BU GÜN STADYUMA GİTTİM..ÇOK GÜZEL OLDU KOLTUKLARIN %75 İ TAMAM AYRICA MARATON TRİBÜNÜNDE YARISI BİTTİ...BU GÜNDE BOYU 1.5 METRE 400 METRE UZUNLUĞUNDA TRİBÜNLERİN ÖNÜNE TEL KAFESLER DE DİKİLMEYE BAŞLANDI..
BU GÜN STADYUMA GİTTİM..ÇOK GÜZEL OLDU KOLTUKLARIN %75 İ TAMAM AYRICA MARATON TRİBÜNÜNDE YARISI BİTTİ...BU GÜNDE BOYU 1.5 METRE 400 METRE UZUNLUĞUNDA TRİBÜNLERİN ÖNÜNE TEL KAFESLER DE DİKİLMEYE BAŞLANDI..
Kale arkaları koltuklarının hepsi monte edildi...Boyası yapıldı..Maraton Tribünü yapılmaya başlandı...Tel kafesler yerleştirildi...İnşaatın büyük kısmı bitti..Yakında Işıklandırma işlemleride yapılacak..
şu an için stat çok güzel olmus fakat eksikleri fazla kale arkalarının biran önce büyütülmesi gerekiyor zaten Abdullatıf senerde bunu beyaan etti inşallah bir sene içinde stadımız 25bin kişilik olacak ve türkiyenin en iyi ststlarından birisi halıne gelecek emegı gecen herkesten ALLAH razı olsun...
stadımızın son halını bugun gördüm koltuklar takılmaya baslamıstı maraton türübünü çok begendim inşallah diger maraton türübünüde en kısa zamanda yapılır...
stadımızın son halını bugun gördüm koltuklar takılmaya baslamıstı maraton türübünü çok begendim inşallah diger maraton türübünüde en kısa zamanda yapılır...