Samimi yaklaşmak gerekirse 1.ligi Sivasspor kaldırsa da taraftar kaldıramaz. Ben birlik içinde hareket göremiyorum. Birlik derken 100 kişiyle 1000 kişiyle değil ben koca bi stadda ki birlikten bahsediyorum. Ayrıca yeni tezahüratlar oluşturulmalı! Sadece Sivasspor'a özel...Bunu bi düşünsek iyi olur yiğidolar?!
şahinok kardeşime katılıyorum...taraftarımız hem yaşlı hemde çekirdekçi eee hayliyle yaşlı olunca çekirdekçide oluyor...hem bağırmıyorlar hemde bağıran adama engel oluyorlar nasıl bi zihniyet anlayamadım... :x :x
ya arkadaşlar istanbulda taraftar gelmedi diyorsunuz ama ben sivasda her maça gidiyorum seyirci stadı dolduruyor ama tiyatro gibi seyrediyor destek vermedikden sonra stad dolu olsa nolacak boş olsa nolacak
kuru kalabalık
GENÇ SEYİRCİ LAZIM GENÇ.yaşlılarla olmaz bu iş.Takımını destekleme açısından en iyi taraftar Beşiktaş taraftarıdır bence.Adamlar 90 dakika susmuyorlar.Hiçbiri.Niye çünkü genç ağırlıklı taraftarı var.Sivasa da öyle bi taraftar lazım.
ya arkadaşlar olabilir yani hemen taraftarları suclamayınız. Belki sarıyer macına hazırlamıslardır kendilerini ve maddi durumlarını...
Sivastaki taraftarlar kadar fedakar bir taraftar var mı acaba...
Sigarasından kesiyor, araba parasından kesiyor ama genede maça gidiyor.
Evet tezahürat yapılmıyor ve yapamıyorlar ama karabalıkta iyi oluyor bazen...
Lütfen daha fazla taraftarlara yüklenmeyiniz...
LÜT !
FEN !
[size=2] Ultrasivas_58 kardeşim sana katılmıyorum. Az evvel yukarıda bahsettiğim nedenlerden dolayı stadın yarısı boş kaldı. 250.000 lik Sivas'la, 15 milyonluk İstanbul'u karşılaştıramazsın. Sonuçta Sivasspor o şehrin takımı olduğu için bir haber bütün şehri üç beş dakikada kuşatabilir ve bu şekilde hemen herkesin her olaydan haberi olur. Sivas şehir merkezi İstanbul'un küçük ilçelerinden birisi kadar. Ama gel gör ki ortalama büyüklükteki her bir ilçesi iki Sivas şehir merkezi büyüklüğünde olan İstanbul için yönetimin ayrı bir taraftarı harekete geçirme ve haberlendirme metodu olması lazım. Bundan da az evvel yukarıda bahsettim. Umarım anlayışla karşılarsın. Şunu kimse unutmasın ki bu memleketin insanı Gemerek'ten Suşehri'ne, Hafik'ten Yıldızeli'ne, Koyulhisar'dan Gürün'e, Doğanşar'dan Kangal'a kadar bütün hemşehrilerimiz en az Sivas şehir merkezinde ki kardeşlerimiz kadar Sivasspor aşığıdır. Sivasspor 250 bin kişi ile sınırlandırılamayacak kadar büyüktür.
Genelde bütün hemşehrilerime özelde ise sevgili Ultrasivas_58 kardeşime sevgiler ve saygılar...[/size]
[size=2] doğru bir istanbul ile bir sivası hem nufus olarak hemde iş potansiyeli olarak bir tutulmaz ama bizde sivasspor aşkı var biz 2.ve 3.ligde özellikle karadeniz ve doğu grubunda ki maçlarda deplasmana gidince gittiğimiz şehrin esnafıda kulübüde bayram ediyordu sivasspor taraftarı geldi.kasamız para görecek diye yani bize burdan bilet fiyatları pahalıydı diye sitem yapma bizde çok 250 bin liralık biletlere 5 milyon verdiğim günleri hatırlıyorum.o zamanlar daha küçüktük büyüklerimizle gider gelirdik.para pulla ölçülmez bizim aşıkımız...[/size][/quote][size=2]sivassporrrrrrrrrrrrrr
[size=6] UltraSivas_58 gardaşım buyrun gelin ama zannedersem benim yazıyı yanlış anlamışsın. Ben bilet fiyatlarının pahalılığından bahsetmedim benim verdiğim rakamlar nüfus miktarı ve sayısıyla ilgili. Neyse canın sağolsun. [/size]