Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Müsabaka Nasıl Biter ?
K.Karabükspor Kazanır 37 10,42%
Berabere Biter 109 30,70%
Sivassporumuz Kazanır 209 58,87%
Katılımcı sayısı: 355. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: K.Karabükspor-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yoru
Alt 06.09.2011, 08:04   #31
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 980 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: K.Karabükspor-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yoru

Rasmussen'e Rıza hocanın hemen şans vereceğini beklemiyorum.

Karabük deplasmanında 1 puan iyidir.
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.09.2011, 08:46   #32
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

yenemiyorsak eğer yenilmememiz lazım skor tahminim ise 3-1 galip geliriz inşallah
Alt 06.09.2011, 09:01   #33
Gattuso58
Acemi Yiğido

Gattuso58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 532 Gattuso58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

2-1 sivas alır bence
Gattuso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.09.2011, 09:44   #34
YİGİDOKENTLİ
Tecrübeli Yiğido

193 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 YİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDI

Süper oyunlar kattik kadroya Milan Černý Murat Akca Kivanc Karatas Cihan Özkara Doudou Jacques Faty Morten "Duncan" Rasmussen Atilla Koca Kerim Zengin Mahmut Boz Nihat Şahin, Milan Borjan Muhammed Ali Atam Ayrica Alt yapidan Kaan Timuçin Konuk süper bir oyuncu bu sene bence en akili transferileri biz yaptik riza hoca süper hoca gönderilen oyunculara cok sevindim Bu Oyuncular Bize Yeter Ricardo Pedriel Michael Eneramo Kamil Grosicki Tomás Rada Jakub Navratil Sandro da Silva Mendonça Gecen seneki kadrodaki yapanci oyuncularimiz süper yerli oyunculara gelince Cihan Yilmaz Erman Kilic Kadir Bekmezci Mehmet Nas Ugur Kavuk Ziya Erdal ve Sivasin Yigido Kaptani Hayrettin Yerlikaya Bence Bu sene Sivasspor genc ve savasci bir kadro kurdu Bir Öz Sivasli olarak Almanyadan takip ediyorum sivassporla uyuyorum sivassporla kalkiyorum Gönlümdeki tek takim sivasspor Cünkü ben sivasda dogdum sivasda büyüdüm benim ugurlu sayim 58 forma numaram 58 plakam 58 elimden gelse kapi numaramda 58 olarak Canığı yerim Sivasliyik Dedikya Gardas.
YİGİDOKENTLİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.09.2011, 09:52   #35
YİGİDOKENTLİ
Tecrübeli Yiğido

193 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 YİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDI

Süper oyuncular kattik kadroya Milan Černý Murat Akca Kivanc Karatas Cihan Özkara Doudou Jacques Faty Morten "Duncan" Rasmussen Atilla Koca Kerim Zengin Mahmut Boz Nihat Şahin, Milan Borjan Muhammed Ali Atam Ayrica Alt yapidan Kaan Timuçin Konuk süper bir oyuncu bu sene bence en akili transferileri biz yaptik riza hoca süper hoca gönderilen oyunculara cok sevindim Bu Oyuncular Bize Yeter Ricardo Pedriel Michael Eneramo Kamil Grosicki Tomás Rada Jakub Navratil Sandro da Silva Mendonça Gecen seneki kadrodaki yapanci oyuncularimiz süper yerli oyunculara gelince Cihan Yilmaz Erman Kilic Kadir Bekmezci Mehmet Nas Ugur Kavuk Ziya Erdal ve Sivasin Yigido Kaptani Hayrettin Yerlikaya Bence Bu sene Sivasspor genc ve savasci bir kadro kurdu Bir Öz Sivasli olarak Almanyadan takip ediyorum sivassporla uyuyorum sivassporla kalkiyorum Gönlümdeki tek takim sivasspor Cünkü ben sivasda dogdum sivasda büyüdüm benim ugurlu sayim 58 forma numaram 58 plakam 58 Olacak elimden gelse kapi numaramda 58 olarak Canığı yerim Sivasliyik Dedikya Gardas.
YİGİDOKENTLİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda YİGİDOKENTLİ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.09.2011, 10:53   #36
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Lİg yeniden başlıyor, öncelikle tüm takımlar için iyi bir sezon olsun diyorum tabi öenmli olan Sivassporun çok iyi bir sezon geçirmesi temennimiz bu yönde.İlk maç deplasmanda K.Karabük ile.Karabük geçen yıl supriz yaptı bu yıl ise takımda değişimler yaşandı kadro olarak.Onların hucum gücü zayıf, biz orta alanı güçlü tutup oyun disiplininden kopmaz isek bu maçı alırız.skor da 1-3 olur bizim lehimize.Forvette yeni transfer oynayacak ise ilk maçında üstün bir performans gösteremeyebilir ama gol atacağını düşünüyorum.Gollerimiz ise Rasmussen, Grosicki ve CernyDen gelecek, diye düşünüyorum, umarım yanıltmazlar.
Alt 06.09.2011, 11:02   #37
aRsima58
Yiğido

aRsima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 aRsima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence kadro böyle olmalı borjan kerim navratil faty ziya kadir cerny grosicki erman rasmussen eneramo
aRsima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.09.2011, 11:42   #38
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

tamam emenike yok ama adamlar onun yerine forvet stoku yapti adeta 1 puan alsak hic fena olmaz ama ben 3 puan alabiliriz gibime geliyo insallah

skor 2-3 kazaniriz
Alt 06.09.2011, 13:42   #39
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

bu maç bize daha ağır basıyor normal şartlarda kazanmalıyız ve kazanacaz güveniyoruz size yiğidolar
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.09.2011, 20:34   #40
58585858585858
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 58585858585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Haydi Bismillah ilk yorumumuzu yapalım Bence bu maçı alacak gücümüz var korkak oynamayıp atak oynarsak alırız bu maçı bence 1-3 alırız
58585858585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
emin, galibiyetten, hakemleri, ilk, kkarabüksporsivasspor, maçı, tahmin, taraftar, yorumları