan başka herşey dün ne ise aynı.
Soru: Neden TS şike dosyasında adı geçtiği halde şampiyonlar ligine davet edildi?
Cevap: Çünkü,UEFA'nın hukukun gereği yerine gelsin, davanın sonucu belli olsun gibi bir kaygısı yok, dava kendine zarar vermediği sürece sonucu ile çok da ilgilenmiyor. TS'nin kurumsal ceza alma olasılığını ve bunun sonunda yeneceği rakiplerin UEFA'yı dava etme olasılığını az görüyor. Bir yandan da TFF'yi ve Türkiye ligini tamamen gözden çıkarmadığını ve oyunun devam ettiğini anlatmak istiyor. Ya da başı belaya girecek kaygısıyla onlar da çabuk ve tartışmalı kararlar alıyorlar diyelim.
Bunu böyle tespit ettikten sonra, mesela FB ligden düşürülürse Sivassporumuz da düşer gibi varsayımları ayrıca konuşmak gerekir.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
fbahçeye, tffden, şok