Cevap: Sivasspor-İstanbul B.Ş.B Maçı Tahmin ve Yor
İBB , BJK maçına kalede Oğuzhan, defansta Rızvan, Can, Metin, Ekrem orta sahada Holmen, Mahmut, Efe, Tom, Visca ilerde Webo onbiriyle çıkmıştı. Bizim maçta Metin ve Efe sarı kart cezalı olduklarından oynayamayacaklar. Metin'in yerine Cihan Haspolat ya da Eren,Efe'nin yerine de Doka'nın oynayacağını düşünüyorum.
Sivassporumuz'a beraberlik yararken İBB'ye galibiyet şart. Takımımızın bu durumu gözönüne alarak oynaması gerek. Kamil'in gene oyuna sonradan gireceğini, Faty ve Kıvanç'ın birer devre değişmeli oynayacağını düşünüyorum. Orta sahada üstünlük kuran maçı alacaktır.
İlk 11imiz: Atilla,defansta Kaan,Navratil,Murat,Uğur, ortada Kadir,Mehmet Nas,Erman,Kıvanç,Cerny ve ilerde Eneramo. Sonradan Faty,Pedriel ve Kamil değişikliklerinin geleceğini sanıyorum.
Ayağa top oynayan,disiplinli, hızlı kontratak yapan takımlara karşı zorlandığımızı biliyoruz. Geçmiş İBB maçları da malum. O yüzden defansı boşlamadan,orta sahada baskı kurarak taraftar desteğiyle yüklenip bu maçtan puan-puanlar alabiliriz. Onlara 1 puan yetmiyor. Açılmak zorundalar. Akıllı oynamazsak İBB istediğini alır ve gider. Dikkatli olalım.
|