Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 08.12.2011, 23:53   #31
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

sevinin sevinin yiğidolar bundan daha iyi ne olsun....var mı 3 puan gibisi....
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.12.2011, 23:56   #32
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK

manısayı da yenersek daha ıyı olur alt sıradakı puanlarla ust sıra bır bırıne yakın 2 maç kazanalım bırden yukardayız 2 maç yenılelım dıbe vururuz ınsallah manısayıda yenırız
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2011, 00:00   #33
kağanhan58
Acemi Yiğido

kağanhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 129 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 kağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISI

maçı radyodan takip edebildim. özellikle son dakikaları çok heyecanlı geçti. herşeye rağmen deplesmandan gelen 3 puan çok iyi oldu.
kağanhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kağanhan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.12.2011, 00:02   #34
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Cihan özkara bugün kendisine tanınan fırsatı çok kötü değerlendirdi
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2011, 00:04   #35
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bazı arkadaşlar maç mahalle maçı gibiydi demiş ama;o patates tarlasında da ancak o kadar mücadele olabilirdi.yinede 3 puanı aldığımız için şükretmeliyiz.

bi de rıza hocaya bi sitemim olacak:bu pedriel dene gerizekalıya daha ne kadar sabredecek bilemiyorum.adamın 90 dakika olumlu hiçbir katkısı olmuyor takıma ama bizim hoca ısrarla oynatmaya devam ediyor elinde cihan gib canavar bi topçu varken hemde...

tabi birde maçı yorumlayan spiker dene hıyara iki çift lafım var:kıçını yırttın ordu maçı alsın diye ama bu üç puan sana kapak olsun zaten olduda...
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 09.12.2011, 00:07   #36
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1091 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eğer ki o kadar gol kaçırdıktan sonra şu maçta son dakika kaza golü yeseydik çok yazık olurdu...Deplasmanda bu kadar pozisyona girmek tabi ki çok güzel bir şey ama en kötü 4-1 bitecek maçı hem de yüzde yüzlük golleri kaçırarak son dakikalarda boş yere strese girmek de kötüydü...

Maça gelirsek bu maçta 3 isim süper oynadı: Navratil, Milan Cerny ve Hayrettin...Daha sonra sırasıyla Erman Kadir ve mücadelesinden dolayı Mehmet Nas diyebilirm...Buradan Rıza Hocaya sesleniyorum, gelecek maçlarda Eneramonun takımıyla girmesiyle bu takımdan kesilecek isim asla Milan Cerny olmamalıdır...Artık bu maçtan itibaren Cerny nin takıma iyice alışmaya başladığını ve form tutmaya başladığını gördük...Eğer bu kadrodan kesilecek isim varsa bunlar suarez ve m.nas olmalıdır...

Bu kaleci Milan Borjan tam bir saatli bomba malesef..Tamam hırslı, duygusal, gerçekten içten oynamaya çalışıyor ama yan toplarda ve oyun kurmada çok ama çok kötü...Eğer Sivassporda kalmak istiyorsa antremanalrda ekstra çalışıp bu eksiklerini gidermeli..

Altın değerindeki bu 3 puan çok iyi oldu, bu hafta manisa geliyor maç pazar akşam 6'da..O maçtan da 3 puanı alırsak epey önümüz açılmış olur...Zira manisaya iyi gittiği zamanlarda hep darbe vurmuşuzdur...Rıza hoca bu maçta biraz da zorunluluktan belki Suarezi santrafora koydu ve geriden gelen adamlar bu sayede daha rahat pozisyona girdiler...Savunma şablonunu da yavaş yavaş oturtmaya başladık...Devre arası faydalanamadığımız sandro, keita ve rada gönderili iyi bir yabancı alınırsa daha da güçleniriz..Bir de Sezer Badurun geri dönme ihtimali de var...
neyi unuttum diyordum şimdi hatırladım...maçı lig tvden canlı izleyenler o spiker bozuntusunun taraflı anlatımı mutlaka görmüştür...ilk yarıda bir pozisyonda ordulu oyuncu mehmet nas ya da uğura çelmeyi taktı her iki oyuncu da yere düştü, spiker adisi evet ilginçç faul sivasspora verildi diye abartılı şekilde bir hayrette bulundu ki!!! 2.yarıda sivasın kaçırdığı golleri bırakıp ordunun şişirme pozisyonlarına (son dakikadaki direkten dönen ve karşı karşıya pozisyonlar hariç) ordunun çok sayıda gol kaçırdığını söylemesi, ve bizim mutlak pozisyoan girdiğimizi atakalrı sanki gol yeme korkusu içindeki bir orduspor taraftarı gibi anlatması iyice laçkalaştıklarının ve sivasspordan sanırım kuyruk acılarının olduğunun bir göstergesiydi!!!
Alt 09.12.2011, 00:09   #37
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

şahane bir üç puan gerisini eleştirmem
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2011, 00:51   #38
Playaz58
Acemi Yiğido

Playaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 185 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Playaz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Maci 90 dakika izledim.

Gozume carpanlar:

1 - Suarez agir sahalarin futbolcusu degil maalesef. Olmasini isterdik ama maalesef o kalite o arkadasimda yok.

2- Mehmet Nas elinden geleni yapmaya calisiyor, hakkini yemem fakat kalite olarak eski Mehmet Nas degil. Zaten yasida kemale erdi. Yedek olup son 20-30 dakka oynarsa daha faydali olur.

3- Kadiirrr Kadiir, sen benim gecen sene idolumdun! Fakat kendi yari alanimizda lutfen calima gitme! Bir kac kez atak yedik top kaptirdigin bolgelerden. Calimlari lutfen rakip sahada yap. Uygun iken yap, fakat riske girme!

4- Navratil tuttu, vallahi da tuttu billahi da tuttu! Sonunda bir transferi oturttuk

5- Taktik olarak Hoca arti puan aldi. Boyle kotu patatetes tarlalarinda yuksek top ile oynanir. Cunku yerden verilen her pas saatli bomba gibidir. Topun nereye gidecegi belli olmaz.

6- Cerny hakkinda gorusumu tekrarliyorum. Dogru durust bir karar vermek icin erken, fakat arkadasta kumas var. Kullanirsa Yigido olur, kullanamazsa unutulur gidilir.

7- Grosicki kaleciyle karsi karsiya kaldigi pozisyonda cok laubali davrandi. Ama bize herzaman lazim bir futbolcu. Nerde nezaman ne yapacagi belli olmayan bir tip ve her takimda boyle bir futbolcu olmasi lazim.

8- Sedat ve Abdurrahman' in gonderildigine bu macta sevindim. Gercekten bu sene bu arkadaslar bize yararlari olmazdi

9- Cihan Ozkara Trabzonspor macinda daha goze batmisti fakat bu macta acemice hatalar yapti. Genc bir arkadasimiz zaman tanimak gerek. ama umudum var onda. Pedrielden daha diri bir tip. Fakat kendini gelistirmezse kendi sonunu hazirlar.

10- Hocam boyle kotu bir sahada Kerim Zengin' i neden oyuna soktun. Daha yeni cikti sakatliktan...cok riskli bir hamleydi. Zaten kerim kaleciyle karsi karsiya kaldigi zaman hazir olmadigini gosterdi

11- Cihan Yilmaz vardi, ne oldu?

12- Hayrettin 3 mac hatali 1 mac super, bunu 3 mac super 1 mac normal oynasa omuzlarimda gezdiririm. Bu macta iyi oynadi.

13- Murat Akcayi sene sonu isteyen isteyene olacak. Bu nedenle onun kontratini yeniden gozden gecirmek lazim ve Sivas'tan en az 3-4 milyon euroya ancak ayrilabilir diye bir madde koymak lazim. Gonlum hep bizde kalsindan yana.

14- Culio ve Stancu'yu iyi durdurduk, fakat Dalmat biraz bizi yordu!

15- Erman yine agabey rolundeydi.

16- Ataklarimizda daha becerikli olsaydik, ve daha hizli pas trafigi yapsaydik golleri ardi ardina siralardik.

17- Suan ligde en cok gol atan takimlardan biriyiz

18- Devre arasinda kesin Eneramo tipli, hatta biraz daha hizlisini almamiz lazim. Forvette az secenegimiz var

19- Manisaya karsi beraberlik kotu bir sonuc degil. Adamlar oynuyor, bizde oynuyoruz. Bence oyle bir mac olacak ki ilk golu atan kazanacak. Bu nedenle az riskli ve oz bir futbol oynamamiz lazim.

20- Bu sene sampiyon olmasakta, uefa play-off icin sansimiz suruyor. Bu mucadeleyi sonuna kadar devam ettirmemiz lazim.

21- Sukur bu sene dustuk, dusecegiz korkusu yok. Boyle mac seyretmek ne guzelmis

22- Burdan Sivasta kalan yigidolara sesleniyorum. Maddi imkaniniz varsa lutfen bu takimi YALNIZ BIRAKMAYIN. Imkanim olsa her maca ucaga atlar gelirim Yeminle soyluyorum.

Selamlar!
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 09.12.2011, 00:53   #39
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

neyi unuttum diyordum şimdi hatırladım...maçı lig tvden canlı izleyenler o spiker bozuntusunun taraflı anlatımı mutlaka görmüştür...ilk yarıda bir pozisyonda ordulu oyuncu mehmet nas ya da uğura çelmeyi taktı her iki oyuncu da yere düştü, spiker adisi evet ilginçç faul sivasspora verildi diye abartılı şekilde bir hayrette bulundu ki!!! 2.yarıda sivasın kaçırdığı golleri bırakıp ordunun şişirme pozisyonlarına (son dakikadaki direkten dönen ve karşı karşıya pozisyonlar hariç) ordunun çok sayıda gol kaçırdığını söylemesi, ve bizim mutlak pozisyoan girdiğimizi atakalrı sanki gol yeme korkusu içindeki bir orduspor taraftarı gibi anlatması iyice laçkalaştıklarının ve sivasspordan sanırım kuyruk acılarının olduğunun bir göstergesiydi!!!
Zaten bir tarafına Sivas'lıların dokunduğunu Orduspor golü attığında gösterdi. Öyle bir "gol" diye bağırdı ki neresiyle bağırıyor diye şaşırdım. Biran kıçı yırtıldı diye korktum !...

Ya lütfen bir yerlerden bulun bir daha seyredin ilk golü anlatışını.

.
Alt 09.12.2011, 00:57   #40
akkara58
Yiğido

90 Mesajına 138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 574 akkara58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hehheee maçı nettenn kaçak izledim spiker ingilizdii ancaaaa hagii enddd geletââsarâây daaa geletââsarââyyyy diyip durduu golleri bile anlatamadı yawşakk
akkara58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
dğerlendirelim, değerlendirelim, maçı