Haberin yalan yada doğru olup olmadığı önemli değil. Bizlerin bu pazar içinde 3 e alıp 5 e satmamız önemli...
Bir oyuncuyu sözleşmenin sonuna kadar tutup bedelsiz, bonservisi elinde göndermenin bir mantığı yoktur. Grosickileri Eneramoları Navratilleri bulup pazar payını artırıp elden çıkarmak bu işin mantığıdır. Ayakta durmanın yegane mantığı budur. Bakınız yıllardan beri ayakta kalan Anadolu kulüplerine (Gençlerbirliği, Gaziantep, Kayseri) bu mantıkla işliyorlar.
Duygusallığın alemi yok. Yok sen şöylesin yok bize çok lazımsın demek duygusallıktır. Zamanı gelince iyi ederi varken elden çıkarmalı. Kafası karışmış bir oyuncunun bize hiçbir faydası olmaz olamaz... BUL, OYNAT, KAZAN....
kardeş tmm haklısın oyuncu satarak kalkınmalıyız ama biz takımın en iyi oyuncularını satarsak nasıl hedeflerimize ulaşırız nasıl hederf büyütürüz söylermisinn biz bi gs bir fb değiliz ki grosicki gibi adamları bulup fiyatlarını ödeyelım
Yalan Yalan Yalan Haber..Grosicki bırakın golü asist dahi yapsa bütün polonya sitelerinde videosuna kadar var.Sen eğer milli takımın başındaysan gönderip temsilcini izlettireceksin göz önünde olup olmamakla ne alakası var bu işin.gsnin maçlarınıda bizim maçlarıda aynı yayıncı kuruluş yayınlamıyor mu?Bu haber yalaka basının bu oyuncuyu gsye pazarlama aldırma çabasıdır.
Kulüp İstanbul takımlarıyla olan maçalrda bilet fiyatlarına zam yapıp onları ayrı kategoriye koyerken,hedefi olan bir futbolcunun koymaması yadırganmasın artık!
başka bi spor gazetesi de gs'nın i.b.b den holmen ile ilgilendiği ni yazıyordu,sabah erken kalkan haber yazıyor,sivasspor klubunun taraftarı ve kamuoyu nu bılgılendırmesı lazim
Yalan oranı yüksek bir gazetede böyle bir haberin doğruluğu tartışılır.Ancak farzedilim doğru olsun..Grosicki istanbulda oynayınca polonya milli takımına çağrılacak garantisi mi var?? Alex,fb de oynuyorda brezilya milli takımına mı çağrılıyor?? Bir futbolcu mekan gözetmeden istikrarlı ve güzel oynarsa her yerde göze çarpar..Grosicki canı isterse oynama modundan çıkıp kendini disipline ve istikrara ayarlamak zorunda..Takım arkadaşlarının ve özellikle ermanın ona sağladığı asistleri hiç etmemeli...Eneramo gibi mücadeleci olursa,Burak Yılmaz gibi her haftayı boş geçmezse hem polonya milli takımına çağrılır hemde yurtdışında daha iyi takımlara transfer olma durumu ortaya çıkar..
ulan popomaç isin guçun dalga zerre kadar inanmiyorum bu habere
bu arada adres58 kardesimiz noktayi koymus (bknz 1 sayfa)
Gündemde olanları da gördük zamanında kirli çamaşırlarını döktürmeyin şimdi bize.
Öyle saçmalık mı olurmuş oyuncunun popülerliğine bakıp mı alıyon pazardan karpuz mu seçiyon polonya milli takımı o zaman son derece dandik yönetiliyor.
İşte bu yüzden milli tekımımız başarısız sırf gs de oynuyor diye sen g.zan ı kazım ı milli takıma çağırırsan öyle olur