|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Değerlendirilecek pek fazla birşey yok,enbaştan şunu söyleyelimde bursaspor maçı hakkıyla kazandı ,daha farklıda kazanabilirdiler,maça gelince cicinyonun,ziyanın olmaması ,bunun üstünede bana göre son 15 dakda girmesi gereken ahmetle başlanması ,bursasporun baskısını kabul ettirdi,40 dakkada 1 şutumuz yok ,son 2 3 dakkada gol atmayı düşündük rakip buna karşın enaz 3 4 net pozisyonu harcadı yada şans bizden yanaydı,,2.yarı sivasspor kendine geldi diye düşünürken,atıfla burhanın beceriksizlikleri yüzünden 2 golden olduk ,daha sonra bursaspor tekrar kontrolü eline aldı ve şenol güneşin akıllı hamlesiyle volkan 1 gol 1asist 3.golün asistçisine akıllı pas vererek hocasının güvenini boşa çıkartmadı,neticede bursasporda herkes iyi oynadı ,futbolcularının tamamı hatasız oynadılar ,teknik kapasiteleri çok iyi oyunculardan kurulmuş ,hocalarıda ne olursa olsun tecrübeli ,sivassporun tüm açıklarını futbolcularına ezbertletmiş ,bu ligin bjk yle birlikte en iyi futbolunu oynuyorlar ,kimseyede niye kardeşim bize böyle hırslı oynuyorsunuz diyemeyiz,şunuda belirtmeden etmiyeceğim,bursasporun galibiyetini hakeme bağlamıyorum ,ancak hakem maçı iyi yönetemedi,maçı maç olmaktan çıkarttı,tekvando ,karete ,boxs ,güreş karışımı bir oyuna çevirdi,sarı kartını adeta sakladı,ilkyarıda 3 penaltı pozisyonu var,eğer ceza sahası içinde faul yapılıyorsa bunun adı penaltıdır,2 pozisyon vardıki ofsaytla alakası yoktu
,bursasporun 1 avuç seyircisi hakemi çok baskı altına aldı ,bu sezonun belkide en faullü maçına şahit olduk,bursasporun iyifutbolunun yanında çirkef ve kasıtlı faullerinide belirtmek lazım,bizim nekadar açığımız varsa ,r.carlosunçaresizliği,kalecin in yetersizliği,defansın döküldüğü,ortasahanın çöktüğü ,forvetin olmadığı ,kanatların sadece kuşlarda ve uçaklarda olduğu birmaç oldu,süperlige çıktığımızdan beri bursaya bi bumaçta ,bide fb stadındaki kupa maçında mahkum oynadık,sezon başından beri bjk hariç tüm takımlar bize kapalı oynadılar ,vakit geçirdiler,yattılar kalkmadılar maalesef bu maçta biz sefilleri ,çaresizlikleri oynadık ,3-0 zoruma gitmedide ,ençok beni üzen ,sinirden ağladığım ,sevmediğim süzme pç volkanın ümitle ertuğrulla ,defansla gırgır geçerek attığı 2.gol beni sinirden ağlattı,türkiyeye rezil kepaze olduk ,bize bu acıyı ,üzüntüyü yaşatan başta beceriksiz ,cimri,futbol cahili ,fb ve hükümet yalakası ,sezon başında istenilen futbolcuları almayan,yönetim olmak üzere ,artık futbollarının son demine gelmiş beceriksiz takımına hakkımı helal etmiyorum 
|