Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rakip Belenenses
Alt 29.07.2013, 23:23   #31
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 941 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Rakip Belenenses

Transfer konusu her ene benzerdir. Çok para harcarsın beklediğin olmayabilir veya harcamayı az yaparak iyi verim alabilirsin. Ama bu her zaman böyle olacak diye kaide yoktur. Çok şey beklediğin adamın yerine bir başka adam da patlama yapabilir. Futbol böyle olduğundan kesin ifadeler kullanmaya gerek yok.

Son hazırlık maçında Paulinho'yu beğendim gerçekten. Ayağı iyi, yeteneği var. Ama bizde devamlı oynayabilir mi, ilk 11'de Erman'ın görevini yerine getirebilir mi bilemeyiz. Ama alınıp değerlendirilecek bir oyuncu gibi görünüyor.

Bu arada yabancı kontenjanı sorunu var şu anda. 10 numara ve ön libero transferi dahil edilmese bile ilk 11'de oynayacak 6 yabancı var görünüyor. Kaleci tercihi zorunluluktan dolayı maç taktiğine göre yerli olabilir. Yine aynı şekilde forvette Rengifo'nun durumuna göre hangi yabancıların sahaya çıkacakları değişebilir. Tek forvetli ama çok destekli oynayacağımızı sanıyorum.

Murat Akça'dan bu sene beklentim yüksek. Sağ bekte yerli kullanılacak gibime geliyor. Stoperde Ümit Kurt'un performansını bekleyip göreceğiz. Anlaşılan bazı yabancılar devamlı kadro dışı kalabilirler gibi. Navratil ve Cerny o nedenle gönderilebilir. Bence en fazla 1 yabancı oyuncu transferi yapılabilir. Paulinho alınsa bile oynar mı bilemiyoruz. İlk 11'i zorlayacak yerli bir oyuncu daha alınacağını tahmin ediyorum. Ön libero olarak Kadir, Adem ve Hakan kaldı sadece. Bu oyuncuları beğeniyorum ama o mevki için biraz tereddütlerim var.

Cihan Özkara, Kaan, Ahmet Aras, Nihat gibi isimler şimdilik sürpriz durumunda. Dilerimki Ziya gibi hiç beklenmedik bir anda parlayan bir yıldız adayımız daha çıksa.

Göründüğü gibi her hafta birkaç yabancı oyuncuyu mecburen tribünde bekletmemiz gerekebilir.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2013, 23:24   #32
kadir20
Tecrübeli Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar mactan yeni geldim,bolca resim ve video cektim,zamanla atcam hepsini. Maca gelince bir ofsayt olmayan golü ofsayt diye caldi, Ahmet Aras ta sakatlanip cikti ofsayt golünden sonra.iki tane direkten dönen topumuz var ve iki tanede yüzde yüzlük kacirdik,bugün oynanan oyun hosuma gitti izlerken zevk aldim fakat ilerletmemiz sart. Rengifo 90 dakika tribünde beraberdik niye oynamiyo bilmiyorum,Ahmet Aras sakatlanip oyundan ciktiktan sonra geldi yanimiza cok iyi niyetli baya bi sohbet ettik, güzel bi gün gecirdik hepsinin ayagina saglik, bu arada son Macimiz Elazigsporlaymis, Erciyes hic Planda yok,carsamba günüki Macimiz Elazigspor la.
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2013, 23:24   #33
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1303 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Hazırlık maçları gösterdi ki Roberto Carlos'lu Sivassporumuz 4 -1 -4 - 1 maçın gidişatına göre de 4 -1- 3- 2 dizilişine geçecek.

Kalede Borjan 4 Lü Defans Ziya - Ümit - Costa - A.Dereli Orta alan da Aatıf - Kamil - Adem - Kadir - Cicinho ve Burhan'dan olacak.

Takıma iyi bir forvet oyuncusu lazım Abdülkadir, Piech ve Cihan tek forvet oynayacak olan Sivasspor'da ligi kaldıracak oyuncular asla değil, Rengifo ise ne işe yarar anlamadım ne hazırlık maçlarında var nede antrenmanlarda bu adam nasıl hazır bir ligden gelmiş ilginç.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2013, 23:30   #34
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hazırlık maçları gösterdi ki Roberto Carlos'lu Sivassporumuz 4 -1 -4 - 1 maçın gidişatına göre de 4 -1- 3- 2 dizilişine geçecek.

Kalede Borjan 4 Lü Defans Ziya - Ümit - Costa - A.Dereli Orta alan da Aatıf - Kamil - Adem - Kadir - Cicinho ve Burhan'dan olacak.

Takıma iyi bir forvet oyuncusu lazım Abdülkadir, Piech ve Cihan tek forvet oynayacak olan Sivasspor'da ligi kaldıracak oyuncular asla değil, Rengifo ise ne işe yarar anlamadım ne hazırlık maçlarında var nede antrenmanlarda bu adam nasıl hazır bir ligden gelmiş ilginç.
Ben Sivassporun hazirlik macina gittim , orada Abdulkadir Özgen'le 15 dakika konustum.

Bana cok soru sordu ben sevapladim , tabi bende sordum.

Abdulkadir dedimki Samsunspor'da kiralik gittin güzel goller atip iyi performans serfgiledin insallah Sivasspor'umuzda da aynisini yaparsin dedim , o insallah dedi , ve benim oynadiigim önceki takimalri sayarmisin diye sordu , bende Samsunspor'da kirlalik oynadin , ondan önce Sivasspor'daydin , Sivasspor'Dan önce Bucaspor'da ondan öncede Kayserispor da oynadin dedim , sonra daha sayim mi dedim yok yok yeter dedi.

Sonra büyük takim tutuyormusun , hayir dedim tek takim Sivasspor dedim, Baya fanatiksin dedi bana ,helal olsun dedi.

Sonra yandaki oyunculari sordu su o nerde oynuyor diye hepsini bildim , Cihan Özkara Forvet diyince, yok onun posizyonu degisti artik Sag bek dedi.

Özet görüntüyü izledim tekrar, gercekten Sag Bek gibi oynuyor.

Ayrica Ziya Erdal, Milan Borjan , Abdulkadir ile Abdurrahman Dereli formami imzaladi.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2013, 23:38   #35
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

işte kamilin golü

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2013, 23:38   #36
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 941 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Zaman zaman mevki değiştirme gibi seçenekler düşünülebilir tabiki Morten58. Hazırlık maçları bunun için var. Cihan ilk etapta olmasa da o bölgede bir sorun çıkma ihtimaline karşı alternatif olması açısından denenmiş olabilir.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2013, 23:42   #37
oguzhan_1616
Usta Yiğido

oguzhan_1616 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

254 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 oguzhan_1616 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Rengifo neden oynamıyor bilen var mı?
Alt 29.07.2013, 23:43   #38
5sekız
Yiğido

86 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 498 5sekız FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kaleye korcanı koysun cernny oynasın
5sekız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2013, 23:43   #39
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1303 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Sivassporun hazirlik macina gittim , orada Abdulkadir Özgen'le 15 dakika konustum.

Abdulkadir dedimki Samsunspor'da kiralik gittin güzel goller atip iyi performans serfgiledin insallah Sivasspor'umuzda da aynisini yaparsin dedim , o insallah dedi , ve benim oynadiigim önceki takimalri sayarmisin diye sordu , bende Samsunspor'da kirlalik oynadin , ondan önce Sivasspor'daydin , Sivasspor'Dan önce Bucaspor'da ondan öncede Kayserispor da oynadin dedim , sonra daha sayim mi dedim yok yok yeter dedi.

Sonra büyük takim tutuyormusun , hayir dedim tek takim Sivasspor dedim, Baya fanatiksin dedi bana ,helal olsun dedi.

Sonra yandaki oyunculari sordu su o nerde oynuyor diye hepsini bildim , Cihan Özkara Forvet diyince, yok onun posizyonu degisti artik Sag bek dedi.

Ayrica Ziya Erdal, Milan Borjan , Abdulkadir ile Abdurrahman Dereli formami imzaladi.
Tebrik ederim güzel kardeşim, İmzalı formanı siteye yükle veya profil resmi yapda gözümüz, gönlümüz açılsın...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2013, 23:48   #40
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bende roberto carlosun formasini imzaladim
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Sivasli010'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
belenenses, rakip