Cevap: Sivasspor Cenk'in peşinde
adı geçen oyuncuların hepsininde futbolculuğuna laf edemem,bence 3 oyuncununda sivasa gelme ihtimali zayıf,sezer öztürk yedek kalacağı takıma gitmez üstelik bjk de dünyanın parasına aldığı sezeri beleşe vermek istemez sivasda onların istediği parayı veremez,cenk tosuna gelince belki son 2 sezon beklenilen performansı gösteremiyor ,bana göre antepdeki miyadı doldu ,yeni sözleşme yaparmı yapmazmı bilmiyorumda ,antep yönetimi biraz olsun rahatlamak için sezon sonunda beleşe yollayacağına hatırı sayılır paraya satmayı düşünebilir,trabzonun bu oyuncuda çok gözü var hem parası hemde üste vereceği çok oyuncusu var cenk bunları tercih edebilir şöylede düşünebilir ts de gs de bu sene cacık olmaz oraya gidipte yok olacağıma şampiyonluk kovalıyan sivasspora giderim derse belki ,ayrıca gsnin burakı satıp cenki alma düşüncesi var,ben cenkin burak yılmazın antalyadaki bjk deki durumuna benzetiyorum,adamı kovdular ts de yıldız oldu, hamsileri şampiyonluğa oynattı,gs yi şampiyon yaptı cenkde genç ve kaliteli oyuncu aynısını yapabilir,holmene gelince ,fb de forma bulma şansı zayıf ,bu ligin en iyi ortasaha hamalı ,adamın ciğerinde körük var sanki,oyunu hem defansif ,hem ofansif çok iyi oynuyor ,sahada basmadığı yer yok ,sivassporda çok rahat oynar vede yıldız olur da, fb verirmi bilemeyiz malum onları şampiyonluk yolunda zorluyoruz ellerindeki silahı bize vermezler ,3 oyuncununda sivasa gelme ihtimalini zayıf görüyorum
|