Cevap: Sıra taraftarda kampanyası...
Öncelikle kendi gücü oranında destek olan herkese teşekkür ederim,burda sıkıntı bana göre, para pul değil,kulübün bu paraya ihtiyacı yok,taraftara ihtiyacı var,yoksa kimse onla bunla uğraşmaz direkt kulüp hesabına havale yada virman geçerdi parayı,bu kadar insanın derdi trübünlere karınca kararınca 300 500 kişi daha getirmektir, gurbetteki yiğidolar sivasdakilerden daha duyarlı davranıyor,bu işler itelemeyle kakalamayla ,zorlamayla olmuyor, insanın içinden gelecek, bu trübün işleri olsun,deplasman işleri olsun ,yardım destek filan tüm bu işler insanın içinden olacak,karşılıksız sevgi olacak,insanın içinden gelmedikten sonra.. ,adama diyorumki bak kardeşim, tüm yol paranı ,maç paranı,yemek, içmek ,lokanta ,çay ,wc parana kadar ben verecem, sadece sen yanımda geleceksin diyorum yok diyor ,90 dak maç için istanbuldan ankaraya 500 km git 6.5 sat,500km gel 6.5 saat,13 sat yol tepmek için insanın gerçek sivas sevdalısı olması gerekiyor,kapısının önündeki 9 maça 40 tl vermemek çok ayıptır,şahsen ben bu kombinelerin parasızlık yüzünden alınmadığına inanmıyorum,insanın içinden gelecek ,yok eğer gerçekten paraya ihtiyacı olan varsa 1 spor programında yapılacak kampanyayla 1 gecede kombinelerin hepsi satılırdı,olay gayet basit ,kulübün faal hesabı verilecek ,isteyenler o hesaba 40 50 100 tl neyse artık para yatırılacak ,kulüp yönetimide gerçekten maça geleceğine inanılan kişilere, gençlere bu kombineleri dağıtacak.
|