Cevap: Sivasspor'da Ayrılanlar Belli Oldu !
Rıza hoca şu anda çok riskli bir karar almış durumda..Eğer transfer edilecek oyuncular gidenler iyi çıkmazsa bunun faturası Rıza hocaya kesilir..Ben bu kararların altında sadece Rıza hocanın değil yönetiminde imzasının olduğunu düşünüyorum...Çünkü ortada başkanı hapiste olan ,soruşturmanın en üstünde yer alan 3 takımından biri olan sivasspor takımı var..Yönetim bence bazı oyuncuları takımdan göndererek hem temizlik yapmak hem de tasarruf yapmak peşinde...Rada kalsaydı çok iyi alternatif olabilirdi..Soruyorum size bu formuyla Faty ninb Rada dan ne fazlası var...Kaleci Borjan yeni alındı;hataları gollerde yedi ama geçen yılda Korcan ne goller yedi biz onu Rıza Hoca istediği için rahatlıkla sineye çekmedik mi..Rıza hoca acaba Korcan ın döneceğini düşünürek Borjan ı onun için mi göndermek istiyor..Peki Korjan geçen yılki formunu yakalyamazsa ne olacak;JKorjan ın ligde yiyeceği gollerin hesabını kim verecek..Peki ya Atiila?Rıza hoca getirdi diye yediği armut golleri taraftar unutacak mı?Borjan gidiyorsa Atilla bu takımdan 3 defa gitmeli..Atilla nın 2 sınıf bir 2. lig kalecisi olduğunu taraftar anlamadı mı zannediliyor...Rasmussen in gimesi de tam bir komedi..Madem bu oyuncuyu aldın sezon sonuna kadar arkasında duracaksın..Rasmussen oynadığı maçlarda 3 gol atarak takıma katkı yapmış bir oyuncu..O zaman bende soruyorum bu oyuncu lignin hemen başında satın alma opsiyonuyla (hem de 2000 milyon euro ) niye kiralandı?Rıza hoca bence büyük kumar oynuyor..Geçen senekiler tuttu ama bıu yıl alınacak 3 -4 tane oyuncu tutmazsa tarftar büyük tepki gösterir...Peki Ya Sandro komedisine ne demeli?Geçen 6sadece 1 maç oynayan ,sonra sakatlanıp uzun süre oynamayan bir oyuncu neden bu takıma gereksiz yere alındı...Adamın sakat olduğunu sivassporda onun için oynatılmadığını Rıza Hoca tarafından Sipastv de röportajında duymuştum...Sakat bir adamın uzun süre beklenilmesi Sivasspora ne kazandırdı ne kaybettirdi?Rıza hoca umarım bindiği dalı kesmez...Geçen yılkiler tuttu ama bu yılkiler tutmazsa çok büyük tepki alır...Umarım Rıza hoca ne yaptığını iyi biliyordur...Eskişehirde de ilk 2 yıl işler iyi gitmiş ama sonraki yıl taraftarla çok karşı karşıya gelmişti..Umarım burada böyle bir şey olmaz..Çünkü o bizden biri...
|