Cevap: Maçı Değerlendirelim
önce şunu belirteyim. 2-3 as oyuncumuz olsaymış biz bu bursayı rahat yenermişiz. 7-8 as oyuncusu olmasına karşın bursa çok dağınıktı. maçın genelinde ortada geçen bir maçtı. yeni oyuncularımızı(aykut dışında) tam manasıyla görmüş olduk. bu yönden bence faydalı bir maç oldu.
-özellikle çok eleştirdiğim cihanın etkili oyunu beni mutlu etti. hızı,şutları ve enerjisiyle bundan sonraki haftalarda daha çok süre alacağını gösterdi. ilk önemli kazanımımız belkide bu oldu.
-ikinci kazancımız bence son 20 dakika oynayan fatih oldu. kanat bindirmelerini ve yaptığı 1-2 ortayı çok beğendim(bir tanesinde cihan kafayı vursa 2-1 öne geçecektik).oda kendine yedek kulübesinde yer açtı bence. maçların son 20-25 dakikalık bölümlerinde hocamız cicinhoyu önce çekip fatihi sağ bekte görevlendirebilir.
-tabi bu iki kazancın dışında iki de hayal kırıklığı vardı benim açımdan. birincisi oldoni. tamam hız yok ama vücudunu kullanıp ne top tutabiliyor nede boy avantajını kullanıp hava topu alabiliyor. tam bir fiyoskoydu açıkçası.(bu maçtan sonra her ne kadar aykutu izlememiş olsakta hem istatistikleriyle olsun hemde söylentiler doğrultusunda bu oldoniden çok daha faydalı olacağına eminim).ikinci hayal kırıklığıyla Ahmet Şahbaz'dı. tabi oldoni kadar kötü bir görüntü çizmese de, ürkek oyunuyla her an hata yapabilecek izlenimini verdi.zamanla daha iyi olacaktır inşallah.
-utakanın takıma dönmesi güzel olmuş.inşallah ikinci yarıda biraz daha kalitesine yakın bi oyun oynarsa takımımıza önemli katkısı olacak.aydında yine değişen bir şey yok.çok iyi çok kalite bir oyuncu ancak çalım hastalığından ve ciddiyetsiz oyundan bir türlü kurtulamıyor.
sonuç olarak kupadan elenmiş olsakta ligdeki diğer maçlarda hocamızın takımla ilgili düşüncelerine önemli kazanımlar kattığı bir maç olduğu düşünüyorum. inşallah ilk serimizde fb maçıyla başlayacaktır...