Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Sivasspor S.O.S. veriyor !
Alt 28.11.2015, 17:47   #1
izmirliyigido
Gast

Standart Sivasspor S.O.S. veriyor !

Ne zaman ki hedefi olan hoca (!) takımdan ayrıldı, 6 yıldır her sene küme düşmemeye oynamaktan, heyecan yaşamaktan, kabus görmekten, takıma üzülmekten sevdiklerimizi kırmaktan kurtulamadık gitti.

Bunda futbolcuların suçu var. Demek işin kolay tarafı..

Hocanın suçu var demek işten sıyrılmanın bir başka boyutu.

Tamam da kardeşim 6 yılda kaç tane futbolcu geldi geçti biliyor musunuz? Yaklaşık 35 futbolcu !..

Kaç hoca eskittik? 6 !.. Evet 6 yılda 6 teknik direktör eskittik.. Hepsi mi kötüydü? Evet, hepsi kötüydü.. Neden kötüydü? Çünkü böyle bir yönetimin seçtiği mantalite kötü olduğu için ucuz etin yahnisi misali, ucuz futbolcu, boşta ki futbolcu, boştaki hoca kolundan tutulup getirilince böyle olur. Hepsi de kötü !..

Çünkü yönetim kötü. Yani yönetmek kötü. Yöneticiler iyi mi? Orası tartışılır. Başkana diyecek birşey yok. Her taşın altına elini koyan o? Ama diğer yöneticiler (1 veya 2'si hariç) tartışılır.

Yönetim, yönetmek kötü olunca takımda istikrar yok. Hoca da hedef yok, futbolcuda iştah yok, takımda huzur yok, şehirde inanç yok, tribünde taraftar yok, kulübün hakları yeniyor sahibi yok, stad yapılıyormuş gösteriliyor biten birşey yok !.. Yok, yok, yok !..

Bunaldım, bunaldık, bunalıyoruz, nefesimiz kesildi PTT 1. Lige doğru yolculuk başlıyor, takım S.O.S. veriyor !

Okan Buruk çare olmaz, olamaz, olmayacak. İçinizden hanginiz hedefi olan, istibdatlı, acar, atik, oyunu okuyan biri olarak görüyor? Ben görmüyorum.. İşte son maçta gördünüz. 2. yarıya 2-1 önde başlıyoruz, bir 3ncü golü atmamız lazım ki rahatlayalım Başakşehir çözülsün ve maçı kazanalım..

Ama nerdee? Takım geriye yaslanıyor. Yekta kötü, Aatıf kötü, Eneramo ileride yalnız kalmış, Beykan ilk yarıda sol kanadı felç etmiş onu orta sahaya çekiyor, Yekta'yı oyunda tutup haftalardır forma giymemiş Abalo'yu oyuna alıyor, Eneramo'yu çıkartıyor, Aatıf'a tahammül ediyor. Ziya sol kanadın efendisi gibi hissediyor kendini. Çok kötü ama alternatifi olmadığı için paşa gibi geziyor sol tarafta..

Yav, ben hoca değilim bana bunları yazdırmayın. Herkes kendi yorumlasın oyunu. Ama takım çok kötü, takım bitik, bir sistemimiz yok, takım S.O.S. veriyor !..

Benden söylemesi..

.
Yukarıdaki Mesaj için 15 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
sivasspor, sos, veriyor