Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bu takımı terk etmeyeceğiz
Alt 20.12.2014, 22:36   #31
58MySouL
Yiğido

58MySouL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt
Standart Cevap: Bu takımı terk etmeyeceğiz

Adım adım ptt ye yolculuk başlamıştır.Kimse kusura bakmasın.Yöetim elini cebine sokacak.Borcumuz yok diyoruz yaborcumuz oladı iyi topcular alınaydı da her hafta kahrolmayaydık.Gerekırse bu taraftar paranız yoksa para yardımıda yapar.Allah rızası için beleş topcu almaktan vazgeçin ve biraz paraya kıyın.yoksa gerçekten halimiz içler acısı.
58MySouL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2014, 22:45   #32
Rallim58
Gast

Yönetim kurulu toplantısı sona erdi, toplantıda alınan kararlar:

1- Yönetim yola devam konusunda oy birliği içerisinde, İstifa yok
2- Carlos ile yola devam, teknik heyette bir değişiklik olmayacak
3- Devre arası takıma en az 6 - 7 oyuncu takviyesi yapılacak ve takımdan en az 5-6 oyuncu ile yollar ayrılacak.
4- Yönetim ilk yarı bitene kadar tesislerde kamp kuracak ve tüm oyuncularla yakından ilgilenilecek

Yönetim eğer ; Batuhan'ı, Crisantus'u, Ahmet Şahbaz'ı, Cihan'ı ve Abdurahman Dereli gibi 2. ligde dahi talip bulmayacak futbolcularla vedalaşmaz isek;

BİZ SÜPER LİGE VEDA EDERİZ.
Alt 20.12.2014, 22:48   #33
ddolphiner
Acemi Yiğido

ddolphiner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 242 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 ddolphiner FAZLA SÖZE GEREK YOKddolphiner FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

3- Devre arası takıma en az 6 - 7 oyuncu takviyesi yapılacak ve takımdan en az 5-6 oyuncu ile yollar ayrılacak.
4- Yönetim ilk yarı bitene kadar tesislerde kamp kuracak ve tüm oyuncularla yakından ilgilenilecek

Yönetim eğer ; Batuhan'ı, Crisantus'u, Ahmet Şahbaz'ı, Cihan'ı ve Abdurahman Dereli gibi 2. ligde dahi talip bulmayacak futbolcularla vedalaşmaz isek;

Belkide Ptt de kullanırlar...neden olmasın... göndermez bunlar....
Alt 20.12.2014, 23:16   #34
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:

Madem degisen birsey yok bunlar niye toplandi ????
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2014, 23:33   #35
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:

3aylık koca transfer sezonunu bomboş geçirip sudan ucuz ama vasatın altının da altında topçuları takıma doldurup eylül ayında ara transfer sezonunu beklemek ancak bize yakışıyor. Şimdi o yaz sezonunda fiyatı 1iken bahsedilen 6-7 kalite oyuncuyu ocakta 5e almaya kalkacaklar ki bulabilinirse. İşleri zor inşallah kaliteli oyuncu takıma katılır da biz de yanılmış oluruz ne diyelim.
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaanK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.12.2014, 23:40   #36
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1100 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
KaanK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
3aylık koca transfer sezonunu bomboş geçirip sudan ucuz ama vasatın altının da altında topçuları takıma doldurup eylül ayında ara transfer sezonunu beklemek ancak bize yakışıyor. Şimdi o yaz sezonunda fiyatı 1iken bahsedilen 6-7 kalite oyuncuyu ocakta 5e almaya kalkacaklar ki bulabilinirse. İşleri zor inşallah kaliteli oyuncu takıma katılır da biz de yanılmış oluruz ne diyelim.
sonuna kadar katılıyorum...durum artık vahimden de öte..bu yüzden belki de traihimizn rekor transfer harcaması bu ara transferde yapılacak...yani hoca değişikliği değil takımın baştan aşağı değişişimi gibi birşey olacak...
Alt 20.12.2014, 23:47   #37
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

sonuna kadar katılıyorum...durum artık vahimden de öte..bu yüzden belki de traihimizn rekor transfer harcaması bu ara transferde yapılacak...yani hoca değişikliği değil takımın baştan aşağı değişişimi gibi birşey olacak...
işte bunlar yönetimin öngörüsüzlüğü şu takıma iiyi bir kaleci bir stoper birde orta saha bir forvetle 3-4 transferle durumu halledecekken eldeki oyuncularıda yıprattılar şimdi enaz 7-8 ki bunların en az 4 ü ilk 11 ayarı diğerleride seçmece yedek() olacak şekilde transfer yapılacak buda mali sıkıntıları gündeme getirecek falan fişman yani hatalar zinciri devam edip gidecek ...
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2014, 23:52   #38
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1100 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
işte bunlar yönetimin öngörüsüzlüğü şu takıma iiyi bir kaleci bir stoper birde orta saha bir forvetle 3-4 transferle durumu halledecekken eldeki oyuncularıda yıprattılar şimdi enaz 7-8 ki bunların en az 4 ü ilk 11 ayarı diğerleride seçmece yedek() olacak şekilde transfer yapılacak buda mali sıkıntıları gündeme getirecek falan fişman yani hatalar zinciri devam edip gidecek ...
hocam yapılacak transferler direkt ilk 11 için oalcak yani burhan efendiler ümit efendiler mehdiler yedek kalcak en azından kulubede adamın oalcak..yani transfer kulubeye değil ilk 11'e olacak buna yabancı kaleci seçeneği de dahil...
Alt 20.12.2014, 23:56   #39
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Başkan kişiliğine efendiliğine düzgün karakterine kimse birşey diyemez ancak birkerede kimlerin transfer edildigine bak bunlari transfer edenlere bak takimi vede seni bu duruma düsürenlere bak
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.12.2014, 00:02   #40
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Taraftarin baskanla hicbir derdi yok hepimiz taraftar olarak mecnun baskana nekadar tesekkur etsek azdir ama hala yönetim icinde hersey yolunda gitmiyor gitse takim bu hale düsmez transfer isindn kim sorumluysa sivassporun bu durumundanda o sorumludur onun drhal degismesi gerek??
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
biz, etmeyeceğiz, takımı, terk