Alıntı:
|
abircan Nickli Üyeden Alıntı
AKŞAM BÜLENT YAVUZDA DİLE GETİRDİ, HAKEM GÖREMEDİĞİ ELİ, AYRICA SİVASSPOR TS MAÇINDA SERDAR TATLININ DÜŞTÜĞÜ DURUMA DÜŞECEĞİ ZANNIYLA GOLÜ SEBEPSİZ YERE HAKSIZCA VERDİ BU KABUL, AMA HER HAKEMİN AKLINDA SİVASIN KAFA GOLÜ YERETTİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM, BENZER DURUMA DÜŞÜP REZİL OLMAMAK İÇİN HAKEM SAĞLAMA YATTI NE OLUR NE OLMAZ AZİZİN GAZABINDAN ÇEKİNMİŞTİR BELKİ. AMA BU MAÇI ZATEN ALIRDI FENER, DİKKAT ETTİNİZMİ FENER ARTIK GOLLERİ SON 15 DAKKAYA SIĞDIRYOR, AYRICA HEP MAĞLUPKEN MAÇ KAZANMAYA BAŞLADI ACAYİP BİR İSTATİSTİĞİ OLUŞTU BU KONUDA, BOŞVERİN HAKSIZ BİR GOL AMA SONUCA ETKİ ETMEDİĞİ KANAATİNDEYİM.
|
Merhaba Abircan. Doğru tektir değilmi? İkitane doğru olamaz! Bunu taraflı tarafsız spor dahileri ve köşe yazarları hepsi söyledi. Hatta Anelka'da itiraf etmek zorunda kaldı evet elle attım diye. Hangi takıma sempatimiz olursa olsun böyle bir haksızlığa kim uğrarsa uğrasın,biz yiğidoyuz (mertlikmiş anlamı) diyorsak o zaman hakısızlığa uğrayanın yanında yer almalıyız,diyorum bence. Nasıl etki etmedi diyebiliyorsun şaşıyorum. O hilleli golü hangi takım yese ne moral kalır nede motivasyon. Anında kaybolur direnç kırılır. Ve böylece goller peşpeşe gelir,tabiki.
Ben burada şu takımı tutuyor,şu takımı kötülüyor amacında değilim.Haksızlık nereden gelirse gelsin karşısında olalım diyorum. Yarın bu takımlarla Sivassporumuz da maçlar yapacak, o zaman bana hak vereceksin. Tam tersi olsaydı FB 2-0 sıfır önde olsaydı ve elle atılan golü konya atsaydı ve peşpeşe goller atıp konya 4-2 alsaydı maçı. Şuan olacakları tahmin edebiliyormusun?
Sanırım hakemin düdüğü asılmış olurdu. Lütfen objektif gözle bakalım biraz haksızlıklara birlikte karşı çıkalım. Bugün onlara, yarın bize. Ben böyle düşünüyorum.
Sevgi ve saygılarımla