Cevap: Yönetime Soruyoruz?
yönetim başka havada ,hoca başka havada ,futbolcular başka havada ,taraftarlar başka havada ,yönetim ligde kalalım yeter havasında,hoca biran evvel daha kaliteli takıma gitme peşinde,futbolcular salla başını almaaşını disiplinsiz, ruhsuz, beceriksiz ,öyle oynuyor,taraftarlar takımın daha iyiyerlere gelebileceğine 2 3 nokta transferle takım şampiyonlar ligine ,oda olmadı avrupa ligine gidebileceğine inanıyorken ,yönetim neyaptı eldeki oyuncuları yollayıp ,yerlerine bilmem kaçıncı ligden adam doldurdu,hoca ligin ilkyarısını ilk 5 içinde bitiren takıma takviye yapacağına gitti kazmaları doldurttu,futbolcular neyaptı? nasılsa ligde kaldık rahatlığıyla , avrupa bizim neyimize der gibi ,ruhsuz beceriksiz acemiler mangası gibi oynuyor ,geçen hafta burhan efendinin gereksiz yere kart cezası alması takımın sistemini bozdu , cezasını kasımpaşadan 6 yiyerek ödedik,costanın gereksiz kırmızı görmesinin cezasını elazığa yenilerek ödedik,buna kaleci konusunda hocanın mahmutta ısrar etmesini, rakibi analiz edememesinide ekliyebiliriz,elalem diyorki biz 1 hafta boyunca sivası çalıştık ezberledik diyor,konya 3 çekiyor,kasımpaşa 6 çekiyor,elazığ sahamızda 3 çekiyor ,biz acaba rakibi 2 saat çalışıyormuyuz ?merak ediyorum,şamar oğlanına dönderildik resmen ,yönetimde ve bu kadroda esaslı revizyon şart ,yoksa seneye çok zorluk çekeriz
|