Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 27.09.2015, 20:46   #31
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

Arkadas herkes Burhana sallıyor ama hiç gözlem yapmıyor. Burhan performansını Cicinho ile yakalayabiliyor. Cicinho neden yedekte. Atıf topu kale önüne kadar getirip bostaki Burhana Baralese vermiyor. Sonra cıkıp sallıyıp duruyorlar. Sag kanatta eger cicinho varsa yedek bırakılmaz. Diger oyuncuları bile etkiliyor bu durum.O Kadar duran top kazandık. Eminim Cicinho sahada olsaydı en azından daha verimli olurduk. Burda Sergenin ne yapmaya calıstıgına bakmak lazım.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2015, 21:00   #32
otceken58
Yiğido

otceken58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 otceken58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadas herkes Burhana sallıyor ama hiç gözlem yapmıyor. Burhan performansını Cicinho ile yakalayabiliyor. Cicinho neden yedekte. Atıf topu kale önüne kadar getirip bostaki Burhana Baralese vermiyor. Sonra cıkıp sallıyıp duruyorlar. Sag kanatta eger cicinho varsa yedek bırakılmaz. Diger oyuncuları bile etkiliyor bu durum.O Kadar duran top kazandık. Eminim Cicinho sahada olsaydı en azından daha verimli olurduk. Burda Sergenin ne yapmaya calıstıgına bakmak lazım.
Ustad eminim bütün maclari sende bizim gibi büyuk bir heyecanla izliyorsundur ancak bana göre Burhan'a değil cicinho Ronaldo'yu dahi getirsen nafile Burhan gecen seneden beri tüm maclarini seyret hicbirsey yapmadığını yapamadığını görürsün hiçbir pası yerini bulmuyor bu ülkede kendi attığı topa yetisemeyen tek futbolcudur büyuk ihtimalle kesinlikle yedek kalması gereken futbolcu ama bizde öyle bir teknik adam var ki cicinho yu yedek bırakıyor !!!
otceken58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı otceken58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.09.2015, 21:09   #33
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
otceken58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ustad eminim bütün maclari sende bizim gibi büyuk bir heyecanla izliyorsundur ancak bana göre Burhan'a değil cicinho Ronaldo'yu dahi getirsen nafile Burhan gecen seneden beri tüm maclarini seyret hicbirsey yapmadığını yapamadığını görürsün hiçbir pası yerini bulmuyor bu ülkede kendi attığı topa yetisemeyen tek futbolcudur büyuk ihtimalle kesinlikle yedek kalması gereken futbolcu ama bizde öyle bir teknik adam var ki cicinho yu yedek bırakıyor !!!
Bende en az senin kadar memnun degilim Burhandan. Ben bunu tartısmıyorum. Sadece Burhanın performansının neden düstügünü anlatmaya calıstım. 2 Sezondur Cicinho ile mükemmele yakın işleyen bir sag kanatı neden bozuyorsun. Simdi sen Ronaldoyu getirelim vs diyorsun, getirde gör o zaman nasıl oluyor. Cicinho oyundayken Burhanla ileri geri yapabiliyor ama bu Boye ile olmuyor. Nedeni ise top Burhandeyken fark ediyorsan 2 3 kişi sıkıstırmaya geliyor pası atacak kimse kalmıyor. Cünkü Boye desteklemiyor. Önce koysun Cicinho Burhanı 3 4 hafta üst üste o zaman daha net sekilde elestiririz. Atıf bugun o toplardan sadece bir tanesini Burhana verseydi bugun kral olurdu belki. Ben Burhanı kayırdıgımdanda degil eldeki en iyi malzdme buysa bu oynar. Daha öncede söyledim bu problem oyuncalarla degilde Sergenden kaynaklanıyor gibi. Eger SİVASSPOR galibiyet alıp üst sıralarda olacaksa kimin oynadıgı o kadar önemlide degil. Kimse SİVASSPORUN üstünde degildir. Saygılarımla kardesim.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.09.2015, 21:18   #34
otceken58
Yiğido

otceken58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 otceken58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende en az senin kadar memnun degilim Burhandan. Ben bunu tartısmıyorum. Sadece Burhanın performansının neden düstügünü anlatmaya calıstım. 2 Sezondur Cicinho ile mükemmele yakın işleyen bir sag kanatı neden bozuyorsun. Simdi sen Ronaldoyu getirelim vs diyorsun, getirde gör o zaman nasıl oluyor. Cicinho oyundayken Burhanla ileri geri yapabiliyor ama bu Boye ile olmuyor. Nedeni ise top Burhandeyken fark ediyorsan 2 3 kişi sıkıstırmaya geliyor pası atacak kimse kalmıyor. Cünkü Boye desteklemiyor. Önce koysun Cicinho Burhanı 3 4 hafta üst üste o zaman daha net sekilde elestiririz. Atıf bugun o toplardan sadece bir tanesini Burhana verseydi bugun kral olurdu belki. Ben Burhanı kayırdıgımdanda degil eldeki en iyi malzdme buysa bu oynar. Daha öncede söyledim bu problem oyuncalarla degilde Sergenden kaynaklanıyor gibi. Eger SİVASSPOR galibiyet alıp üst sıralarda olacaksa kimin oynadıgı o kadar önemlide degil. Kimse SİVASSPORUN üstünde degildir. Saygılarımla kardesim.
Bunun yerine teknik olmayan teknik adamımız cıcınhoyu daha one alsa geri dörtlüyü bu şekilde bıraksa burhan yedeğe alsa!!
otceken58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda otceken58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.09.2015, 21:18   #35
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Antalyaspor deplasmanında alınan 1 puan iyidir.Birileri yine sergen gitsin diye yazıyor çiziyorda,elindeki oyuncu kalitesi belli kalede kaleci yok forvet desen bencil atıfa ve kaleye dönecek yüzü olmayan barralese kalmış sergen ne yapsın bu oyuncuları sergen bulup getirmedi yönetim önerdi sergende maddi sıkıntılardan dolayı kabul etmek zorunda kaldı.Bırakın bu işleri bilip bilmeden yazmayın...Sonuç olarak yüzde %70 yönetim yüzde%30 sergen suçludur.Birilerinin istifa etmesi gerekiyorsa önce yönetici sıfatındaki arkadaşlar kendilerini bir gözden geçirsin derim...
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda onur0634'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.09.2015, 21:22   #36
ayhandemir58
Acemi Yiğido

ayhandemir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ayhandemir58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sergen Hoca yeter Burhan'ı daha fazla sahada ezme,delikanlı götüremiyor artık süper ligi.Bu arada da kendine biraz çeki düzen ver ve bu takımı futbol oynat.Karambol top oynanmaz.Bu futbol anlayışı ve bu forvet ile gol atmamız hayal gibi,tesadüflere kalmış.Eğer elimden gelen bu diyorsan veya başka nedenler varsa onu bilmem.Bir de bizim futbolcuların son 15 dk. enerjileri bitti.Şimdi hava çok sıcaktı diyeceksin ama bence yeterli ve gerekli antreman proğramı uygulanmıyor gibime geliyor.Sevgili başkan,lütfen takımla bir araya gel ve varsa bir sorun bulu ve çözün,yoksa TD. değiştirmek zorunda kalırız.
Saygılar-Sevgiler...
ayhandemir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ayhandemir58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.09.2015, 21:23   #37
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mersin maçında kesinlikle atıf oynatılmamalı ve kalede çok beğendiğim bir kaleci olmamasına rağmen korcanla başlanmalı ki setkustan bi kaç gömlek daha kaliteli olduğunu düşünüyorum...Bu takım maç kazanır o kadar da kötü değiliz mersin maçı bir başlangıç olabilir...
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2015, 21:38   #38
Rallim58
Gast

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
GEÇMİŞ OLSUN ÜMİT KURT

Cicinho yu kesen zihniyeti kınıyorum...
Burhanın kötü futbolu Barralesin sisteme uymayan duruşu, Aatıfın bencilliği bizi diplere sürüklemeye başladı...
Yazık giden paralara, ne doğru düzgün galibiyet primi alıp para kazandık nede taraftara iyi futbol izlettirdik.
Cicinho ve Beykanın oyuna girmesi takımı 180 derece değiştirdi. Birde Aatıfa bir iki maç (yenilsek bile) kızak cezası verilmeli... Adam yemin etmiş pas vermemeye, adam yemin etmiş çalım atmaya... Kesinlikle artık gırtlağa kadar dayandı bu çocuğun bu stili... Kaç defa gol pozisyonuna sokacak pozisyonları harcadı. 3-4 oyuncunun arasına girerek ne yapmaya çalıştığını kimse anlamadı...
Sergen hoca ile olmuyor. Kendisini insan olarak ne kadar sevsekde olmuyor. Bir türlü sistemini oturtamadı. Mevkileri yerleştiremedi.
Kimi yeneceğiz kim karşısında galibiyet alacağız bilmiyorum ama millet yavaş yavaş yukarı çıkmaya başladı.
Hacim bayagi sinirldendirmisler seni

Bir donem Sivasimizin gorme engellisinin yardim talebindeki sozu geldi aklima

GOREN GOZLER GORMEYENİ GORSUN AGBİLER

O kadar kör varki kimleri sayayim sana....
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.09.2015, 21:46   #39
58g0kberk58
Yiğido

172 Mesajına 287 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 58g0kberk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Su anda aldıgım bilgiyi aktarıyorum umit kurtun durumu iyi ancak kafasına 35 dikis atılmıs. kendisine acil şifalar diliyorum. umarım en kısa zamanda eski saglıgına kavusur
58g0kberk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58g0kberk58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.09.2015, 21:46   #40
baliliiiiii
Yiğido

91 Mesajına 133 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 baliliiiiii FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Artık anket yapmayalım çünkü her hafta berabere kalıyoruz alıştık...
baliliiiiii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı