Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı
sen hayal aleminde yasamaya devam et ya da habertürk kanalini ac ve aydinlar'i dinle
|
evet şuan kelimesi kelimesine aydınlar'ın dediklerini okuyorum sen merak etme. ben birebir birinci ağızdan takip ediyorum herşeyi.
aydınlar diyor ki uefa müfettişi bile tek bir belge görmedi, ben de görmedim diyor, sadece uefa söylentisi olsa bile şikeye çok karşı, bu kararı tedbiren aldık diyor. eğer suçsuz olduğu ortaya çıkarsa fener'e tazminat ödenecek diyor.
ama siz ne diyorsunuz? aman herkes yandı bitti, fener küme düştü, sivas da düşecek, vs vs. sanki bütün belgeler masanızdaymış gibi. yargısız infaz yapıyorsunuz. medyanın büyük çoğunluğundan farkınız yok. sadece sansasyon olsun, heyecan olsun. istediğiniz bu. fener, sivas veya başka bir kulüp haksız yere zarar görmüş, yöneticiler, futbolcular hayatları karartılıyor umurunuzda değil. milyonlarca taraftar hüsran yaşıyor yine umrunuzda değil.
hatta eminim sivas düşse zil takıp oynayacak kişiler var. yorumlarından anladığım kadarıyla sen de bu guruptasın. umarım sevinciniz kursağınızda kalır. ben sivassporumuzun da mecnun başkanımızın da bu süreçten alnının akıyla çıkacağına inanıyorum
saygılar