Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: sahaya giren taraftar hakkında
Alt 07.08.2006, 15:31   #31
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: sahaya giren taraftar hakkında

senelerdir sivassporun maçlarına gidiyorum ilk defa sahaya inen bir taraftarla karşılaştım vahim bir durum ALLAHTAN futbolcumuz tuttu tutmasaydı direk hakeme saldıracaktı o zaman işimiz kötü olurdu burda tek kızdığım sahaya inen taraftar değil o mıntıkada bulunan özel güvenlik ve polis ne yapıyordu çaymı içiyordu yoksa maçmı izliyordu bunun cezasınıda ya bir iki maç saha kapatma olayı yada seyircisiz oynama cezası alacağız onuda boş verelim ya tribünlerden atılan mermi gibi pet şişelere ne demeli bunu yapanlar sivaslı atlayan belki sivaslı değildir ama petleri atanların hepsi sivaslıydı bunu sivaslı yaparsa başkaları neler yapar merak ediyorum sahaya inenide sahaya pet atanıda esefle kınıyorum birde bir arkadaşımız yorum yazmış TARAFTAR DERNEĞİ SİVASI OLUMSUZ YÖNLERDE desteklemesi lazım diyo biz her zaman destekliyoruz senin haberin yok demekki ikincisi sahaya inen vatandaşla aramız çok uzak bizim mıntıka alanımıza girmiyordu orda tek şuçlu varsa oda güvenlikçiler ve polis inşallah böyle bir vakalarla karşılaşmayız saygılarımla 1967
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
sivassporumuza başarılar
Alt 07.08.2006, 16:06   #32
sivasakarya
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasakarya Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart sivassporumuza başarılar

sivas ' ımızın evinde kaybettiği maçın üzüntüsünü sizlerle beraber yaşadık. sahaya inen taraftarın o anki ruh halini anlamak mümkün ancak bu tip davranışlar sivasa zarar vereceğinden inşallah zarar görmezsiniz. size süperligte başarılar dilerim.
sivasakarya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.08.2006, 16:16   #33
itaydas
Acemi Yiğido

itaydas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 itaydas isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Can dostlar, dün akşam heyecanla statdaki yerimi aldım ve maç başladı. srt de yayınlanan bir spor programında sevgili başkanımızın söylediklerini adeta ezberlemiştim. Maç ilerledikçe sinirlerim gerginleşti ve 2 koşan adamın çabalarıyla golümüzü attık.Daha sonra bildiğiniz gibi Hakkı Efendi, bizi nakavt etti 2 golle. 89. dakikada sinirle kalktım yerimden eve gittim. Sabaha kadar uyuyamadım tabii. Kendi kendime "bu sene çok zor olacak" dedim belimin ağrısı ile uyandığımda sabah 4'e 10 vardı.Bugüne de zaten zor başladım.Allah Yardımcımız olsun.
itaydas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.08.2006, 17:01   #34
deli_yigido
Yiğido

deli_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 deli_yigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ben kesinlikle tasfir etmiyorum bu olayı daha bismillah sene başındayız sanki delikanlılık ettiğini sanıyor!!!!
Alt 07.08.2006, 17:45   #35
sivaslıavukat
Tecrübeli Yiğido

sivaslıavukat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 sivaslıavukat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gerçekten çok üzüldüm.Geçen seneki örnek ve misafirperver taraftar ve klubümüzün adının dün akşamki gibi basit ve akılsızca hareketlerle kötü bir şekilde anılır olması fevkalade üzücü. Hakemin yahut Hakkının yaptıkları bir kenara hiç bir durum sahaya onlarca pet şişe ve yabancı cisim atılmasını hele hele kendini bilmezlerin saha içine atlamasını haklı gösteremez.
Alt 07.08.2006, 18:16   #36
tribun72
Yeni Yiğido

tribun72 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tribun72 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bu tür olaylara meydan vermememiz gerekiyor. Böyle taraftarlik olmaz !!! Kulübümüze ve Sehrimize kimse zarar veremez....Selamlar ve Saygilarimla...
tribun72 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.08.2006, 00:10   #37
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Daha ligin 1.ci haftasinda onyanan macta ceza ibrek olsun diye diger 17 takima federesyon sivasa büyük ceza verecek. Biz ler gercek taraftarlik görevimizi yapabiliyormuyuz ??? Burda büyük centilmen gercek taraftarlari kast etmiyorum .Sivassporun Yapacagi Böyle kendini bilmez kisileri 1.SEZON STADA GIREMEMEME CEZASI VERILMELI Ismi Emniyette kayitli olmasi gerekir !!!!!!!! Bu sitede de bir Arkadasda yazmis az kalsin bende atlayacaktim diye KENDINE HAKIM OLAMAYAN KISILER MACA GITMESIN !!!!!!!!!!!!! SIVASSPORA VE SIVASA ZARAR VERIYORLAR
Alt 08.08.2006, 00:16   #38
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SAHAYA GİREN ARKADAŞIMIZ ÇOK YANLIŞ Bİ HAREKET YAPTI AMA FUTBOLDA OLAĞAN ŞEYLER BUNLAR DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA YÜZLERCE KİŞİ AYNI ANDA GİRİYOR..AMA BU ARKADAŞI SAHAYA İTEN NEDEN NEYDİ...TABİKİ SÜLEYMAN ABAYDI....RESMEN KATLETTİ MAÇI...Bİ ANLIK SİNİRLE BENDE ATLARDIM...HERKESİN Bİ SİNİRİNİN Bİ SINIRI WAR...HAKEN EFENDİ BU SINIR İHLAL ETTİ...(SİLİNDİ)BİŞEY YAPILIYOKİ OMÖUŞ ETKİYE TEPKİ..OLMASAYDI GÜZEL OLURDU AMA OLDU Bİ KERE...
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.08.2006, 00:34   #39
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 843 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar yorumları okudum ve üzüldüğüm nokta şuki federasyon ceza verirse federasyonu haklı gösterir hale gelmişiz. Olayı tasvip etmiyorum ama 1 kişi girdi diyede kendi kendimize ceza vermemiz olurmu ya.. ne cezası birşey olmadı güvenlik müdahale etti ve bitti. Başkan girip birilerine tekmemi attıda 3 maç ceza veriyorsunuz kafanızdan insaf be. bu kadar kolaymı ceza vermek.. Lütfen dikkatli yorumlar yapalım. Avrupada çok gördüm maçın ortasında sahaya atlıyanları.. kendi kendimize abartmayalım ve kendi kendimizin ipini çekmeyelim lütfen... Bundan sonra olmamaması için elimizden geleni yapalım...

En Büyükkkkk..

S İ V A S S P O R
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.08.2006, 02:04   #40
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
superglam Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar yorumları okudum ve üzüldüğüm nokta şuki federasyon ceza verirse federasyonu haklı gösterir hale gelmişiz. Olayı tasvip etmiyorum ama 1 kişi girdi diyede kendi kendimize ceza vermemiz olurmu ya.. ne cezası birşey olmadı güvenlik müdahale etti ve bitti. Başkan girip birilerine tekmemi attıda 3 maç ceza veriyorsunuz kafanızdan insaf be. bu kadar kolaymı ceza vermek.. Lütfen dikkatli yorumlar yapalım. Avrupada çok gördüm maçın ortasında sahaya atlıyanları.. kendi kendimize abartmayalım ve kendi kendimizin ipini çekmeyelim lütfen... Bundan sonra olmamaması için elimizden geleni yapalım...

En Büyükkkkk..

S İ V A S S P O R
NOT= yukardaki yorumlarini okudum Arkadasim keske senin dedigin gibi olur ve bu kadar yorum yapan arkadas yanilir mac dan sonra spor programlarindaki spor yazarlarinin düsüncelerini dinledim stadta sahaya giren traftari eger tutmasalar idi hakemi vuracagi bir tekme sivasspora neler kaybettirecegini hepimiz biliyoruz o sahaya girmenin bir sebepi olmali her halde hakeme tesekkür etmeye girmedi hakeme karsi bir tesebüs söz konusu ve federesyon bunu günler önce acikladi hele bu olayi 4 büyükler degilde bir anadolu klübü ise hic gözünün yasina bakmazlar insallah Tek dilgim senin hakli cikman ve biz yanilmis olalim ve sivasimiza zarar gelmesin saygilarimla