Cevap: Şaban Samsunspor'da
eyüp, ben kaanı yeterli görmüyorum demek senin görüşüne karşıt oldu. buda bir eleştiridir. gerçeği saptırmak mı senin gözünde her karşıt söylem. ben gördüğümü yazdım kardeşim.(Bursaspor türkiyenin 5.şampiyon takımı değildir,bunu söylesem gerçeği saptırdı de.ancak tek söyledğim bir oyuncuyu yetersiz gördüğüm.buradaki onlarca taraftarın bir çok oyuncu için bu konuda itilafa düştüğü gibi.) topçu kendini belli eder. ziyada o vizyon var. geçen sene ziyanın sırf bir maçda 2 yada 3 asist yaptığını hatırlıyorum. kaanın bırak asisti hücuma çıkıpta bir ortasını hatırlıyormusun.günümüzün en iyi kanat beklerinden hücumu olmayıpta yıldız olan kim var.kaan yavaş değil diyorsan iç sahadaki 1-0lık belediye maçını açta izle.tom kaanı ne hale getirmiş.birde o tom'un yine 2-1 kaybettiğimiz iç saha maçındaki ziyaya karşı maçını aç izle.süper lig kalitesinde bir kanat beki bu kadar ağır olur mu olmaz mı görmüş olursun.zaman kimin haklı çıkacağını gösterir demişsin de görecek birşey yok herşey zaten ortada.ziya milli takıma gider mi, biraz daha kendini geliştirirse kesinlikle gider. ancak kaan milli takıma gider mi,ne kadar kendini geliştirirse geliştirsin İMKANSIZ İMKANSIZ İMKANSIZ.gerçek bu.
NE KADAR BÜYÜTTÜK YA. şaban kiralık samsuna gitmiş,kaan urfaya gönderilmiş ortalığı yangın yerine çevirdik. iyi topçu kaybolmaz korkmayın. sivasda değer kazanmazsa gider kayseride kazanır,antepte kazanır,tokatta kazanır.
açıkcası bu konuyu gereksiz yere(en başta kendim olmak üzere) bu kadar uzattığımız içinde rahatsızım. rahatsızlık verdiğim tüm arkadaşlarımızdan özür diliyorum.
(her zaman yapıcı olmaya çalıştım ve bu şekilde de devam edicem.şunuda belirteyim;eleştireceksem gidip bunu hocaya söyleyecek iletecekde bir taraftarım.bunu yapıyorumda.muhsin hocada da yaptım,mesut hocada da yaptım,rıza hocamızda da yaptım.hocamız gibi alçakgönüllü bir insanla, odasında oturmuş hocam bu neden böyle diye kendimce olumsuz gördüğüm yönlerinide sormuş biriyim.)
Konu buraks58 tarafından (25.08.2012 Saat 06:19 ) değiştirilmiştir..
|