Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın Ardından
Alt 03.12.2011, 07:48   #31
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Maçın Ardından

Rıza hoca ne yapsın.Böyle eyyamcı hakemler geldikten sonra , 1 hafta cüneyti veriyorlar, dahada batırıyorlar.İstemiyorum kardeşim ya Türkiyede hakem yok ya.

4 büyüklere karşı biz heralde bir cüneyt çakır ile yenebiliriz,gerisini kaldır çöpe at.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.12.2011, 08:02   #32
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Madem bizim maçlarda TÜRK hakemleri iyi olamıyor ozaman yurtdışından hakem getirtsinler bizide böyle delirtmesinler artık o adına HAKEM denen maç yönetmekten haberi olmayan adamları da maçlara vermesinler bizde kurtulalım onlarda kurtulsun.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda DoomsDay58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.12.2011, 09:06   #33
yiğido5058
Yeni Yiğido

yiğido5058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 yiğido5058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Penaltıyı vermedi
Trabzonspor maçın ilk yarısında pek bir varlık gösteremedi. Maçın ikinci yarısında biraz hareketlenince golleri bulmayı başardılar. Ancak savunmada önemli açıklar veriyorlar. Sivasspor maçın büyük bölümünde oldukça iyi mücadele etti. Kalecisinin yapmış olduğu büyük hatayla geri düşmesine rağmen beraberliği yakalamayı başardı.
Süleyman Abay , kötü bir maç yönetti. O kadar çelişkili faul kararları verdi ki bunlara kendisi bile inanmadı. Bazı pozisyonlara sarı kartını kullanırken bir başka yerde benzer kartlık hareketlere duyarsız kaldı. Oyunda otoriteyi kuramayan Abay, oyuncuların ve seyircilerin güvenini kaybetti.
Abay’ın maçtaki en önemli hatasını, maçın hemen başında Trabzonsporlu Marek Cech’in kendi ceza alanı içinde topla eliyle oynamasına penaltı kararı vermeyerek yaptı. Marek Cech’in eli bu pozisyonda doğal konumunda değildi ve net bir ihlal vardı.

Eski Hakem Selçuk Dereli'nin 03/12/2011 Milliyet Gazetesindeki yazısı
yiğido5058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yiğido5058'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.12.2011, 09:42   #34
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar her ortamda her platformda söylüyorum yine söylemeye devam edecem.ligtv.com.tr milliyet hurriyet sabah habertürk ntvspor vs vs vs siteler üye olup sivassporun haklarını savunmak zorundayız. bu gazeteleri okuyup iki satır yorum yazamaz mıyız. bazı haberlerimizin altında yorum yok demek ki takip etmiyoruz. bakın eleştirdiğimiz rakip takımların yerel medyasında bile bir dünya yorum bulursunuz gazete sitelerinde. onun haricinde tüm ulusal medyada seslerini duyuruyorlar. sizlerden ricam bu sitelere yorum yazmanız. tepkinizi koymanız. bugüm ligtv.com.tr de yaotumları okuyorum rakip takım daha çok. yahu bizm sayımız 7 milyon hani nerdeyiz. adamları biz ne basın anlamında ne kulis anlamında güç olarak görmüyor. sosyal medyanın gücünü biliyoruz hepimiz. şu maç ile ilgili binlerce yorum yazmaz mıydık. yorum bombardımanına tutamaz mıydık gazetelerin haber sitelerini. birmiz bir sitede sivasa sivasspora haksız eleştiri saldır olduğunda neden hemen müdahele edemiyoruz. örneğin girp ligtvye bakın ya hu sivasspor ts maçının yorumlarına.. toplasan 200 ü bulmaz onun çoğunu yazanda rakip takımların taraftarları. adamlar bizi neden güç olarak görsün ki. hangi hakem etkilenir bizden sanki deplasmanda oynuyoruz tüm maçları. sosyal medyayı kullanmalıyız arkadaşlar.
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sefilix'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.12.2011, 11:43   #35
eskibektaşlı
Acemi Yiğido

70 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 eskibektaşlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SERDAR TATLI - FANATİK

MHK ve hakemler Sivas'ı yaktı!
Geçen hafta oynadığı Beşiktaş maçının ardından epey serzenişte bulunan Trabzonspor'un Sivasspor maçına, 36 hakemin bulunduğu kadroda başka ilden verilecek hakem kalmamış gibi tekrar İstanbul bölgesinden bir hakem görevlendiren MHK sınıfta kaldı!

Geçen hafta oynadığı Beşiktaş maçının ardından epey serzenişte bulunan Trabzonspor’un Sivasspor maçına, 36 hakemin bulunduğu kadroda başka ilden verilecek hakem kalmamış gibi tekrar İstanbul bölgesinden bir hakem görevlendiren MHK sınıfta kaldı! Maçın hakemi Süleyman Abay, üzerinde oluşan bu psikolojik baskının etkisini maç boyunca atamadı. Daha 3. dakikada Pedriel, Tolga ile karşı karşıya kalabileceği ve gol olma ihtimali yüksek olan bir pozisyonda, yardımcı hakem Kemal Yılmaz’ın yanlış ofsayt bayrağına takıldı. 5’te Trabzonspor ceza alanında Cech, topa kafasıyla oynayamayacığını anlayınca, eliyle bilerek müdahalede bulunarak kendisine avantaj sağladı. Pozisyon net bir penaltıydı. Bu pozisyona ‘devam’ diyen Süleyman Abay, benzer bir pozisyonda bu kez Sivasspor aleyhine serbest vuruş kararı verdi. 16’da Sapara, Erman’ın ayağına topla alakasız bir şekilde vurdu. Bu pozisyon da açık sarı olması gerekirken, sadece faul kararı çıkı.

Burak Yılmaz ihraç edilmeliydi
32’de, maç boyunca sürekli karşı karşıya gelen iki isimden Burak, eli ve dirseğiyle Murat’ın önce karnına sonra yüzüne vurdu. Burak öndeyken, top taç atışından geliyordu ve bu hareketi iyi niyetle yapmayan Burak’a, sarı yerine kırmızı çıkmalıydı. Sonuçta MHK, uzun ve daha zor haftaların oynanacağı maçları da düşünerek, daha mantıklı görevlendirmeler yapmalı ki, bu maçta verilen yanlış hakem kararları asgariye insin.
eskibektaşlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eskibektaşlı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Çalımbay: Gönlümüz Onlarla
Alt 03.12.2011, 11:54   #36
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Çalımbay: Gönlümüz Onlarla

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocanın görüşlerine saygı duyuyorum ama benim gönlüm hiç onlarla falan değil..bu kadar ağlak ve ukala bir takım ve taraftarı nerede olursa olsun benim ne bir desteğim olur ne bir sempatim...ha hatalarını bilip özür dileme büyüklüğünü gösterirlerse o zaman her alanda destek vermek boynumun borcudur...
İsteyen destekler isteyen desteklemez...Her ikisine de saygı duymalı..Ama zamanın birinde Fenerin Dinamo Kiev ile maçı vardı ve bu sitede ben profil resmimi Dinamonun abmlemi yapmıştım..Çok ciddi manada tepki almış ve en sonunda resmi değiştirmek zorunda kalmıştım..Ah biz..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.12.2011, 12:09   #37
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1010 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen runter Cevap: Maçın Ardından

Maçın sadece özetine bakabildim. Özetlerden görüldüğü kadarı ile tipik bir beraberlik maçı olmuş.

Ama maçı canlı izleyen arkadaşlara ve hakem yorumcularına bakınca sanırım bir golümüz ve bir penaltımız yine heba olmuş gibi görünüyor.

Üzücü. TRABZONSPORLU ve HÜKÜMET destekli Yeni TFF sanırım Sivassporu 2.lige yollayacak !

*Not: BU sene aleyhine en fazla penaltı çalınan takım Sivasspor'dur ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.12.2011, 12:43   #38
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Hakeme denecek şeyleri maç esnasında fazlasıyla zaten dile getirdik...

Peki sana ne demeli hocam hala aklım almıyor. Şimdiye kadar hiç bir maçta Ön libero oynatmadığın faty'yi böylesine önemli bir maçta oynattın ve bana birisi açıklasın faty'in kestiği bir tane önemli atak var mı ? Defanstan top çıkarttığı bir tane pozisyon varmı hadi onuda geçtim 3 tane olumlu pası varmı ? Asıl en beteri ve düşündürücü olanı 1.70 boyunda ki Serkan Balcının , 1.85 lik Faty'den hava topunu almasıydı. Böyle bir oyuncuya Rıza hoca 90 dk nasıl tahammül ettin. Anlaşılan geçen hafta ki Trabzon - bjk macında bjk adına o bölgede onayan Toraman gibi Faty'i kullanmak istedin ancak Faty ne Toroman kadar hızlı, ne teknik nede iyi bir oyuncu...

Cihan Özkara iyi bir kumaşı var ancak neden şimdiye kadar bu oyuncuyu kullanmadın hocam ? Öne geçtiğimiz maçlarda alsaydın da takıma alışsaydı keşke...

Çok iyi oynayan Murat'ı gs maçınca hiç bir nedeni yokken oynatmadın, bir hafta sonra tekrar oynatıyorsun, nasıl bir düşünce içerisindesin anlamıyorum Hocam. Artık şu defans ile oynama Hocam Allah aşkına yeter, kaç hafta oldu deneme tahtasına çevirdin takımı.

Son zamanlarda Rıza Hocayı tanımakta, oyuna hamlelerini anlamakta zorluk çekiyorum yaklaşık on yıldır aralıksız olarak Rıza Hocanın çalıştırdığı bütün takımların maçlarını takip ettim Rıza Hocayı iyi tanıyordum ancak dediğim gibi son haftalarda Rıza Hoca çok değişti, ya yaşanılan şike olayları çok etkiledi yada yönetimden istediği desteği göremiyor yoksa Rıza Hoca kesinlikle bu değil...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.12.2011, 17:26   #39
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hakeme denecek şeyleri maç esnasında fazlasıyla zaten dile getirdik...

Peki sana ne demeli hocam hala aklım almıyor. Şimdiye kadar hiç bir maçta Ön libero oynatmadığın faty'yi böylesine önemli bir maçta oynattın ve bana birisi açıklasın faty'in kestiği bir tane önemli atak var mı ? Defanstan top çıkarttığı bir tane pozisyon varmı hadi onuda geçtim 3 tane olumlu pası varmı ? Asıl en beteri ve düşündürücü olanı 1.70 boyunda ki Serkan Balcının , 1.85 lik Faty'den hava topunu almasıydı. Böyle bir oyuncuya Rıza hoca 90 dk nasıl tahammül ettin. Anlaşılan geçen hafta ki Trabzon - bjk macında bjk adına o bölgede onayan Toraman gibi Faty'i kullanmak istedin ancak Faty ne Toroman kadar hızlı, ne teknik nede iyi bir oyuncu...

Cihan Özkara iyi bir kumaşı var ancak neden şimdiye kadar bu oyuncuyu kullanmadın hocam ? Öne geçtiğimiz maçlarda alsaydın da takıma alışsaydı keşke...

Çok iyi oynayan Murat'ı gs maçınca hiç bir nedeni yokken oynatmadın, bir hafta sonra tekrar oynatıyorsun, nasıl bir düşünce içerisindesin anlamıyorum Hocam. Artık şu defans ile oynama Hocam Allah aşkına yeter, kaç hafta oldu deneme tahtasına çevirdin takımı.

Son zamanlarda Rıza Hocayı tanımakta, oyuna hamlelerini anlamakta zorluk çekiyorum yaklaşık on yıldır aralıksız olarak Rıza Hocanın çalıştırdığı bütün takımların maçlarını takip ettim Rıza Hocayı iyi tanıyordum ancak dediğim gibi son haftalarda Rıza Hoca çok değişti, ya yaşanılan şike olayları çok etkiledi yada yönetimden istediği desteği göremiyor yoksa Rıza Hoca kesinlikle bu değil...

Haklısın abi,Rıza hoca hatalar yapıyor aslında.Çıkışta olan bir adamı kesmek doğru değil,futbolcu dediğin her maça alışkındır,gs ile oynuyor diye heyecanlanmazki,heyecanlansa futbolcu olmaz zaten. Neyse hayırlısı.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yusuf Çevik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.12.2011, 17:36   #40
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***rıza hoca ve hayrettın hakemler konusun düşüncelerini cok net söydiler..
bu duruma cok sevindim zaten ses cıkmıyor yonetimde her zaman bu tür demeclerini bekliyorum
***bizim oyuncular şut cekmeyı hic düşünmüyor acaba neden .pedriel yarım sut cektı oda gol oldu.
***aynı zamanda düşmeyı bilmiyorlar bizimkiler.adamlar her zaman balıklama dalıyorlar hakemlerde yutuyor bunu
not.... bizden
enaramo haric tabii
***sdatdaki taraftarımız hakem yanlışlarına tepkiyi ayını anda vermeleri gerekir
***bazı hakemler soğuk illere gitmek isdemezler .yanı otakım illerini düşürmeye çalişrlar .örngn,gecmişte van erzurum yozgat, malatya
***sayın başkanım geldği vakit bu hakem yanlişlarıda tahmin ederim düzelir
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, Çalımbay, gönlümüz, maçın, onlarla