Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Şaban Samsunspor'da
Alt 25.08.2012, 00:02   #31
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Şaban Samsunspor'da

Bazı arkadaşlar isim verrek ve alıntı yaparak beni eleştirmişler..Eleştirilere her zaman saygı duyarım..Ama gerçekleri saptıranlara hiç saygı duymam..Burak kardeş, beni tanıyan bilir kimse benim kadar Sivas'ın ve Sivassporun iyiliğini isteyemez..2.olarak Şaban kardeşimiz Sakaryasporda iken A-2 Milli takımın takımın kadrosuna seçilmiş ve oynatılmış bir oyuncu..Kimse babasının hayrına A-2 takımına seçtirilmez..3.Ziya nın sık sık sakatlandığı ve kart gördüğü gözönüne alındığında ben bu oyuncunun kalmasından yanayım....Kaan konusuna gelince Ahwet kardeşimin de kulaklarını çınlatayım...Çünkü Kaan sivasspordayken u-19 milli takımına da seçilmişti..Kaan ı iyi tanıyorum çünkü Kaan 3 yıl önce Türkiye Şamp. olan sivasspor paf takımınında kadrosunda yer alıyordu...Ayrıca Kaan ın A-2 takımında da bir çok maçını canlı izlemiş biri olarak ben gönderilmemesi gerektiğini özellikle söylüyorum..Ayrıca Kaan ın çok yavaş olduğu konusuna da hiç katılmıyorum..Dünya da altyapıdan gelip hem de ilk 11 e tepeden girip oynayan ve bir çok maçta da başarılı olan kaç oyuncu var..Çünkü Kaan kardeşimiz Bank Asya,Lig B,3.lig tecrübesi yaşamadan direkt sivassporda hem karlı bir havada ilk olarak Antalya maçında oynatılmış ve başarılı da olmuştu..Geçen yıl 12 maçta hem de ilk 11 oynatıldı...Bursa yı deplasmanda yendiğimiz maçta da sahanın en iyilerinden biriydi..Hem de Seslak'a karşı 90 dak. başarılı oynayarak..Kaan kiralık verilse belki anlardım ama ben satılmasına karşı çıktığım için kızgınım..Çünkü Kaan asıl mevkisi olan orta sahanın solunda(Erman'ın yerinde) değil,sol bek oynatılmasına rağmen başarılı olmuştur...Rıza Hoca hem genç oyuncuları kazanacağım diyip oynatıyor,tam kazanacak derken ertesi yıl yetersiz satın gitsin diyip Uğur,Erhan, Hayrettin gibi 30 yaşını devirmiş oyunculara bel bağlıyor...Şaban zaten kaç yıldır Bank Asya da oynuyor alacağı tecrübeyi zaten almıştır..Bu saatten sonra Bank Asya da ne tecrübe kazanacak...Zaman kimin haklı çıktığını gösterecek..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2012, 00:44   #32
mzahidsahin
Acemi Yiğido

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 538 mzahidsahin FAZLA SÖZE GEREK YOKmzahidsahin FAZLA SÖZE GEREK YOK

la şu hayrettin kimden torpilliyse arkadaş.hayrettin oynasın diye şabanı kiralık vermişler.gardaş hayrettini futbolcu yapan adam hiç mi ilerde bu adam sivassporun başına bela olur diye düşünmemiş.neyse inşallah mersin maçında da sezonun genelinde de ziya oynar.
mzahidsahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2012, 00:56   #33
mzahidsahin
Acemi Yiğido

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 538 mzahidsahin FAZLA SÖZE GEREK YOKmzahidsahin FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gencecik istikbali olan ve hatta hazirlik maclarinda bilhassa medya tarafindan övgü alan bir futbolcuyu sirf Hayrettin forma sansi bulsun diye nasil kiraya verirsiniz.Hayrettin futbol hayatini bitirmis Sivasspor´a yarari olmayacak ,yaptigi hatalarla seyircinin tansiyonunu cikaran bir oyuncu.Riza hoca bu takimi aldigin Antep galibiyetiyle ilk atista basarili oldun.Korcan´da bir kac güzel kurtaris yapti üc puani kaptin.Isin asil yüzü böyle degil ama bunu sende biliyorsun.Antep macinda yaptigin dualar tuttu.Defansimizin kötü oldugunu bile bile ,Ziya´nin alternatifi olarak Saban´í kullanman gerekirken,ve Hayrettin´i kiraya vermen gerekliyken,sen gelecek vaadeden oyuncuyu kiraya veriyorsun.Yaziklar olsun.Sen icerideki futbolcularin tesirinde kalarak bu Saban kardesimizin ipini cektin.Ugur´mu sana bu hususda tesir etti ,Saban´ín kiraya verilmesi icin ve Hayrettin´e yer acilmasi icin.Kaan güzel bir sol acikti o neden gönderildi.Gönderilmesi gerekli oyuncu Hyarettin,ayni Ugur gibi.Bunlar ölmüste aglayani olmayan cinsten oyuncular.Erhan´i ,Doga´yi al basina cal.Bu arada bu sezonla birlikte Murat ilk onbirde oynamaliydi,o nerede Riza hoca?Eger Murat bu yil ilk onbirde oynayamiyorsa onu hazir edemedigin icin bundan sen sorumlusun.Riza hoca sen nasil bir teknik direktörsünki gencleri harcayip,takimi yaslandiriyorsun?Eger böyle yapacaksan git artik senide istemiyoruz.Bu takimda gencler yer bulamiyakca sana neden tahammül edelimki Riza hoca.Git Besiktasina yardimci antrenör ol,yada seni kiraya verelim.Gercekten gencleri harcayip kartlasmis oyunculara sempatiyle baktigin icin; GIT ARTIK RIZA HOCA,SANA TAHAMMÜL EDEMIYORUZ.
abi çok biliyorsan al sen oynat takımı.rıza hocanın ne suçu var adam küme düşecektik geldi takımı kurtardı.hem de büyük transferlerin transfer politikalarına bakarsan genç oyuncu alırlar kiraya verirler.abi bilisundur belki ama ingilterede lukaku diye bir oyuncu var adam 3 senedir kiralık oynuyo ve chelsea bi kaç seneye onu owen gibi raul gibi bi forvet yapacak.şaban bi sene kiralık oynayacak niye bu kadar abartıyorsunuz.real madrid nuri yi kiralıyo o zaman mourinho da mı gitsin real madrid den.hem hatırlatırım galatasaray arda yı manisaspora kiralamıştı ve takıma geri döndükten birkaç sene sonra takımın on numarası olmuştu ve şimdi atletico madridin 10 numarası.
mzahidsahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2012, 01:25   #34
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1356 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

hayrettin'i neden sevmiyorsunuz acep

ne yapti size adam super ligde herhangi anadolu takiminda rahatçana oynar
Alt 25.08.2012, 02:02   #35
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1141 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bazı arkadaşlar isim verrek ve alıntı yaparak beni eleştirmişler..Eleştirilere her zaman saygı duyarım..Ama gerçekleri saptıranlara hiç saygı duymam..Burak kardeş, beni tanıyan bilir kimse benim kadar Sivas'ın ve Sivassporun iyiliğini isteyemez..2.olarak Şaban kardeşimiz Sakaryasporda iken A-2 Milli takımın takımın kadrosuna seçilmiş ve oynatılmış bir oyuncu..Kimse babasının hayrına A-2 takımına seçtirilmez..3.Ziya nın sık sık sakatlandığı ve kart gördüğü gözönüne alındığında ben bu oyuncunun kalmasından yanayım....Kaan konusuna gelince Ahwet kardeşimin de kulaklarını çınlatayım...Çünkü Kaan sivasspordayken u-19 milli takımına da seçilmişti..Kaan ı iyi tanıyorum çünkü Kaan 3 yıl önce Türkiye Şamp. olan sivasspor paf takımınında kadrosunda yer alıyordu...Ayrıca Kaan ın A-2 takımında da bir çok maçını canlı izlemiş biri olarak ben gönderilmemesi gerektiğini özellikle söylüyorum..Ayrıca Kaan ın çok yavaş olduğu konusuna da hiç katılmıyorum..Dünya da altyapıdan gelip hem de ilk 11 e tepeden girip oynayan ve bir çok maçta da başarılı olan kaç oyuncu var..Çünkü Kaan kardeşimiz Bank Asya,Lig B,3.lig tecrübesi yaşamadan direkt sivassporda hem karlı bir havada ilk olarak Antalya maçında oynatılmış ve başarılı da olmuştu..Geçen yıl 12 maçta hem de ilk 11 oynatıldı...Bursa yı deplasmanda yendiğimiz maçta da sahanın en iyilerinden biriydi..Hem de Seslak'a karşı 90 dak. başarılı oynayarak..Kaan kiralık verilse belki anlardım ama ben satılmasına karşı çıktığım için kızgınım..Çünkü Kaan asıl mevkisi olan orta sahanın solunda(Erman'ın yerinde) değil,sol bek oynatılmasına rağmen başarılı olmuştur...Rıza Hoca hem genç oyuncuları kazanacağım diyip oynatıyor,tam kazanacak derken ertesi yıl yetersiz satın gitsin diyip Uğur,Erhan, Hayrettin gibi 30 yaşını devirmiş oyunculara bel bağlıyor...Şaban zaten kaç yıldır Bank Asya da oynuyor alacağı tecrübeyi zaten almıştır..Bu saatten sonra Bank Asya da ne tecrübe kazanacak...Zaman kimin haklı çıktığını gösterecek..
Riza hoca haklidir ne yapsa yeridir gibi düsüncelere sahip olanlar bir kac mac sonra bizlerin ne demek istedigimizi cok daha iyi anliyacaklar.Arkadasimiz Eyuphulagu´nun fikirlerine katiliyorum.Takim olarak cok yasli bir kadroya sahibiz,belki bu yilda küme düsmeyiz ,peki Sivasspor´un gelecegi ona kimse deginmiyor.Samet Aybaba basarisiz olunca ,gene Riza hoca´nin kapisini calacaklar.Hemde bu kisa bir süre sonra gerceklesecek,Riza hoca gidecek ve kendi ipini cekerek kendi sonunu haziliyacak.Sonrasimi?THE END.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2012, 02:40   #36
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK

hayretını yolla uguru yolla .olmaz takımda .1..2 tane abı olcak yoksa iş çıkmaza bıner
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2012, 06:02   #37
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

eyüp, ben kaanı yeterli görmüyorum demek senin görüşüne karşıt oldu. buda bir eleştiridir. gerçeği saptırmak mı senin gözünde her karşıt söylem. ben gördüğümü yazdım kardeşim.(Bursaspor türkiyenin 5.şampiyon takımı değildir,bunu söylesem gerçeği saptırdı de.ancak tek söyledğim bir oyuncuyu yetersiz gördüğüm.buradaki onlarca taraftarın bir çok oyuncu için bu konuda itilafa düştüğü gibi.) topçu kendini belli eder. ziyada o vizyon var. geçen sene ziyanın sırf bir maçda 2 yada 3 asist yaptığını hatırlıyorum. kaanın bırak asisti hücuma çıkıpta bir ortasını hatırlıyormusun.günümüzün en iyi kanat beklerinden hücumu olmayıpta yıldız olan kim var.kaan yavaş değil diyorsan iç sahadaki 1-0lık belediye maçını açta izle.tom kaanı ne hale getirmiş.birde o tom'un yine 2-1 kaybettiğimiz iç saha maçındaki ziyaya karşı maçını aç izle.süper lig kalitesinde bir kanat beki bu kadar ağır olur mu olmaz mı görmüş olursun.zaman kimin haklı çıkacağını gösterir demişsin de görecek birşey yok herşey zaten ortada.ziya milli takıma gider mi, biraz daha kendini geliştirirse kesinlikle gider. ancak kaan milli takıma gider mi,ne kadar kendini geliştirirse geliştirsin İMKANSIZ İMKANSIZ İMKANSIZ.gerçek bu.

NE KADAR BÜYÜTTÜK YA. şaban kiralık samsuna gitmiş,kaan urfaya gönderilmiş ortalığı yangın yerine çevirdik. iyi topçu kaybolmaz korkmayın. sivasda değer kazanmazsa gider kayseride kazanır,antepte kazanır,tokatta kazanır.

açıkcası bu konuyu gereksiz yere(en başta kendim olmak üzere) bu kadar uzattığımız içinde rahatsızım. rahatsızlık verdiğim tüm arkadaşlarımızdan özür diliyorum.

(her zaman yapıcı olmaya çalıştım ve bu şekilde de devam edicem.şunuda belirteyim;eleştireceksem gidip bunu hocaya söyleyecek iletecekde bir taraftarım.bunu yapıyorumda.muhsin hocada da yaptım,mesut hocada da yaptım,rıza hocamızda da yaptım.hocamız gibi alçakgönüllü bir insanla, odasında oturmuş hocam bu neden böyle diye kendimce olumsuz gördüğüm yönlerinide sormuş biriyim.)

Konu buraks58 tarafından (25.08.2012 Saat 06:19 ) değiştirilmiştir..
buraks58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda buraks58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.08.2012, 08:20   #38
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

orada biraz pişsin iyi olur zaten zor girer takıma seneye hayretinin yerine başlar zaten öyle olacak
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2012, 13:42   #39
35kağan58
Tecrübeli Yiğido

35kağan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

153 Mesajına 261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 35kağan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hayrettin'in yaşı düşünülerek ileride Ziya'ya alternatif olarak alınmış bir oyuncuydu.
Kiralık verilmesine şaşırmadım.
35kağan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2012, 17:50   #40
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick

samsunda başarılı olabilir sivas yol geçen hanı degil kendini göstersi göreli teknik heyetin kararına saygı duymak lazım
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
samsunsporda, Şaban