ya madem oynatılmayacak o zaman kulüpte bi görev versinler. tesis temizliği, bakım ve onarımı filan gibi. aldığı parayı haketsin kerata.
koptum vallaha adami stadyumun onune dikek koruma gorevlisi olsun temelli hem zenciya
ama bir sevindigim yonu var hic bir oyuncumuz fenerbahcedeki gibi gitmek istemedi fb'de:emenike,lugano,niang,and re dos santos hepsi gitti ama bizde oyle bir sey olmadi bu da demektir ki insallah sike mike olayi yoktur ilk bu geldi aklima
hayır da para ödüryoruz göndersek para ödemiyecez mi ? göndersek sözleşmesi var onu feshedecez oyuncu parayı söke söke yine alacak hadi hurra sen git demeyle olmuyor ki
SAYGILI OLUN AZ NE OYLE TESISDE ÇALIŞIR YOK TEMIZLIK YAPAR YOK TOP TOPLAR LIGDE KALDIYSAK MESUT BAKKAL DONEMINDE KEITANIN ÇOK FAYDASI OLDU SIVASA HIZMET EDEN BIRINE BOYLE AŞALAYCI MSJLAR YAZMAYIN ARKADAŞLAR ÇOK AYIP
Keita bu takımda en çok beğendiğim futbolcular arasındaydı. Her zaman bu takımda oynayacak kapasiteye sahip şans verilirse bu anlaşılır. Keita'nın ligde kalmamızda çok faydası oldu.
arkadaslar keita oynayabilir vize sorunu yok herhalde o kadar da acemi degiliz herhalde resmi sitede kadromuzda
keita sizce bu yil forma sansi bulabilir mi ?
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR