Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: PROFESYONEL OYUNCU KONTROLÜ KAYBETMEMELİ
Alt 11.09.2006, 18:06   #31
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: PROFESYONEL OYUNCU KONTROLÜ KAYBETMEMELİ

önümüzde Fenermaci var acele kan degisimine gitmemiz gerekir bu da Karol Pecze ve takimda yeni rekabet gelir hoca futbolcularla dialogu iyi degil takimida hocanin kurdugundan süpeleniyorum her seye amin diyen hoca ile bir yere varmamiz imkansiz yeni bir hoca takimi ve futbolculari ve traftari atesleyecektir bu fener maci ile baslamali yoksa bir ise yaramaz ve gec kaliriz takima hic bir yönden hakim degil disiplin sifir bu nu saglayacak da tabiki hoca yapamiyor .yollari ayirmanin tam zamani bu hafta yeni bir hoca ile baslamali en iyi örnegi Trabzon yapti lazaroni ile BJK yenmeleri imkansizdi
Alt 11.09.2006, 18:31   #32
lezgi
Yiğido

lezgi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lezgi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: PROFESYONEL OYUNCU KONTROLÜ KAYBETMEMELİ

birilerinin bu gidişe bir dur demeleri lazım iki haftadır spor proğramlarında yorumcular bas bas bağırıyor fifanın yeni kuralına göre hakeme itiraz sarı kart diye onuda geçtik fenerbahçe maçı öncesi takımın üç önemli futbolcusunun kırmızı kart görmesi bana çok anlamsız geliyor bırakın kırmızı kart görmeyi bir teknik adam böylesi önemli maç öncesi sarı kart sınırında olan oyuncularını uyarır bizimkiler üç kırmızı kart birden bu haftada fenerbahçeye yeniliriz altsıralarda devam bakalım nereye kadar.
lezgi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
trübünden görünen sey malesef yedek klubesinden farkedilmedi...
Alt 11.09.2006, 18:32   #33
AFK_SiVaSLiM
YASAKLI ÜYE

AFK_SiVaSLiM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AFK_SiVaSLiM ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart trübünden görünen sey malesef yedek klubesinden farkedilmedi...

trübünden görünen sey malesef yedek klubesinden farkedilmedi...

Dün Konya Atatürk Stadyumu'na gittigimizde ta bastan isler tuhaf gitmeye baslamisti zaten. Bilet fiyatlari artirilmis wc ler bile parali hale gelmisti.Iceri girdik ve daha sonra maca yarim saat kala Konyaspor Taraftarlari tezahüratlara basladilar ama yersiz ve gereksiz küfürleride katmaktan geri kalmadilar. Bizde son derece olgun davranarak küfürlere karsi alkis uygulamasi yaparak taraftarlik( Sevdalilik ) ile holiganligin ince cizgisini onlara göstermis olduk.

Maca güzel basladigimizi düsünmüyorum.Konyaspor ilk 15-20 dakika baskiyi kurdu ve neticesinde duran toptan hatalarla dolu bir gol yedik.Ilk yarida konya bizden üstün oynadi gibi gözüksede Konyasporda vasat bir futbolu asamadi diyebilirim.Ama Sivassporda hic bir varlik gösteremedi bu Konyaspor karsisinda.
2. yariya Musa Kus ile basladik ve takimda bir kipirdanma oldu baski kurmaya pozisyon bulmaya basladigimiz anlardi musaninda topu direkten döndügü dakikalarda ANDERSON gereksiz yere avutada cikmis bir topa elle müdahale etti.Ardindan da yine gereksiz bir itirazla 2. sari karttan kirmizi kart gördü.Daha sonra konyada 10 kisi kalinca yeniden ümitlerimiz filizlendi demeye kalmadan ard arda HAKKI ve PETKOVIC kirmizi kart gördü.Hakem yeni kurallari güzel uyguladi ama bakalim lig boyunca her takima karsi ayni kurallara ayni hassasiyetler gösterilecek mi ?
Takimda hic bir olumlu hareketini görmedigim adeta ne icin o formayi giydigini bilmez bir edada sahada gezinen bir kac oyuncu vardi. Bunlarin en göze carpani 42 nolu formasiyla mücadeeden (!) YASIR di.Hic bir olumlu pasi olmamasiyla birlikte bariz gol pozisyonunuda bonkörce harcadi.ILHAN da YASIR e söz söyletmeyecek kadar silikti sahada.Bu oyuncularin oynayamadigini azcik futbol bilgimizle taaa trübünden görürken yedek kulübesinden göremeyenlere serzeniste bulunmak istiyorum.Ve MUSA KUS'lu dakikalar ile Musa'nin olmadigi dakikalarin mukayesisinide yapmalarini umuyorum.
3 Futbolcu dün gercek anlamda mücadelesini verdi onlari anmak istiyorum.Özellikle BALILI o formanin hakkini veren nadir oyunculardan. 2. yeni transferimiz SERVET süper mücadelesi olumlu pas konusunda bir sey demek istemiyorum ama iyi yer tuttu hemen hemen her pozisyonda yerinde müdahaleleri vardi ve 3. olarak KONYA PANTERI HAYRETTIN gercekten Sivasspora yakisir sekilde mücadelelerinden dolayi tebrik ediyorum.
[/COLOR] HERSEY SiVaSSPoR iCiN... AFK SiVaSLiM...
AFK_SiVaSLiM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: PROFESYONEL OYUNCU KONTROLÜ KAYBETMEMELİ
Alt 11.09.2006, 21:48   #34
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1297 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Türk oyuncusu duygusal olur anladıkda petkovicle andersona ne demeli yaptıkları doğru mu
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: PROFESYONEL OYUNCU KONTROLÜ KAYBETMEMELİ
Alt 11.09.2006, 22:03   #35
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bence dünkü bizim futbolcuların yaptığı terbiyesizlikten ve korkudan başka birşey değildi bu sözüm kart görenler için gecerli.
dünkü maçta petkoviç hakkı ve anderson resmen maçı sattılar ben buna kim ne derse desin böyle bakıyorum
hakkı: zaten bu 3.çıktığın maçtı ve fb maçında oynamamak için böyle bir terbiyesizlik yaptı sonrada özür diliyor en iyi özür terket bu takımı yapamıyorsan
petkoviç: keşke adamı dövseydin sana yaklaşıyor diye sonrada ben profesyonelm diye gecin. b,petko sende fbden korktuğun için yaptın bunu
anderson: bu profesyonelde bile bile el ile oynayıp bir sonraki fb maçından korktuğu için kart gördü.
son olarak bu konya maçında görülen kartların fb maçıyla yüzde yüz alakası var
bu anlatmaya çalıştığımı tüm sivaslılar görecek
eğer sivasspor böyle oynarsa taraftar beklemesin
kimse satılmış maç izlemek iin kulube destek vermez
yönetmi söylüyoırum hiç kimsenin sivasspor taraftarlarınıu böyle üzmeye hakkı yoktur
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2006, 02:22   #36
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Andersonla Hakki neden Fenerbahceden korksun kardesim, Zaten cift sari karttan kirmiziyi gorduler,arada kupa maci var.Sallama yapmayin..
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2006, 12:30   #37
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ozur Dilerim, Sallamayi benyapmisim.Kupa maclari haftaya oynaniyor..
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: PROFESYONEL OYUNCU KONTROLÜ KAYBETMEMELİ
Alt 12.09.2006, 14:54   #38
yigido Atilla
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 913 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: PROFESYONEL OYUNCU KONTROLÜ KAYBETMEMELİ

Alıntı:
1967 dernek serkan20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence dünkü bizim futbolcuların yaptığı terbiyesizlikten ve korkudan başka birşey değildi bu sözüm kart görenler için gecerli.
dünkü maçta petkoviç hakkı ve anderson resmen maçı sattılar ben buna kim ne derse desin böyle bakıyorum
hakkı: zaten bu 3.çıktığın maçtı ve fb maçında oynamamak için böyle bir terbiyesizlik yaptı sonrada özür diliyor en iyi özür terket bu takımı yapamıyorsan
petkoviç: keşke adamı dövseydin sana yaklaşıyor diye sonrada ben profesyonelm diye gecin. b,petko sende fbden korktuğun için yaptın bunu
anderson: bu profesyonelde bile bile el ile oynayıp bir sonraki fb maçından korktuğu için kart gördü.
son olarak bu konya maçında görülen kartların fb maçıyla yüzde yüz alakası var
bu anlatmaya çalıştığımı tüm sivaslılar görecek
eğer sivasspor böyle oynarsa taraftar beklemesin
kimse satılmış maç izlemek iin kulube destek vermez
yönetmi söylüyoırum hiç kimsenin sivasspor taraftarlarınıu böyle üzmeye hakkı yoktur
NOT= Ben yazdigin yorumlara katilmiyorum belki üzüntünden dolayi yazdigini düsünüyorum .Hakki, Anderson, ve petkovic ..... Hakkinin yedigi kart tam talihsizlik rakip arkadan hamle yapiyor hakki rakibi görmüyor topa vurmak isterken ayagi arkadan gelen rakibe geliyor kartla alaksi yok faul verebilirdi .....Anderson un karti sadece dil bilmemesinden kaynaklandigini düsünüyorum el ve kol hareketiyle kendine yapilan fauli anlatmaya calisirken macinda stresinden hakeme rakibim beni böyle itti diye göstermeye calisiyor iletisim ve kominikasyon eksikliginden gelen bir kart kesinlikle kasit yok besiktas macinda Gökan zan hakemin bogazina nasil yapisti ona niye vermedi büyük takimin futbolcusu oldugu icin
petkovicin yaptigini tartismaya bile gerek görmüyorum resmen kirmizi kart

Bütün sezon futbolcular böyle büyük maclari bekler herkes oynamak icin can atar hic bir futbolcu böyle maclardan kacmak icin kirmizi kart görmez aksine kirmizi görmeyim diye o hafta oynanan maci rolantiya alip performansinin cok altinda mücadele verip büyük macta oynamak icin ne kirmizi nede sari kart görür bu konya macinda yasananlar tam talihsizlik ve macin stresinden kaynaklanmis tir diye düsünüyorum ama kesinlikle art niyet oldugunu düsünmüyorum .... Bunlarda benim düsüncelerim
Alt 12.09.2006, 15:09   #39
yigido Atilla
Usta Yiğido

5.ci haftadan itaberen uygulamaya konan yeni kurallar cok takimi kadro kurmakta zorlayacak senelerce uefanin göz yumdugu kurallari bir anda uygulamaya koydular bu hafta yasadigimiz kartlar bizim canimizi yakti bunlar dan ders alip ileriki haftalarda daha dikkatli olmamiz gerekir bu kartlari rakiplerimizde görecekler hic süphem yok senelerce göz yumulan seyleri bir anda degistirmeye kalkarsaniz böyle olur nicin sezon basinda bu uygulama yapilmadi takimlarda ona göre bu uygulamaya yavas yavas hazirlik döneminde alisirlardi
Alt 12.09.2006, 15:13   #40
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 973 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

peczenin söylediği son derece doğru.. Petkoviç geçen yıl aynı hareketi Kayseri maçında da yapmıştı.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla