bjk ile antep bunu fazlasıyla haketti onlara üzülmedim bursaya gelince elde ettiği konumu hakkıyla kazandı fakat onlarda bu şike sürecinde temiz takım havasıyla sivassporu çok suçladı şer ittifakıyka gs ts ile birlik oldu şike sadece sahada olan bişey değildir eger hükümet bir şehre bakan transfer ederse o adamda örtülü örtüsüz ödenekten para akıtıp o şehrin kulübünün borçlarını o larsa oda şikedir bursanın medyada çıkan haberlere göre sigorta parasını ödemeye gücü yoktu 60 trilyon borç vardı bizahmet bursanın başkanı bu borçları nasıl o ladığını anlatsada diğer kulüplere örnek olsa
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
BJK-GS-FB nin 30-40 milyon Lira vergi borcu silindi ayrıca.Demokrasi sadece sandıkta oy vermek değil.Halk iradesinin icraatlara yansıması.Hangimiz razıyız bu vergi borçlarının silinmesine.Bunları unutan değerli! basınımız sonra çıkar efendim 25 binlik stad Sivas'a yeter bunlar gibi basın oldukça düşmana ne gerek var.
Ne Besiktasi ne Bursayi nede Antepi severim tam tersi hepsinden nefret ediyorum iyi olmus. Bizimkiler formalite maclari yerine biraz olsun asilsalardi sirf penaltilari atsalardi simdi biz giderdik Avrupaya...!
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı münihli_58'a Teşekkür Ediyor...
bugün duyduğum en güzel haber..beşiktaşa ve bursaya bişey demiyorum ama anteibn nin gidememesine çok sevindim hele hele avrupayı hakettiklerinde bu cezayı çekeceklerya ulan şaka gibi...tabata gelsinde kurtarsın şu yalakaları..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı etlidöktürek'a Teşekkür Ediyor...
Tüpçü demirören ne demişti kulüpler toplantısında.....
Gerekirse bir kaç yıl Avrupaya gitmeyelim demişti.
Çakaaaall zaten biliyordu bjk nın bu mali yapıdan dolayı ceza alacağını...
bjk ile antep bunu fazlasıyla haketti onlara üzülmedim bursaya gelince elde ettiği konumu hakkıyla kazandı fakat onlarda bu şike sürecinde temiz takım havasıyla sivassporu çok suçladı şer ittifakıyka gs ts ile birlik oldu şike sadece sahada olan bişey değildir eger hükümet bir şehre bakan transfer ederse o adamda örtülü örtüsüz ödenekten para akıtıp o şehrin kulübünün borçlarını o larsa oda şikedir bursanın medyada çıkan haberlere göre sigorta parasını ödemeye gücü yoktu 60 trilyon borç vardı bizahmet bursanın başkanı bu borçları nasıl o ladığını anlatsada diğer kulüplere örnek olsa
Bahsettiğiniz 60 milyon borç 30 milyondu...Şampiyonlar ligi sonrasında Türkiye ve Avrupadaki beklenen tüm gelirlerin tolamıda yaklaşık 50 milyondu..Bu sanırım sorunuzu cevaplandırıyor..Devlete yapılandırılmış olan borçlar var. 2017 yılına kadar taksitlendirilmiş. 6 milyon 700 bin TL her ay belirli bir miktarda ödeniyor..Bu bahsedilen olayda hemen hemen her kulubün yaptığı şey..Aşağıdaki vereceğim linkte borç ve gelir giderlerin şeması yapılandırılması daha net anlatılıyor..Saygılar... http://www.haberler.com/bursaspor-di...315890-haberi/
Bahsettiğiniz 60 milyon borç 30 milyondu...Şampiyonlar ligi sonrasında Türkiye ve Avrupadaki beklenen tüm gelirlerin tolamıda yaklaşık 50 milyondu..Bu sanırım sorunuzu cevaplandırıyor..Devlete yapılandırılmış olan borçlar var. 2017 yılına kadar taksitlendirilmiş. 6 milyon 700 bin TL her ay belirli bir miktarda ödeniyor..Bu bahsedilen olayda hemen hemen her kulubün yaptığı şey..Aşağıdaki vereceğim linkte borç ve gelir giderlerin şeması yapılandırılması daha net anlatılıyor..Saygılar... http://www.haberler.com/bursaspor-di...315890-haberi/
YAWW KARDEŞİM sen bu forumda neden dolasıyorsun bizene bursa takımının borclarından git kendı çöplüğüne..he bu sıtede misafir takım taraftarlarına da elbet yer var ama onunda bölümü farklı yerde.burada kendı takımının reklamını yapma ! madem sıvaslısın neden baska takım bayragına hızmet edıyorsun? madem bursalısın neden SİVASSPOR forumlarında gezınıyorsun? kımsın sen ?