Maci 90 dakika izledim.
Gozume carpanlar:
1 - Suarez agir sahalarin futbolcusu degil maalesef. Olmasini isterdik ama maalesef o kalite o arkadasimda yok.
2- Mehmet Nas elinden geleni yapmaya calisiyor, hakkini yemem fakat kalite olarak eski Mehmet Nas degil. Zaten yasida kemale erdi. Yedek olup son 20-30 dakka oynarsa daha faydali olur.
3- Kadiirrr Kadiir, sen benim gecen sene idolumdun! Fakat kendi yari alanimizda lutfen calima gitme! Bir kac kez atak yedik top kaptirdigin bolgelerden. Calimlari lutfen rakip sahada yap. Uygun iken yap, fakat riske girme!
4- Navratil tuttu, vallahi da tuttu billahi da tuttu! Sonunda bir transferi oturttuk
5- Taktik olarak Hoca arti puan aldi. Boyle kotu patatetes tarlalarinda yuksek top ile oynanir. Cunku yerden verilen her pas saatli bomba gibidir. Topun nereye gidecegi belli olmaz.
6- Cerny hakkinda gorusumu tekrarliyorum. Dogru durust bir karar vermek icin erken, fakat arkadasta kumas var. Kullanirsa Yigido olur, kullanamazsa unutulur gidilir.
7- Grosicki kaleciyle karsi karsiya kaldigi pozisyonda cok laubali davrandi. Ama bize herzaman lazim bir futbolcu. Nerde nezaman ne yapacagi belli olmayan bir tip ve her takimda boyle bir futbolcu olmasi lazim.
8- Sedat ve Abdurrahman' in gonderildigine bu macta sevindim. Gercekten bu sene bu arkadaslar bize yararlari olmazdi
9- Cihan Ozkara Trabzonspor macinda daha goze batmisti fakat bu macta acemice hatalar yapti. Genc bir arkadasimiz zaman tanimak gerek. ama umudum var onda. Pedrielden daha diri bir tip. Fakat kendini gelistirmezse kendi sonunu hazirlar.
10- Hocam boyle kotu bir sahada Kerim Zengin' i neden oyuna soktun. Daha yeni cikti sakatliktan...cok riskli bir hamleydi. Zaten kerim kaleciyle karsi karsiya kaldigi zaman hazir olmadigini gosterdi
11- Cihan Yilmaz vardi, ne oldu?
12- Hayrettin 3 mac hatali 1 mac super, bunu 3 mac super 1 mac normal oynasa omuzlarimda gezdiririm. Bu macta iyi oynadi.
13- Murat Akcayi sene sonu isteyen isteyene olacak. Bu nedenle onun kontratini yeniden gozden gecirmek lazim ve Sivas'tan en az 3-4 milyon euroya ancak ayrilabilir diye bir madde koymak lazim. Gonlum hep bizde kalsindan yana.
14- Culio ve Stancu'yu iyi durdurduk, fakat Dalmat biraz bizi yordu!
15- Erman yine agabey rolundeydi.
16- Ataklarimizda daha becerikli olsaydik, ve daha hizli pas trafigi yapsaydik golleri ardi ardina siralardik.
17- Suan ligde en cok gol atan takimlardan biriyiz
18- Devre arasinda kesin Eneramo tipli, hatta biraz daha hizlisini almamiz lazim. Forvette az secenegimiz var
19- Manisaya karsi beraberlik kotu bir sonuc degil. Adamlar oynuyor, bizde oynuyoruz. Bence oyle bir mac olacak ki ilk golu atan kazanacak. Bu nedenle az riskli ve oz bir futbol oynamamiz lazim.
20- Bu sene sampiyon olmasakta, uefa play-off icin sansimiz suruyor. Bu mucadeleyi sonuna kadar devam ettirmemiz lazim.
21- Sukur bu sene dustuk, dusecegiz korkusu yok. Boyle mac seyretmek ne guzelmis
22- Burdan Sivasta kalan yigidolara sesleniyorum. Maddi imkaniniz varsa lutfen bu takimi YALNIZ BIRAKMAYIN. Imkanim olsa her maca ucaga atlar gelirim

Yeminle soyluyorum.
Selamlar!